اشکال از یه نرم افزار میتونه باشه! مثلا من وقتی فونت گوشی رو عوض میکردم اینجوری میشد!نقل قول:
Printable View
اشکال از یه نرم افزار میتونه باشه! مثلا من وقتی فونت گوشی رو عوض میکردم اینجوری میشد!نقل قول:
لطفا هرکی میتونه راهنماییم کنه چون الان غیر از جاوا هیچی دیگه نمیوتونم بریزم خیلی حالم گرفتس.نقل قول:
من که -- نکردم فعلاً هر برنامه ای رو که خواستم میشده با ساین کردن نصب کردنقل قول:
بچه ها باز من اومدم با مشکلاتی زیاد!×!:31:
1. دیروز خوشحال بک آپ رو با nokia pc suit گرفتم و بعد که خواستم آپدیت کنم هی ارور میداد میزد unable to locate ...
یعنی software updater اش رو که اجرا میکنم این ارور رو میده و بعد بسته میشه
پی سی سوییتم هم اخرین ورژن هست و تازه دانلود کرده بودم
2. این همه garmin garmin گفتید دوباره نصبش کردم
اولش که موقعه نصب میگه با گوشی سازگار نیست و .... بماند
بعد هم وارده برنامه میشیم کلا نوشته هاش و .... یه جوریه راحت نمیشه خوند
بعد هم اصلا چنین قسمتی توی قسمته about وجود نداره
چو کنم؟
نقل قول:
حالا دوباره برنامه رو اجرا کنید و داخل settings شويد و about رو بياريد و Card id رو يادداشت كنيد.
خب الان كيجن رو اجرا كنيد و card id رو در قسمت بالا وارد كنيد و unlock code device رو كپي كنيد و در برنامه notpad paste كنيد و اين فايل رو با اسم SW و فرمت unl ذخيره كنيد. يعني: SW.unl
نقل قول:
منظورتون با جف یا خود نوکیا آپدیتور؟
سلام
گوشی من بدون اینکه با هاش کار کنم به شدت داغ میشه ! ( طوری که وقتی به پیچشهاش دست میزنم دست رو میسوزونه !:31: )
و در عرض 2 ساعت 5 تا خط از باتری کم میشه !
چرا اینطوری میشه ؟! مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟! 2 روز هست اینطوری شده ...
ممنون ......
ممنون ......
بیخیال گارمین شو مال خود نوکیا بهتره.نقل قول:
ovi suteآخرین ورژنش2.1 یا 2.2 بود با نوکیا آپدیتر امتحان کن شاید جواب داد
دوستان هر چی فایل با X-Plore قایم (Hidden) کردم، از تو Video Centre قابل دسترسی هست! چیکار کنم؟ فیلمهای خونوادگی و اینا رو می خوام وقتی گوشی رو دادم دست کسی نبینه.
سلام دوستان
من میخوام گوشیم رو آپدیت کنم ، بهترین روش که هم مطمئن باشه هم قابل برگشت باشه هم بشه دوباره آپدیت کرد ... رو میشه توضیح بدین
وسایل هم همه چیز موجوده
کامپیوتر ، adsl ، مودم وایرلس، کابل ،cd،...:31:
thanQ:11:
نقل قول:
اشکال از یه نرم افزار میتونه باشه! مثلا من وقتی فونت گوشی رو عوض میکردم اینجوری میشد!
مرسی مشکلم حل شد !
نقل قول:
فیلم ها رو بریز تو این پوشه :
e:\Other\Contacts
میتونی یه پوشه درست کنی و تو این مسیر قرارش بدی ! دیگه هیچ جا دیده نمیشه !
در ضمن نیازی به X-plore و اینام نیست ! با فایل منیجر گوشی هم کارت راه میوفته :دی