شرمنده rainysky جان....نقل قول:
من کوچیکتر از اونم که بخوام از شما ایراد بگیرم....
ولی.......
ان95 معمولی و ان95 8گیگ و ان82 دو تا سی پی یو 332 مگاهرتز ندارن....
بلکه یه سی پی یو 332 مگاهرتزی از نوع Dual (دو هسته ای) دارن.....
Printable View
شرمنده rainysky جان....نقل قول:
من کوچیکتر از اونم که بخوام از شما ایراد بگیرم....
ولی.......
ان95 معمولی و ان95 8گیگ و ان82 دو تا سی پی یو 332 مگاهرتز ندارن....
بلکه یه سی پی یو 332 مگاهرتزی از نوع Dual (دو هسته ای) دارن.....
نه مجید جان!هر دومون اشتباه میکنیم!!!ان95 و 8 گیگ و ان82 داری سی پی یوی 332 مگاهرتزی +یک سی پی یوی برای دوربین که کمکی هست میباشند و سخت افزار این 3 گوشی به گونه ای هست که از قدرت سی پی یوی بهینه تر استفاده میکنه و به خاطر همین قویتر هستند!!مثل ان96 که 334 مگاهرتزه!در نوشته میبینیم که 2 مگاهرتز عددش بیشتره ولی در عمل بسیار عملکرد بهتری داره چون سخت افزارش جدیدتر شده!!
چه میدونم والا....نقل قول:
منم از یکی از بچه های فروم این موضوع رو شنیدم و برای شما هم نوشتمش و همینجا متن کامل اون جریان رو نقل قول میکنم :
نقل قول:
در مورد dual cpu یه نکته ای رو بگم. متاسفانه بعضی ها فکر میکنن dual cpu یعنی دو تا cpu
در حالیکه dual cpu یک نوع به خصوصی از cpu که شامل دو هسته س. برای کامپیوتر هم چنین cpu هایی هست حتما دیدید و شنیدید. منظور دو تا cpu نیست منظور یک cpu با دو هسته س. بچه هایی که درس سیستم عامل رو پاس کردن میدونن داشتن دو هسته چه قدر تو سرعت و از بین بردن وقفه ها تاثیر داره. پس بازم نگید n82 دو تا cpu داره. یک cpu داره از نوع dual...
i have no idea mr majid393:11::11::5::46::10:
سلام
آقا درباره این سایت نوکیا بگم که گاف زیاد داره زیاد بهش اعتماد نکنین:
1. اصلا 5700 توی لیست محصولات تولیدیش نیست!!!
2. گوشی 6120 رو تو مشخصاتش گفته که تا مموری 2gb بیشتر ساپورت نمیکنه
ولی توی لیست گوشی هایی که مموری 4gb نوکیا رو ساپورت می کنن اسم 6120 هستکد:http://europe.nokia.com/A4399011
دیگه از این سوتی بزرگتر می خواین !!!کد:http://europe.nokia.com/products/accessories/all_accessories/memory-cards-and-cables/memory-cards/MU-41/MU-41-compatibility
بعدش برای این 6120 رو مثال زدم که از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری کاملا مشابه 5700 خودمون هست.
مرسی
چرا اینجا همه با هم دارن دعوا می کنند ؟
مقایسه ی سالم خیلی خوبه !
ولی دعوا کاملا مخالفم !
هی بزنید تو سر و کله هم راستی رفتم پیدا کردم اون کلید وسطی توی هدست 5700 چیه
رلستی آخرش به کجا میرسین نمیدونم
بچه ها من 5700 قيمت كردم با منوي فارسي 248 تومن(راستي اين فارسياش اصل هست يا نه)
کلید وسط چه کاری انجام میده؟نقل قول:
الان 2،3 روزه که وقتی گوشیو به کامپیوتر از طریق usb متصل می کنم وقتی جدا می کنم گوشی هنگ می کنه،باید باطریو در بیارم.قاط زدم از چی می تونه باشه؟