مال منو زير صد فكر كم بخرن چون خيلي درب و داغونش كردم....:31:
Printable View
مال منو زير صد فكر كم بخرن چون خيلي درب و داغونش كردم....:31:
سلام بچه ها..
من می خواستم یه مموری واسه گوشیم بخرم..اینی که الان روشه اصلی نیست..میخواستم یه کم
راهنماییم کنید که بهم نندازن..ویکی دیگه اینکه p990 تا چقدر و ساپورت میکنه...قیمتشم بگید....
ممنونم....
ميگن تا چهار گيگ رو ساپورت ميكنه ولي فكر كنم بيشتر هم بشه...
خيلي مصيبت داره برا تست كردنش كه واقعا يه چيز خوب گيرت بياد.
خودم نحوه تست كردن مفصلشو تو همين تاپيك گذاشتم.
با اسم من سرچ كن پيدا ميشه.حال ندارم دوباره بنويسم... خيلي طولانيه...
اگه نشد بگو تا دوباره بنويسم.... چاره چيه؟ :31:
سلام دوستان
من می خواهم برنامه ی موبایل بانک اقتصاد نوین را روی گوشی خودم p910 نصب کنم، اما با خطای kernel exe 3 مواجه می شوم.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام . گوشیم شارژ نمیشه توی این 2 سالی که دارمش اولین باره که داره اذیتم میکنه از دیروز تا حالا هرچی میزنمش توشارژ اصلا انگار نه انگار . بعد از یه مدت ک هتو حالت خاموشی داره شارژ میشه صفحش خاموش میشه چراغ قرمز نورش ضعیف . شارژر مشکلی نداره چون تمام علائم مربوط به شارژ شدن رو داره ولی باطری پر نمیشه !! چند روز دیگه میخواستم یه گوشی دیگه بگیرم تو این هفته آخر . . . ! اشکال از باطریه یا گوشی ؟
به احتمال زیاد از باتری فکر کنم سولفات شده البته شاید از جاهاییه انتقال میدن به باتری هم باشه ولی باتری خودش بیشترین عامل هم میتونه باشه!نقل قول:
سلام بر دوست عزیز..ماشالا شما این تاپیک و ترکوندین...:20:نقل قول:
من تا سه روز باید بگردم...اگه ممکنه زحمتشو بکشید...:2:
ممنونم....:10:
من این رمو 9 تومن گرفتم اصلی هست و پشت رم هم Made in JAPََAN نوشته شده و گوشی باهاش هیچ مشکلی نداره سرعتش هم بالاست
فروشنده می گفت اگه گوشیت سری اول یا اصل فرانسه باشه تا 8گیگ رو می تونه ساپورت کنه
عکس هم با خود گوشی (P990) گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.بچه ها گوشی من یکدفعه فونتش به صورت bold شد.من فونت خودشو میخوام.باید چکار کنم؟؟؟؟؟ممنون
ببين چهار تا فونت سر جاشه؟
يعني اون كه مربوط به غير بولد بود پاك نشده؟
موفق باشي.