سلام .ادرس پرتک رو لطف کنید بدید . دمتون گرم
Printable View
سلام .ادرس پرتک رو لطف کنید بدید . دمتون گرم
10.232.139.186نقل قول:
از زمانی که قطعیا شروع شد البته 2 3 روز قبلش که یه شب کلا همه ی ساعات رایگان حجم کم کردن این قضیه شروع شد البته من قطعی نداشتم منظورم قطعی دوستان توی چند روز است. از همون شب سرعتم عجیب کم شد قبلا که اینطور بود بعضی اوقات ساعت 2 ip عوض میشد و سرعت اسمی میشد الان دیگه اینطور نیست اصلا ip عوض نمیشه اما سرعت حدودا 12 یا 1 میشه 30 یا 50 که خیلی عجیبه و تا صبح ادامه داره. البته چند روزی هم بوده که سرعت همون 500 ثابت مونده. خدا کنه به ضررمون نباشه این کارا.
از دیروزم به طرز عجیبی نویز به فنا رفت که نمیدونم چرا و نه تنها نویز بلکه وقتی صبح لینک وصل بود اما از طرف دیتا قطع میشد مثل 2 که ip عوض میکنن منظورم همونه. اما الان مشکلی نداره. اما مشکل سرعت پایین توی شب پابرجاست
روز گذشته مدیرعامل شرکت مخابرات ایران 9 ماه پس از انتصاب به این سمت از مدیرعاملی این شرکت کنار گذاشته شد.
به گزارش دنیای اقتصاد، یک منبع مطلع در مخابرات ضمن تایید این خبر گفت که سید اسدالله دهناد، مدیر اسبق حراست و مدیرعامل فعلی شرکت مخابرات قم بهعنوان سرپرست شرکت مخابرات ایران انتخاب شده است.
نقل قول:
بدتر شد ! اگر از بچه های قمی بپرسی میگن که این یارو جدیده چه فرعونی هست برای خودش ! صد رحمت به قبلی ... :n28:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز چرا اینقدر خودتو با مخابرات اذیت میکنی برو طرح الماس یا نامحدود اینترنت وایرلس راصد آبادان رو بگیر با سرعت بالا دانلود کن حالشو ببر اتفاقا پینگش هم از مخابرات پایینتره.جدیدا سرویس الماس رو مثلا 1مگ بگیری رو 2مگ میبندن و بدون افت سرعت با 270 دانلود میکنی
چرا. dslam مراکز دیگه هم مشکل دارن که متاسفانه هنوز تعویضشون نکردن. نصف مشترکین کاملاً قطع و نصف دیگه یا قطع و وصلی شدید دارن و یا افت سرعت بسیار محسوس !!!نقل قول:
تو ایران نت خوب وجود نداره تو بدتر شدن دارن از هم سبقت میگیرن هر کسی که وضعیت نت رو خراب تر کنه از نظر وزیر اون شرکت موفق ترهنقل قول:
حداقل قیمت رو پایین بیارن یا نامحدود بدن یا هر گیگ رو 200 تومن محاسبه کنن چون همین گیگ اضافه رو نرخ خون دارن به مردم میدن
تو بازی انلاین همه پینگ ها عالی به جز خوده من ، سرعت که حرفشو نزن اب قطعه ، تو خارج از کشور اینترنت محدود یعنی حجمش از 150 گیگ کمتر نیست
((((((((((((((اینترنت پر سرعت 128 با 3 گیگ ترافیک :n04: )))))))))))))))))
کد نت 2 مگ 50 گیگ رو لطف می کنید ؟ تشکر :n16:
فکر کنم اینو رئیس مخابرات کردن که دیگه اینترنتو کلا محو و نابود کنهنقل قول:
بچه های قم میگن این دهناد دشمن درجه یک شبانه رایگان و نامحدوده
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
کیفیت خطم از وقتی که پورتو عوض کردن خیلی بالا رفته snr رو دان استریم 10مگ 15 شده ولی چه فایده اون گروه خوبو از دست دادیم حالا خدا کنه امشب ip نپره
دوستان من توهم نزده بودم این پارتاک امارش واقعا اشتباهی بود
نرم افزار پهنای باند نصب کردم. زده برام دیشب کلا 4.64 گیگ مجموع
و 4.4 دانلود. این پارتاک دریافتی زده برام 6119 :n13: غیر از ارسالی که 186 مگ هست
این امارها برای شما هم اشتباه یا نه؟
چیکار کنم تقصیر خود سامانه است یا مودم خودم؟ درست شدنی هست یا نه
الان چه رنج ایپی واست میاد؟نقل قول:
تست نکردم ولی احساس میکنم کمتر میزنه: دینقل قول:
حالا چرا ایقد اهمیت داره؟
??????????????????????? :n27::n28::n37::n36:نقل قول:
دوستان قضیه این dslam چیه ؟ یعنی مال منم ممکنه خراب باشه ؟ من تو این چند روز اصلا قطعی یا افت سرعت نداشتم .امکان داره برا منم تو همین روزا قطع بشه ؟
اهمیت نداره 1.5 گیگ کمتر می زنه؟نقل قول:
یعنی ماهی 45 گیگ من که دانلودر هستم مهمه برام
37.221.0 تا 37.221.30 و 5.233نقل قول:
5.233 حتی از 2.185 هم سرعتش بهتره سایتا رو مثل برق باز میکنه ولی اگه بزارن ازش استفاده کنیم من حتی تو روز هم آی پیم میپره شب ساعت 02:05 هم میپرید حالا ببینم امشب چطوره تا همین 1ساعت پیش پرش آی پی داشتم
اینم از سرعتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این 5.233 خیلی وقته برای ما بود
الان من روی ایپی 37.221 هستم
شما رنج آی پی هات چیه؟مثل اینکه هم گروهی شدیم:n13:نقل قول:
احتمالا افتادی گروه حامد و وایپرنقل قول:
شایان انگار وضع خیلی خرابه این dslam که گذاشتن واسمون انگار اتصالی دارهنقل قول:
snr آپ استریمو ببین شده 100:n04:
اگر آی پی ثابت بمونه خیلی خوبه لامصب هر چند دقیقه ای آی پی میپرونه رو 5.233 اگه بمونه فکر کنم سرعت شبانه خوبی داشته باشه
احتمالا مارمالاد کشش نداره که این همه پورتو اداره کنه
اوضاع مخابرات دیگه خیلی خراب شده , احسان میگه نصف مشترکا قطعن:n09:نقل قول:
امروز رفتم سیمکارت 4جی گرفتم اما فعلا نتونستم lte وصل بشم حالا یا منطقه ما پوشش نداره یا سیمکارتش هنوز فعال نشده چون وقتی گذاشتمش رو گوشی نوشت تا 24 ساعت اینده فعال میشه , اما نمیدونم اگر فعال نیست پس چطور به 3جی وصل میشه:n13:
آره دیگه از بس هی پورتا رو از این شرکت به اون شرکت میفرستن باید هم این اتفاقا بیفتن حالا چون احسان هنوز روی اون مسیره حتما هنوز اون گروه که توش بودم هستش فقط باید پورتم به dslam ای وصل بشه که منو بندازه روی اون مسیر اگر خودم برم MDF همه چی رو حل میکنم ولی متاسفم واسشون که اجازه نمیدن:n15:نقل قول:
470نقل قول:
2 مگ 1 ماهه 50 گیگ
دو مگ 5.233 داون استربم 10 مگ / ip نپریده . ساعت 11 یا 12 سرعت این شکلی میشه . چند روزه . تا صبح هم ادامه داره .
شما کدوم گروه هستی عدد سوم بعد از 5.233 تو چه بازه ایه؟نقل قول:
برا من 5.233 خیلی سرعتش خوبه
گروه ما با شما فرق دارهنقل قول:
ما 5.233 قفلیم و از 204 بازه ی سوم شروع میشه تا 223 هم من دیدم همینطوری به ترتیب هم میره. مثلا 204 205 206 الی آخر هیچ وقت هم از این بازه ندیدم خارج باشه. چیزی که عجیبه اینه چطور چند شبه راس ساعت 12 یا 1 سرعت دقیقا میاد روی 30 تا 40 اینش عجیبه. وساعت 6 به بعد سالمه و اینکه ip دست نمیخوره. نکنه دارن طرح محدود سازی اجرا میکنن و این قطعیا به خاطر این بوده؟ چون دقیقا از زمان قطعیا شروع شد..
البته من همون لحظه که کل خوزستان رفت رو هوا قطع شدم. فکر کنم 3 بعد از ظهر بود. اما 15 دقیقه بعد وصل شد و از اون موقع به جز چندین شب که سرعت اینطوری میومد روی 30 هیج مشکل دیگه ای نداشتم
پس شما گروه دیگه ای هستی برا من روی بازه 160-170 قفله سرعتش توپهنقل قول:
البته برا من 37.221 مثل گروه شما داغونه بزور به 0.5مگابیت میرسه خیلی از سایتا رو هم باز نمیکنه
الان این تست با 5.233:
800مگابایت یهو به شارژم اضافه شد برا بقیه هم اضافه شده؟:n13:
این گروه لعنتی که پورت هاش free نیستن حالا من چیکار کنم؟:n34:
ما که شانس نداریم صاف ساعت 01:15 دیدم 172.20 اومد رفتم دیدم روز هام تمام شدن هر چی مودمو ریستارت کردم فایده ای نداشت 5.233 شبا گیر نمیاد فکر کنم رو ترافیک خود سرویس هم به ازای هر گیگ 250مگابایت اضاف میشه جدیدا شایدم باگی بوده
دوستان تمدید کردم سرعتم اسمی شد از 250 بالاتر نمیره پورت هم free نیست دیگه نامحدود هم نمیشه 500کیلوبایت هم سرعت نداریم دیگه اون اکانت هم باد کرد رو دستم و رو این خط کار نمیکنه نصف بیشتر سایتا هم باز نمیشن:n21: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جواب دوستانی که میگفتن رفتن ضحی تاثیری نداره خرابی dslam هم همش فیلم بود
IP: 5.223.17X.X
سرغت دانلود خوبه، 350k
ولی اسپیدتست خوب نیست
توجه ....................................... توجه
شروع ساعات شبانه رایگان از ساعت 2 به ساعت 1 تغییر پیدا کرده الان رفتم ibs رو چک کردم از ساعت 1 هیچی ازم کم نکرده فکر کنم بخاطر همین سرعتم اسمی شده چون تو ساعات رایگان که ساعت 1بوده سرویسم زمانش تموم شده و آی پی عوض شده
برای من این طور نبودنقل قول:
ساعات رایگان شبانه - 2 مگ 50 گیگ
دوستان کسی از سرویس های نامحدود فن آوا اطلاعی نداره ؟ در مورد 2 مگ نامحدود و سرعت دانلود و پینگ تایم !!
چرا واسه فامیلمون هم همینجوریه از ساعت 1 شروع میشهنقل قول:
احتمالا بخاطر اینه که شما اکسین هستی شاید اکسین همون 2تا6 باشه
عجب گروه داغونیه. واسه ما free هست یعنی میتونیم با داصتن یوزر پس یه نفر دیگه وصل بشیم. شبا هم بعضی اوقات این اتفاق میافته یعنی پریدن ای پی نه همیشهنقل قول:
فکر کنم اشتباه کردم رنج ایپی من بیشتر 5.223 هستنقل قول:
شبانه بعضی وقت ها میاد روی رنج ایپی 37.221
نقل قول:
این سرویس قیمت اش چقدره؟