دوستان یه راهنمایی میخواستم من تا 30/6معافیت تحصیلی دارم19/6هم ثبت نام دانشگاه واسه ارشد هستشحالا این معافیت تحصیلی همون روز صادر میشه یا اگه جند روزی طول میکشه واسه اینکه
تو غیبت نرم دفترچه رو بفرستم
Printable View
دوستان یه راهنمایی میخواستم من تا 30/6معافیت تحصیلی دارم19/6هم ثبت نام دانشگاه واسه ارشد هستشحالا این معافیت تحصیلی همون روز صادر میشه یا اگه جند روزی طول میکشه واسه اینکه
تو غیبت نرم دفترچه رو بفرستم
سلام دوستان
بنده پارگی ACL و منیسک و تغییر حالت PCL در زانوی چپ(البته در نتیجه ام آر آی تغییر حالتPCL رو نزده و فقط اشاره به ACL و منیسک شده خودم ام آر آی رو که خوندم به PCL پی بردم)
و
پارگی ACL و منیسک در زانوی راست (در نتیجه اش نوشته)دارم
به نظرتون معاف میشم؟؟؟:n28:
ممنون
دوستان کسی میدونه دکتر های نظام وظیفه اصفهان کیا هستن؟؟؟
بروبچ اصفهان به دادم برسید لطفا
ممنون
نگران نباش ظرف حداکثر یک هفته تکلیفت مشخص میشه .... یه هفته بعد از ثبت نام اگه خیلی خیلی نگران بودی یه سر برو +10 مشکلت رو بگو ولی دفترچه نفرستنقل قول:
سلام به همه
امروز امریه م رو گرفتم
یگان افتادم پادگان تکاوری شهید سرلشکر ابوالفضل شبان نزاجا
دوستان کسی درباره ی این پادگان اطلاعات داره ؟!!
من 3 سال پیش شرایط شما رو داشتمنقل قول:
اول برو دانشگاه نامه تاییدیه قبولی بگیر واسه نظام وظیفه ، بعد میبری نظام وظیفه نامه بهت میدن واسه تسویه حساب از یگان.
نقل قول:
حق با شماست مگه سرباز بی سواد آدم نیست؟؟ جونشو از سر راه آورده؟؟
البته اونی هم که وقتشو گذاشته تحصیل کرده هم حق داره
امروز یکی ازبچه ها تو یاهو چت میکردیم با فوق لیسانس افتاده لب مرز کردستان میگفت همیشه اماده باشیم
به دلیل داعش ولی میگفت تا حالا درگیری نداشتیم 7 ماه دیگه هم تمومه..(قصدم ترسوندن نبودهآآآ . میخوام بگم اگه هرکی
تحصیلاتش زیر دیپلمه بیوفته لب مرز نامردیه و دور از انسانیت) باز خداروشکر تواین مملکت همین قانون به حقه
مگه پادگان هم امریه میگیره ؟نقل قول:
رفقا هنوزم میشه با سابقه جبهه پدر کسری گرفت؟ پدرم 18ماه سرباز و 6ماه دوره احتیاط رو جبهه بوده...امکان کسری خدمت چندماه میتونه باشه و اینکه اگه این قانون هست کی باید اقدام کنم(تصمیم دارم تا دی اعزام بشم)
منظورم برگه ی امریه ست که بعد از پایان دوره ی آموزشی میدن ....نقل قول:
من هم برا امریه درخواست دادم.یه سوال دارم از شما :قبل از اعزام مشخص میشه با درخواست موافقت شده و امریه بهت تعلق گرفته یا نه؟اصلا کی مشخص میشه امریه داری یا نه؟نقل قول:
دوست من منظور ایشون از امریه چیز دیگری است .. بعد از اموزشی یه نامه میدن که معلوم میشه باید کجا خدمت کنی به اون نامه میگن امریهنقل قول:
.امریه هم اگر موافقت بشه اگر مثل قبل باشه تو برگ سفید مینویسن
كسي اطلاعي نداره؟نقل قول:
همچنان منتظرمنقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من از اداره کار درخواست امریه کردم و دیروز تماس گرفتن و ازم خواستن کلی مدارک براشون ببرم و یه تعهدنامه هم ازم گرفتن(اعزامی 1/8 هستم).کپی اون برگی که تاریخ اعزام هم توش هست رو گرفتن ولی اصلش رو نه.(خودش گفت شنبه تماس بگیر جواب قطعی رو بهت میدم).
حالا یه سوال داشتم اینا نباید اون برگ اصلی که توش تاریخ اعزامم هست رو میگرفتن؟کلا نمیدونید روندش چطوریه؟
نقل قول:
خیر کپی رو میگیرن همیشه ... اصلش رو فقط باید در اختیار خودتون باشه
سلام" به متولدین 72 به قبل هنوز تعلق میگیره. مثلا شما که 69 هستی هرچه زودتر بعد از اعزامتون پیگیر بشید بهتره ، تا همینم لغو نشده.نقل قول:
بماند کجا افتادم ولی جای امنی هستیمنقل قول:
سلام
سنوات تحصيليم براي مدرك ليسانس تموم شده ولي كمتر از فوق پاس كردم شرايط من چجوريه؟
به من فوق ميدن براي نظام وظيفه يا ديپلم؟
با هماهنگی مدیر آموزش دانشگاه میتونید یه درخواست بدید تا بره کمیسیون بهتون یکی دوترم مهلت بدند و نظام وظیفه هماهنگ بشه.نقل قول:
اگه تموم نکنید به هر اندازه پاس کردید مدرک میدند. درحد کاردانی مثلا. بستگی ب شرایط داره و قطعیت نداره
نه فرجه ديگه نميدننقل قول:
حالا مشكل اينجاست كه تماس ميگيرم با دانشگاه ميگم كه گواهي مدرك تحصيل ميخوام كه ميگه فرستادم به نظام وظيفه از آنجا بگير و بعدش هم تماس ميگيرم با مشاوره نظام وظيفه ميگن از دانشگاه بگير و بعدش شرايطم رو ميگم كه مشاوره ميگه ديپلم محسوب ميشي حالا حيروني موندم
دوستان جواب منم بدید:n12:نقل قول:
والا بچه هایی که اونجا بودن و کسری داشتن میگفتن که به ازای هر یک ماه جبهه،9 روز کسری میدننقل قول:
با این حساب شما اگه مدارک پدرتون موجود باشه و قوانین تغییری نکنن حدد 7ماهی کسری بهتون میخوره.
+
حالا چند تا سوال هم خود من میپرسم به نقل از یه سری دوستام که باهام تو پدافند سمنان بودن
.
.
یکی از بچه ها دوره کد واکنش سریع تو تهران خورده؟واکنش سریع میشه یه چیزی مثل نیروی ویژه پدافند یا مثل همون تیپ نوهد معروف یا فرق میکنه کلا وظایفشون؟
چند تا از بچه ها دوره کد رادار بابلسر خوردن که میخواستن بدونن
اینکه 5شنبه جمعه هاش ولشون میکنن؟
مثل سرباز آموزشی اذیت میکنن ؟
بعد از ساعت اداری ول میکنن برن تو شهر؟
خلاصه یه آمار کلی بیزحمت
بسیار عالی نمیدونستم..ممنونم..نقل قول:
1- امکان داره کسی تک پسر باشه ولی تو استان خودش نیفته یا به طور 100 در صد تو استان خودش میافته ؟
2-میزان تحصیلات تاثیری توی یگان ویژه یا تکاور افتادن داره ؟ اگر داره مثلا سطح تحصیلات چقدر باید باشه که احتمال افتادن توی یگان و یا تکاور بره بالاتر ؟
3-اگه بخوام سربازی برام مثل بهشت باشه و یه پست خیلی خوب و راحت بهم بدن حداقل میزان تحصیلات چقدر باید باشه ؟
4-چرا طی یک ماه اخیر اکثر سربازا رو توی مرز انداختن ؟
جواب سوال 3 شما جواب 1و2 هم هست= پارتی....نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان
اول اینکه ، بچه هایی که رشتشون مهندسی مکانیک هست ، امریه برای چه جاهایی بگیرن؟ که حداقل تو این 2 سال یه چیزی هم یاد بگیرن... ( مدرک ارشد ، معدل 17 به بالا )
دوم ، امریه خاتم به نظرتون بهتره یا و.زارت دفاع؟؟؟؟؟
کلا انقدر درگیری ذهنی ایجاد کرده واسمون که... -_-
ممنون ازتون
درودنقل قول:
فقط درحد اطلاعات خودم جواب میدم
1. توی نظام هیچ 100 درصدی وجود نداره!
2. من خودم فقط کاردانی و کارشناسی دیدم که تکاوری افتادن (فوق و دکتر که کلا کم بوده و نمیشه دربارشون نظر داد) ولی به نظر خودم رابطه نسبتا مستقیم با قد و هیکل داشته (اطرافیای من که اینطور بودن!)
3. دکترا :n13: ، البته فوق هم اکثرا کار دفتری داشتن! ولی به نظر من بهترین حالت خدمت امریه خارج از سازمانه که حتی با لیسانس ( + یه آشنای خوب) هم میشه گرفت...
4. فکر میکنم بیشتر به خاطر دا عش باشه (آخه خودم هم مرز غرب افتادم:n02:)
البته باز هم مشخصه که واسه هیچ کدوم از این سوالها نمیشه جواب قطعی داد...
اموزشي تو نيروي انتظامي چه جورياس؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شک نکن وزارت دفاع.اگه بتونی بگیری عالیه و بعدشم با توجه به معدلت امکان استخدام هم وجود داره که دیگه عالی میشه.حتما اقدام کن
وزارت دفاع چجوری بایست اقدام کرد؟ حتما باید پاشیم بریم تهران - وزارتخونه ؟؟ یا اینکه شهرستانها نمایندگی هست ...؟ کارشون به چه صورت هست ؟ دفتریه یا تحقیقاتی ؟نقل قول:
ممنون
سلام دوستان اعزام ۱۹/۶ پایگاه هوایی مهرآباد تهران کسی هست ؟ اگه کسی اونجا بوده قبلا میشه بگید چجوریه?
بچه ها سلام جواد بیکی هستم از یزد ولیسانس حسابداری و اعزامی یک تیر 05 کرمان /دیروز جشن سردوشیمون را گرفتن و امریه ام را گرفتن و دوره کد توپخانه وراکدها شهید سپهبد صیاد شیرازی-فرهنگی-اصفهان خوردم (رسته:پدافند هوایی کد 15200 ) /1-ممکنه بعد دوره کد بیفتم توپخانه44 یا 55 اصفهان ؟2-دوستان از اصفهانی های گروهان خودم که پرسیدم گفتن جای خوبیه و تو خود اصفهانه//نظر شما چیه؟؟//3-دوستان این دوره که آموزشی 05 کرمان بودم بالای 95 درصد بچه های گروهان ما (177 نفر بودیم به غیر از فوق لیسانس ها که همگی رسته اداری و تو شهر خودشون افتادن) دوره کد اصفهان و شیراز خوردیم قضیه یک مقدار مشکوک نیست؟(دوره قبل ما زیر 50 درصد دوره کد خورده بودند)/4-سوال اصلیم اینکه اول دوره فرمانده گردان گفته بود رشته مهندسی نرم افزار و حسابداری کد نمیخورند ولی من خوردم نه من تمام حسابداریهای گروهان ما علت چیست؟؟؟/5-ممکنه بعد دوره کد که تقسیمون میکنن بیفتم قسمت اداری توپخانه؟
با سلام
لطفا بدون نیش ، کنایه ، استعاره و ... لطف کنین پاسخ بدین .
ایا در مدت اموزشی گلوله واقعی میدن ؟ از چه زمان گلوله واقعی میدن ؟ اگه نمیدن در دوره یگان کی میدن ؟
لطفا یکی بگه چه کنم ؟ من خیلی ادم تنبلی هستم و ترسو هستم و سوسول هستم و ... با اینکه گفتن این حرفا خیلی مسخرست و عابرو ریزیه ، اما من میترسم از شنبه برم سربازی ، با اینکه تهران افتادم و ساکن همینجام (ارتش) اما باید شب توی جای خودم بخوابم و صبح تا ظهر بخوابم و و و و و ... از بچگی اینطوری بودم حالا چه کنم ؟ احساس وحشت دارم ، اصلا نمی تونم تصور کنم بدون خانواده باشم از شنبه تا 4شنبه !!!!!! تازه وای به حال اینکه اخر هفته منو نگه دارن ، صبح زود چه جوری پاشم ؟ تا شب عادت ندارم فعالیت کنم ! وااااای نمیرم ، خلاصه یه حالیم و با خودم میگم اگر ارشد ازاد قبئل شدم برم ارشد اما اگر اینکارو بکنم شاید برای سربازی مجدد توی تهران نیفتم ( تازه بلاخره که چی ) و ااااا ی
سلام خدمت دوستان عزیز
امروز (با 3 روز تاخیر) امریه ام به دستم رسید و افتادم تیپ 364 پیاده مهاباد با رسته اداری پرسنلی !
حالا مشکل اصلی ای که دارم اینه که از مهاباد حدود 1000 کیلومتر فاصله دارم!!! و واسه اینکه صبح دهم اونجا باشم حدود ساعت 9 و 10 صبح میرسم پادگان و اگه بخوام اول وقت اداری دهم اونجا باشم باید یه روز قبلش برم (ساعت 9 و 10 صبح نهم)!
حالا سوالم اینه که اگه من ساعت 10 صبح دهم برم پادگان ایرادی داره؟ یا چه مشکلاتی ممکنه واسم پیش بیاد؟؟؟!
اصلا ارزش داره من یه روز از مرخصیمو تلف کنم واسه اینکه اول وقت اداری اونجا باشم؟؟؟
با تشکر...
تا پایان وقت اداری فرصت داری پادگان باشی .نقل قول:
داخل میدان تیر حدود 50 عدد تیر واقعی به شما تحویل میدننقل قول:
با سلام
ایا در مدت اموزشی گلوله واقعی میدن ؟ از چه زمان گلوله واقعی میدن ؟ اگه نمیدن در دوره یگان کی میدن ؟
آموزشی توی میدون تیر که میرین ، فشنگ واقعی یا همون جنگی میدن ، یگان هم اگه پستی یا همون پاسدار باشین از همون هفته اول فشنگ میدن بهتون که برین سر پست ، البته بعد از اتمام پست اسلحه رو تحویل تسلیحات میدیننقل قول:
با سلام
خودت جواب خودتو دادی : ( تازه بلاخره که چی )نقل قول:
لطفا یکی بگه چه کنم ؟ من خیلی ادم تنبلی هستم و ترسو هستم و سوسول هستم و ... با اینکه گفتن این حرفا خیلی مسخرست و عابرو ریزیه ، اما من میترسم از شنبه برم سربازی ، با اینکه تهران افتادم و ساکن همینجام (ارتش) اما باید شب توی جای خودم بخوابم و صبح تا ظهر بخوابم و و و و و ... از بچگی اینطوری بودم حالا چه کنم ؟ احساس وحشت دارم ، اصلا نمی تونم تصور کنم بدون خانواده باشم از شنبه تا 4شنبه !!!!!! تازه وای به حال اینکه اخر هفته منو نگه دارن ، صبح زود چه جوری پاشم ؟ تا شب عادت ندارم فعالیت کنم ! وااااای نمیرم ، خلاصه یه حالیم و با خودم میگم اگر ارشد ازاد قبئل شدم برم ارشد اما اگر اینکارو بکنم شاید برای سربازی مجدد توی تهران نیفتم
هیچکس نمیتونه بهت کمکی کنه ، مگر خودت که واقع بین باشی و با قضیه کنار بیای
شرایط هر پادگانی فرق میکنه ، ولی به نظرم یه روز مرخصی بیشتر ارزش چرت و پرت شنیدن یه عده ای رو نداره ، بهتره همون زمانی که گفتن اونجا باشینقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
امروز (با 3 روز تاخیر) امریه ام به دستم رسید و افتادم تیپ 364 پیاده مهاباد با رسته اداری پرسنلی !
حالا مشکل اصلی ای که دارم اینه که از مهاباد حدود 1000 کیلومتر فاصله دارم!!! و واسه اینکه صبح دهم اونجا باشم حدود ساعت 9 و 10 صبح میرسم پادگان و اگه بخوام اول وقت اداری دهم اونجا باشم باید یه روز قبلش برم (ساعت 9 و 10 صبح نهم)!
حالا سوالم اینه که اگه من ساعت 10 صبح دهم برم پادگان ایرادی داره؟ یا چه مشکلاتی ممکنه واسم پیش بیاد؟؟؟!
اصلا ارزش داره من یه روز از مرخصیمو تلف کنم واسه اینکه اول وقت اداری اونجا باشم؟؟؟
با تشکر...
سلام بچه ها
اموزشی من تموم شده امریه اومده واسم
دوره کد خوردم پرندک تهران
بچه تهران هم هستم شرایط دار
نیرو زمینی
کسی میدونه این دوره کدی که من خوردم چی هستش؟ جاش و پادگانش چه جوریه؟ و قانون هاش؟
دوره کد پیاده پادگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سوال که احتمالا تکراریه
اما ایا ممکنه تو شهر خودت بیفتی در حالی که متاهل نیستی ؟ قبلا یادمه امکان داشت . الان هم هنوز امکانش هست ؟