منم دقیقاً میخوام همین کار و انجام بدم ولی جایی رو نتونستم پیدا کنم که 0225 داشته باشه :41:نقل قول:
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
منم دقیقاً میخوام همین کار و انجام بدم ولی جایی رو نتونستم پیدا کنم که 0225 داشته باشه :41:نقل قول:
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
بودنش که هست ولی خوب احتمال داره که انبار کرده باشن تا بعد که ه ک شد با قیمت بالا به مردم بندازن!:31:نقل قول:
یه مشورتی با میثم بکنید ببینید اون میتونه براتون جور کنه!
ارزونترین جایی که میشه بازی ایکس باکس خرید کجاست قیمت؟
فكر كنم ميثم ٠٢٢٥ داشته باشه حدود ٣٦٥ تومن...
اميد هنوز عوض نكردم اما اگه تا ١٩-٢٠ خرداد FW نياد عوض ميكنم :31: ( جدي :31: ))
قضيه اين fable چيه ؟؟ مگه انحصاري٣٦٠ نبود ؟؟!؟؟!!!!؟!؟؟ : (
دستت درد نکنه :دینقل قول:
خب من اگه من کینکت بگیرم باید بزارم رو به روی مانیتور ، الان از مانیتور اندازه گرفتم دیدم خدا رو شکر میتونیم بازی کنم:دی(1.8 سانت میرسه) اما دوتایی با داداشم نمیتونم:دی در اون صورت با فاصله ی 2.5 سانت 10 سانت فاصله داریم به دیوار:31:
اما راجع به لین اهرم ،اگه من کینکت رو رو به روی مانیتور بزارم 50 سانت کینکت با لبه ی میز فاصله میگیره ، با این حال با پائین اومدن کیکنت توسط اهرم، میز تو محدوده ی کینکت قرار نمی گیره ؟ :13:
امید جون الان تو این فاصله ای که شما میگی یعنی ما باید کینکت رو تو بقلمون بالا پایین کنیم !؟ :31:نقل قول:
براتون PM میکنمنقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
خیلی وقتیه که از دنیای Xbox دور موندم.حالا اگه ممکنه یکی توضیح بده جریان این کد هایی که میگید مثل 0225 و از این حرفا چیه؟
ممنون
سلام دوستان...
به نظر شما Sony PlayStation 3 (Slim)- 320 GB بهتره بخرم یاMicrosoft Xbox 360 Slim 250GB ؟!
ممنون... :20:
دوست عزیز من خودم الان PS3 دارم. ولی پیشنهاد می کنم xbox بگیری. خودم هم همین قصد رو دارم. به این دلیل که گرافیک بازی های xbox ( بازی های مشترک بین xbox و ps3) بهتر از ps3 هست و بسیار روان تر اجرا میشن.نقل قول:
علاوه بر این میتونید از kinect هم استفاده کنید.
حالا به نظرتان کدام مدل xbox بهتره که بخرم؟نقل قول:
بدون شک slim
ولی مدل کپی خورش که 9504 هست فعلاً بسیار گرون هست و به هیچ وجه ارزش خریدن نداره.
الان 660 تومن میفروشنش ( بدون هارد و بدون Kinect) ولی در واقع قیمتش زیر 400 هست.
سعی کنید xbox slim با درایو lite-on با firmware 0225 پیدا کنید . چون ظاهراً قرار هست بزودی -- بشه
قیمت اصلیش 200 دلاره بعد اینجا بالای 600 دلار فروخته میشه!!!نقل قول:
الان 660 تومن میفروشنش ( بدون هارد و بدون Kinect) ولی در واقع قیمتش زیر 400 هست.
اصلا نمی ارزه. یعنی اگه کسی با این قیمت بخره به خودش ظلم کرده! : دی
سلامنقل قول:
این 0225 و 9504 و 0401 و ... فرمور درایو های Lite-On این کنسول هست. که تا الان فقط فرمور 9504 ه ک شده. 0225 هم تا چند روز یا چند هفته دیگه فرمورش عرضه میشه و 0401 هم فعلا ه ک نشده!
یه چند روزه که جو گیر هم شدن و 20 تومنم گذاشتن روشو کردنش 620 تومن !!!!:31:نقل قول:
آدم با این پول میتونه یه PC که قدرتش تقریبا 3 برابر یه کنسوله داشته باشه!:31:
آقا جان یه X360Key بخرید خودتون رو راحت کنید ، دیگه تمام مدل های اسلیم رو هم که ساپورت میکنه :31:
میگم اگر پاشید بلیط بگیرید برید ترکیه ، یه 360 بخرید هم ارزونتر در میاد :31: هم یه مسافرتی رفتید حالش رو بردید :27:نقل قول:
دوستان :دی
یه سوال میپرسم نخندید ها:دی البت یه سوال دیگه هم برای کینکت پرسیدم تا دوستان جواب بدهند:20:
هارد اکسترنال ( 500 یا 1000 گیگی) چه فرقی با این هارد های 250 گیگ مخصوص ایکس باکس داره ؟:13:
پست 1500 رو بخونید ، اقا میثم کدوم هارد رو میگه :18: که اگ 500 هم باشه 16گیگش قابل استفاده هستش؟:19:کد:http://xboxworld.ir/showthread.php?t=1&page=150
ممنون
امروز یه 0225 گرفتم 375 تومن از توپخونه(رفیقم بود نامرد کمتر نداد :31:)
گفت 0225 رو یا انبار کردن یا تموم شده.قیمتشم تابستون 550-600 میشه...چون پولمون چند ماه خوابیده برایه همین به هیچ وجه ارزونتر نمیشه
هارد اکسترنال یا فلش 16 گیگ به به بالا رو شما وقتی به کنسول وصل میکنین فقط میتونید از 16 گیگ فضاش استفاده کنید! این مربوط به سیاست خود مایکروسافته هست! البته دو تا 16 گیگ هم میتونید استفاده کنید که میشه 32 گیگ !!:31: قبلا همینش هم نبود! یعنی شما نمیتونستین روی هارد اکسترنال و فلش بازی بریزین که خوب با انتقاد هایی که به مایکروسافت شد این کمپانی یه آپدیت داشبورد برای کنسولش داد بیرون که ازون به بعد شما میتونین روی هارد اکسترنال یا فلش هم بازی بریزین! اما هارد داخلی قضیش فرق فوکوله!:31: و مثلا هارد 250 گیگ رو شما میتونید تا حدود 230 گیگش رو برای نصب بازی ها استفاده کنید! (اون مقدار باقی مانده هم مربوط به فایل های سیستمی کنسول هست)نقل قول:
بله اون هارد داخلی که خیلی فوکوله:دینقل قول:
پس یعنی میتونیم از همه ی هارد 500 یا 1000 گیگی برای ریختن باز توش ،برای ایکس باکس استفاده کنیم؟:46:
پس اقا میثم چی گفته؟:31: منظورش چی بوده؟:31::46:
شما از هارد 3 ترا اکسترنال هم اگه استفاده کنید باز 16 گیگش رو کنسول بشتر نمیشناسه!:31:نقل قول:
یه اسلیم 4 گیگ اگه بخرین راحت میتونین توش یه هارد ه ک شده بندازین!
احتمالا فردا آموزش تعویض هاردهای X360 Fat با X360Slim و استفاده از هارد های ه ک شده برای X360 slim رو در یه تاپیک جداگانه میزارم! (موضوع جدیدی نیست ولی خوب جاش تو انجمن حس میشه!):31:
اااااا همه ی ذوقم پرید :41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پس چی جوریه که 360 key هارد میخواد بعد ما 16 گیگ میتونیم.
ا شهاب جان باز باید یه پولی بابت تعویض و اینا بدیم؟:41::37: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه 360key بگیریم میتونیم بدون حک هارد از همه هارد استفاده کنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه چه خب از 0225 ؟
همچنان که همچنان است کنسول ما داره نقش پلیر رو انجام میده وموزیک ها رو از طریق پورت USB با کیفیت خیلی خوبی از طریق اسپیکرای کامپیوترم اجرا میکنه...!!!!:31:
سوال های چند صفحه قبل من رو هوا مونده اااا :دی
داوود ببین بز روشنت کنم :دی
کنسول فقط ۱۶رو میشناسه حالا میخواد هارد ۱۰۰۰پتا بایت باشه یا گیگابایت :دی فرق نفوکوله !: دی
ولی اگه هارد ۲۵۰گیگ رو بزنی توش کلش رو میتونی استفاده کنی
حالا
اگه یه x360key بگیری میتونی با استفاده از اون از همه ی ۱۰۰۰ پتابایت هاردت استفاده کنی : دی ( تازه دیگه دیسکم نمیخواد )
+
شهاب میشه هارد های فت رو به اسلیم وصل کرد ؟!؟!؟!!؟؟!؟! ( دوستم یه دونه داره شاید بز خرش کردیم :دی )
اگه میشه زودتر آموزشش رو بزن که خیلی مخم رو درگیر کرده !! توضیحاتم بده : دی + روش استفاده از کل حجم یه هارد اکسترنال رو هم توضیح بده ( فولدر بندیه رو میگم :دی )
ممنون ! :40:
(خداییش انجمن کنسول از لحاظ بار اطلاعاتیی مدیرا و کاربر فعال ها و .. بهترینه ! :8::40::40: )
بله میشه وصل کرد.نقل قول:
باشه به روی چشم. تا جایی که بتونم این آموزش رو کامل میزارم.نقل قول:
اگه میشه زودتر آموزشش رو بزن که خیلی مخم رو درگیر کرده !! توضیحاتم بده : دی + روش استفاده از کل حجم یه هارد اکسترنال رو هم توضیح بده ( فولدر بندیه رو میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چیزه دیگه ای هم خواستی تعارف و غریبی نکنی یه وقتا!؟:31:
اگه میشه یه سایت بهم معرفی کنین که جدیدترین اخبار و مدل های کنسول های بازی رو نوشته باشه.
سلام
ارتفاع سقف جایی که اسلیم می خواد قرار بگیره باید چه قدر باشه؟
نه ديگه همينا :31: دو تا پپسي هم قربون دستت بنداز تنگش :31:31:نقل قول:
چیزه دیگه ای هم خواستی تعارف و غریبی نکنی یه وقتا!؟:31:
+ سوالاي صفحه قبلم يه زحمت بكش تا نقب قولش نكردم ! :31:
داوود جان X360key خودش -- کننده ی اصلی Xbox هست و در واقع هر میزان هاردی که بخواید میتونید براش در نظر بگیرید ولینقل قول:
منظور شهاب جان خوده کنسول در حالت معمولی هست که فقط میتونه از 16GB هارد خارجی استفاد کنه.
آقا این x360key چیه ؟؟
چیز خوبیه :31:نقل قول:
-----------------------------
X360Key یک کامپیوتر مینیاتوری هستش که بین درایو دستگاه و مادربورد قرار میگیره و با کمک پنل خارجی که داره ایمیج بازی ها رو از روی هارد دیسک و یا مستقیم از روی اینترنت به عنوان دیسک اصلی روی کنسول اجرا میکه و قابل شناسایی هم نیست ، لحیم کاری نمیخواد ، برای آپدیت کردنش لازم نیست کنسول رو باز کنید ، نیازی هم به نصب LT و LT+ و ... هم ندارید .
کسی بازی ایکس باکس کپی یا ارج داشت واسه فروش یه ندایی با لیست بده ممنون
من دیروز 5 خرداد 1390 اومدم pes2011 بازی کنم تا دستگاه رو روشن کردم گفت آپدیت کن , من زدم آپدیت بشه بعد دیدم حجمش مثله اینکه زیاده وسطش کنسل کردم , رفتم تویه بازی pes2011 که آنلاین بازی کنم دیدم میگه باید آپدیت بشه حتما دستگات,منم زدم آپدیت , تموم که شد آپدیت دستگاه ریست شد , اما دیگه هیچ بازی رو اجرا نمی کنه
تا می زتم play dvd یهو می پره صفحه ی اول که آرم ایکس باکس میاد صفحه هی میپره بالا پایین
منم دستگاهمو با کابل hdmi به مانیتور وصل کردم و 6 - 7 ماهی هست دارم باهاش بازی میکنم هیچ مشکلیم تاحالا باهاش نداشتم
بعد از اینکه میزنم dvd در بیاد پرش صفحه تموم می شه بعد می نویسه sequre hdcp link lost
من باید چیکار کنم؟هیچ بازیم مثله اینکه نمیاد
در ضمن من lt+ هم نصب کردم که آنلاین بازی میکنم
دوست من شما اگه کمی پست های تاپیک آپدیت داشبورد X360 رو در چند روز گذشته مطالعه میکردین متوجه میشدین که به هیچ وجه نباید به LIVE وصل مشدین ! چون به تازگی و در تاریخ 19 می مایکروسافت آپدیتی رو برای داشبورد کنسولش عرضه کرد که فرمور +LT رو از کار میندازه! شما هم چون داشبورد رو آپ کردین فرمور درایوتون پریده!:31:نقل قول:
حالا هم باید صبر کنید تا فرمور ++LT عرضه بشه!
یعنی الان راه حلی نیستش که من فعلا تا زمانی که فرمور LT+ بیاد من بازیهامو به صورت آفلاین بازی کنم؟
و اینکه فرمورش بیاد من دوباره می تونم برم لایو؟
اگر اینطوره که دیگه نیاز نیست کسی دنبال -- اسلیم باشه که دغدغه همه ی دوستانه:37:حالا رو همه مدلا جواب مبده واینکه همین بازیهای 2000خودمونو میشه روش بریزیم یا باید بازی اورجینال باشهنقل قول:
آقا حالا یه راهی پیشنهاد بدین که تا قبل اینکه LT++ بیاد بشه دوباره بازی ها رو اجرا کرد؟؟نقل قول:
آیا باید دوباره همون Frimware LT رو ریخت؟؟
بنده که تاپیکی برای نصب و این فرمور ها ندیدم اصلا تو بخش ممنون می شم راهنمای کنید
بعد هم این ورژن مادبرد دستگاه چی بوده فریمور قبلی چی بوده درایو اش چی هست و این ها رو که جز اطلاعات شناسایی هست باید از کجا فهمید ؟؟
امروز رفتم آرکید بخرم گفت 470 تومن !!!!!!!!!!
اسلیم 650 تومن !!!!!!!
حاضرم 40 تومن بدم ps1 بخرم کراش بازی کنم ولی 600 تومن پول زور ندم !!!!!!
ابوافضل جان برو 0225 بخر اسلیم 4گیگ،که داره اونم میره بالانقل قول:
قیمتش هم 370 تومنه
از میثم خودمون هم بگیر که بهتر از اون کسی نیست
ببخشید الان بهترین کنسول xbox چیه؟
خیلی مونده ++ IXTREME LT بیاد؟