باسلام.یه هدفون IN-EAR خوب و مناسب آهنگ گوش دادن برای گوشی WAVE 723 SAMSUNG حدود قیمت 10-25 که در پاساژ ایران یا پایتخت وجود داشته باشه معرفی کنید!
Printable View
باسلام.یه هدفون IN-EAR خوب و مناسب آهنگ گوش دادن برای گوشی WAVE 723 SAMSUNG حدود قیمت 10-25 که در پاساژ ایران یا پایتخت وجود داشته باشه معرفی کنید!
این لینک ک 50 میده نمیدونم شاید من اشتباه میکنم:نقل قول:
مطمئنید که MX880 قیمتش 50 دلاره؟ تو نت که حداقل قیمت 70 دلار یا بالاتر بود.
یه شرکت چینی هست به اسم blox که ایرباد های باکیفیتی میسازه و ظاهرا یکی از محصولاتشو به اسم M2C به قیمت 40 دلار به شکل اینترنتی میفروشه و به همه جا هم ارسال داره. تو نت هم ریویو های خیلی خوبی ازش خوندم . ظاهرا از لحاظ کیفیت در حد همون mx 880 هستش. اینم لینکش ولی حتما قبل از سفارش خودتون با دقت همه چی رو بررسی و سبک سنگین کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت نامداران مدل mx580 و مدل های پایینتر از اون رو موجود داره و شنیدم که میتونه در صورت سفارش شما، بعضی مدل های گرون تر رو واستون موجود کنه.
در مورد امپدانس هم نگران نباشید. به صورت یه قاعده سرانگشتی، یه پلیر پرتابل، میتونه هدفون های با امپدانس 50 اهم یا کمتر رو درایو بکنه. من معملا از J3 استفاده میکنم. ولی گاهی هم هدفون M50 رو به گوشیم (نوکیا 6303) وصل میکنم و اتفاقا صدای خوبی هم ازش میگیرم. پس زیاد خودتونو نگران اینجور مسائل نکنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیخوام مارکش متفرقه باشه خیالم راحت نیست اینجوری از خریدش!
والا فعلا گفتم یکم دست نگه دارم بلکه یه چیز بهتر بگیرم خیالمو واسه چند سالی راحت کنم...وسواس شدم! میترسم 89 بدم بابت akg 318بعدم برم دنبال یه چیز دیگه...امروز زنگ زدم نمایندگی سنهایزر گفت تا یک ماه دیگه تمام مدلهای جدید رو وارد میکنیم...و فقط پند مدل قدیمی رو داشت...mx880 , 890 حسابی چشممو گرفته...به اضافه ی se215 شور که یه بنده خدایی گفت برات بگیرم بفرستم دم خونه میشه حدود 345 هزار تومان... می ارزه بابتش انقد هزینه کنم؟!نقل قول:
ببین بر اساس چیزی که من بلدم، اگر 30 میلی وات خروجی برای هدفون 16 اهمی داشته باشه (چیزی که توی سایت کوون نوشته)، 15 میلی وات خروجی برای هدفون 32 اهمی خواهد داشت
پس نباید مشکلی داشته باشه؛ بعید هم هست که مشکلی داشته باشه.
ولی اینکه تو معمولاً چقدر صدا رو بلند می کنی هم میتونه مهم باشه.
در ضمن امپدانس توی همۀ فرکانس ها ثابت نیست، ولی یک چیز بهت بگم که بیشتر مطمئنت کنم؛ بعضی موقع ها زیاد بودن امپدانس خوب هم هست، و نشانۀ راحت تر درایو شدن هدفون میشه
یا با این قیمت همین جا یه چیز خوب بگیرم؟
البته نمیخوام هد فونی بگیرم ک هزینه آمپ هم بعدن بزاره رو دستم
بچه ها واقعا ممنون از وقتی ک میزارید :)
نقل قول:
به اضافه ی se215 شور که یه بنده خدایی گفت برات بگیرم بفرستم دم خونه میشه حدود 345 هزار تومان... می ارزه بابتش انقد هزینه کنم؟!
نه دوست عزیز . چه خبره 345 تومن ؟!!!! من خریدم 150 تومن از دوبی .
اگه حاضری تا 345 خرج کنی یه مقدر دیگه بذار روش از نامداران IE8 بگیر .
باسلام.یه هدفون IN-EAR خوب و مناسب آهنگ گوش دادن برای گوشی WAVE 723 SAMSUNG حدود قیمت 10-30 که در پاساژ ایران یا پایتخت وجود داشته باشه معرفی کنید!
سلام دوستان,
1-نظر شما راجع به ایرفون ها mm 70i و mm30i چیه؟کسی تجربه استفاده داشته؟
قیمت به ترتیب 180 تومن و 130(یا120) دقیق یادم نیست از نمایندگی نامداران (در PT)استعلام شد.
2-پلیر من آی-فون4 هست و با توجه به اینکه ایرفون های نامبرده کاملا با آی-فون و سایر آی-دیوایس ها مچ هستند,به نظر شما جنبه تبلیغاتی دارند یا واقعا بواسطه همین مچ بودن کیفیت خوبی با توجه به قیمت آن ارائه میدن؟
3-این آپشنی که در تصویر میبینید چقدر تو فیکس کردن ایرفون رو و داخل گوش مفیده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 10-15 صفحه آخر تاپیک رو خوندم , اولش راجع به بیتس تفکر دیگه ای داشتم اما حالا پی به تجاری بودن اون بردم تا حرفه ای بودن.
4-سوال آخر هم با توجه به رنج قیمت زیر 200 چه ایرفونی پیشنهاد میکنید که براحتی با آی-فون4درایو بشه و نیاز به آمپ نداشته باشه؟استفاده من هم بیشتر سبک Dance و POP و دوست دارم تفکیک صداش عالی باشه(عالی درحدقیمتش)و بیس رو خیلی زیاد نزنه بیشتر بیس کیفیتی و نرم میخوام تا اینکه کوبشی و قوی باشه,ممنون,و به زبان عامیانه میخوام صداش اینطوری باشه که صدای خواننده شفاف و واضح باشه و صدای تیس تیس آزار دهنده نباشه,بیس هم که راجع بهش صحبت شد(اصصلاح عملیش فکر کنم همون Low Bass , مید باس و مید رنج و های رنج باشه که چون مطمئن نبودم خودمونی گفتم راحت تر باشه)
ضمنا از همه کسانی که در این تاپیک فعالیت میکنند و اطلاعات مفید و کامل میزارند تشکر میکنم واقعا جای تشکر وِیژه داره.
این وسوسه ها تمومی نداره :31:نقل قول:
345 تومن برای شور 215 زیاده واقعاً
کلیبش s4 رو اینجا دارن میدن حدودای 130
بعد شما می خوایی in ear باشه یا ear bud ؟
در مورد آمبلی هم اینقدر بهش اهمیت ندین؛ هدفون های داخل گوشی فقط تعداد معدودیشون برای درایو کردن، نیاز به آمب دارن که تا اونجا که یادمه etymotic er-4 , hifiman re262,272 ( شرمنده به خاطر غلط املائی های احتمالی) نیاز به آمب داشتن
من توی یک مقاله ایی از دهن یکی از روسای سایت هدفایی خوندم که می گفت: بعضی افراد برای هدفون هایی که به راحتی درایو میشن، آمب استفاده می کنن؛ بعد به طور مثال se530 رو اسم برده بود.
اگر کسی برای in ear ها آمب استفاده می کنه در حالی که هدفونش بدون آمب هم خوب درایو میشه؛ شاید هدفش جایگزینی آمب داخلی بلیرش با آمب خارجی و یا رنگی کردن صدای بلیرش یاشه؛ به غیر از این دو تا، هیچ دلیل منطقی دیگه ایی برای استفاده از آمب برای هدفونی که با بلیر به خوبی درایو میشه، وجود نداره.
با سلامنقل قول:
من مدل mm70i رو امتحان کردم که 180 هزار تومان قیمتش بود.با iphone هم امتحانش کردم.متاسفانه فقط یه تراک اهنگ تونستم باهاش گوش بدم.ولی بنظرم خیلی کفکیک خوبی داشت .باس مثل اکثر محصولات سنهایزر بسیار ملایم و خیلی کم پانچی بود.(بنظر من بهتر نوع باس رو دارن).مید خیلی خوب ولی بنظرم های یک مقداری تیز بود شاید بخاطر کیفیت تراک mp3 من بوده باشه.
ایزوله صداش خوب هست و خیلی راحت داخل گوش قرار میگیره.و گیره ای که داره برای قرار گرفتن پشت گوش برای هر اندازه گوشی مناسب نیست و اگه برای شما مناسب نباشه بعد از 15 دقیقه خیلی درد ناک و اذیت کننده میشه ولی بدون اون خیلی راحت سیم پشت گوش قرار میگیره و اگه سری مناسبتون رو پیدا کنین که حتما اینطور خواهد بود باور کنین بعد از 5 دقیقه استفاده از این هدفون یادتون میره که هدفونی داخل گوشتون هست.کلا صدای خوب و طبیعی داره .بازم اساتید بهتر میتونن راهنماییتون کنن.
نقل قول:
باسلام.یه هدفون IN-EAR خوب و مناسب آهنگ گوش دادن برای گوشی WAVE 723 SAMSUNG حدود قیمت 10-30 که در پاساژ ایران یا پایتخت وجود داشته باشه معرفی کنید!
سلام. تا 30تومن panasonic hje300 انتخاب خیلی خوبیه .
شرکت Blox یه ایرباد ساز خیلی خوبه که مدل TM5 اون در کنار yuin pk1 و senn MX980 جزو بهترین ایرباد های دنیا هستن. البته خرید از داخل این مزیت رو داره که با اطمینان بیشتری میتونید اقدام کنید.نقل قول:
به هر حال بهتره قبل از هر خریدی بیشتر بررسی کنید تا هم خدای نکرده ضرر نکنید و هم لذت بیشتری از خریدتون ببرید:20:.
یک کمی محاسبه:نقل قول:
اول تعریف db (خونده میشه دسی بل یعنی یک دهم واحد بزرگتر "بل"):
مقیاس یا خط کشی قراردادی بین مهندسان (فرقی نمی کنه در چه رشته ای چون قابل تعمیم به تمام محاسبات ریاضی هست چون هر رشته ای که به نوعی با محاسبات ریاضی سروکار داشته باشه می تونه از این قرار داد فی مابین استفاده ای کنه ، به جهت به حداقل رساندن توضیحات و خلاصه سازی ارقام)
مثلآ به جای اینکه بیان بگن فلان مقدار یا رقم شده 1000000 می گن اون رو تبدیل به db می کنیم و نتیجه اون می شه 120db اینطوری دیگه نیازی نیست این همه صفر داشته باشیم و نکته مهمتر اینه که برای تبدیل یک رقم صحیح به مقیاس db اون تبدیل از خطی تیدبل به لگاریتمی یا غیر خطی میشه یعنی خیلی ساده تبدیل یک رقم فرضی به db باعث میشه نتیجه رقمی باشه که آروم آروم زیاد میشه مثلآ 80db میشه 10000 و 100db میشه 100000 و 110db میشه 1000000 و 140db میشه 10000000 و . . .
برای کاربرد ما که هدفون و سیگنال ضعیف باشه و با رقمهای بزرگ سروکار نداره db تبدیل میشه به dbm (خونده میشه دسی بل بر میلی وات یا دسی بل میلی وات) علت اینکه توان در حد میلی وات اومد وسط اینه که کاربرد ما کمتر از یک وات هست و نیازی نیست که با واحد بزرگتر محاسبات رو انجام بدیم و به اینصورت دقت محاسبه ما افزایش پیدا می کنه البته برخلاف db که برای سنجش توان اینطور در نظر گرفته میشد که میزان توانی رو به عنوان مبنا در نظر گرفته میشد و توان مورد شنجش به نسبت اینکه چقدر از اون مبنا بزرگتر هست نتیجه اون رقم به db تبدیل میشد و برای خلاصه سازی دیگه به db پسوند وات W اضافه نمیشد ، مثلآ برای استاندار فرض شده که 1 وات توان پایه هست و اگر دستگاهی توان اون 10000 وات باشه میگن اون دستگاه 80db افزایش توان یا تقویت انجام میده و اگر اون دستگاه تضعیف کنه اون رو با منفی نشون میدن مثلآ میگن این دستگاه 80db- تقویت میکنه نمیگن با 80db- تضعیف میکنه چون اشتباهه ولی میشه گفت با 80db تضعیف میکنه
به هر حال این توانهای قوی چون برای هدفون بسیار زیاد هستند معمولآ از واحد کوچکتر dbm استفاده میشه که اینبار به جای 1 وات توان مبنا در db توان 1 میلی وات رو مبنا فرض میکنند یعنی اینبار اگر دستگاهی 50dbm ضریب تقویت اون باشه در حقیقت نسبت توان خروجی به ورودی اون 10000 هست یعنی فرضآ به ازاء 0.01 میلی وات توان ورودی می تونه 1000 میلی وات خوجی تولید کنه
یک محاسبه بسیار ساده مابین db و dbm هست که میشه گفت هر جا خواستید db تبدیل به dbm کنید کافی هست اون رو به اضافه 30 کنید مثلآ 50db مساوی هست با 80db
و در اخر یک واحد که بیشتر برای درایور هدفون مورد استفاده هست dbv هست که همون تعریف db رو داره البته با در نظر گرفتن ولتاژ اعمال شده به درایور و همچنین در نظر گرفتن امپدانس به نوعی این رقم بسیار دقیق تر و مطمئن تر از dbm هست که اغلب بکار گرفته میشه ولی چون محاسبات اون مستلزم در نظر گرفتن پارامترهای دیگه ای هست که ممکنه برای بسیار از کاربرها عملی نباشه برندها از اون صرف نظر میکنند و بیشتر پارامترهای خودشون رو با مقیاس dbm اعلام میکنند اما برای ما به عنوان یک کاربر حتی نیمه حرفه ای چندان اختلافی بین اینها نیست هر چند که در سطح بالاتر از حرفه ای به هیچ عنوان تاکیدی بر این پارامترها نیست و اغلب نادیده تصور می شوند چون تفاوت بین 90 تا 110 به حدی کم هست البته در مقابل تفاوت بین 120 و 140 دسی بل که معمولآ این ارقام برای یک حرفه ای چیز زیادی از خصویت های باطنی درایور روشن نخواهند کرد اما برای یک کاربر آماتور تا نیمه حرفه ای همین فکر میکنم کافی باشه که رنج بین 110 الی 125 دسی بل برای اغلب هدفونها رنج بسیار خوب تا عالی هست و 100 الی 110 دسی بل هم رنج خوب هر چند که هیچ تضمینی بر کیفیت صدای یک هدفون این ارقام ندارند چون این ارقام صرفآ توصیف کننده نسبت توان یک هدفون هستند نه نسبت کیفیت صدای یک هدفون و تا جایی که خاطرم هست هیچ پارامتری که بشه به اون به عنوان یک شاخص بسیار مهم در کیفیت صدای هدفون باشه ، ندیدم
شما هم موفق باشید.