الان تماس بگیرم بگم دان و اپم استریممو کم کنند ؟ الان روی 17401 و 1148 بسته شده . بگم بیارنش رو چه عددی ؟نقل قول:
من نمیخوام قطعی داشته باشم
لطفا کامل راهنماییم کنید
با تشکر
Printable View
الان تماس بگیرم بگم دان و اپم استریممو کم کنند ؟ الان روی 17401 و 1148 بسته شده . بگم بیارنش رو چه عددی ؟نقل قول:
من نمیخوام قطعی داشته باشم
لطفا کامل راهنماییم کنید
با تشکر
اگه قطعی نداری که همین خوبه ولی اگه قطعی داره و به نظرت این قطعی زیاده میتونی دانلود رو بزاری رو 16384 .نقل قول:
سلام
دورسته که وقتی تلفن خونه نویز داشته باشه سرعت اینترنت به نصف میرسه ؟
اگه خط تلفن نویز داشته باشه و این نویز زیاد باشه بله . مثلا خط من روی 14 مگابیت بسته شده ولی بعد از چند بارندگی (به علت زنگ زدگی کافو و پست مخابرات) الان مودم حتی روی سرعت 6 مگ هم بالا نمیاد !:n34:نقل قول:
دوستان این وضعیت خط منه. اگه میشه بگید وضع چطوریه . تنها چیزی که می دونم اینه که پینگ وحشتناک بالاست . هر کاری هم بگید کردم پینگ پایین نیومده . سرعت آپلود رو به پشتیبانی گفتم بالا آوردن و به جاش دانلودمو کم کردن ولی تغییری نکرد. سرویس های کاهش دهنده پینگ اصلا تاثیری نداشت .
سرعت دانلودم خیلی بالاست ولی تو پینگ افتضاح . یه نکته ای هم بگم ماهی دو سه بار اختلال شدید دارم مثل این دو سه روزه . تا چند روز قبل حتی با ... شکن سرعت دانلودم یک مگ و سیصد کیلوبایت بود ولی الان به زور به 400 کیلوبایت می رسه حتی از سایتی مثل دانلودها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما احتمالا از آسیا تک گرفتید، چون پینگ تون وحشتناک ه و آسیا تک فقط به درد دیدن رایگان سریال شهرزاد میخورهنقل قول:
شرکتت رو عوض کن کیفیت خوبی داری ، شما از کجا اینترنت داری، مودم چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
نکته ی خیلی دقیقی اشاره کردید. چون این شرکتی که من ازش نت می گیرم خودش از آسیاتک پهنای باند می گیره ! :n08:
آره ولی این بالا پایین اومدن سرعتاش منو داغون کرده . تا چند ساعت قبل سرعت دانلود افتضاح بود . الان دوباره درست شده یه نیم ساعتی .نقل قول:
بوشهر هستم . از خلیج آنلاین می گیرم . مودم هم آی پی لینک
خوب وقتی جواب بهت نمیده برای چی توی این شرکت موندی عوض کن برو جای دیگه ، خودتو بی خود سر شرکت های کوجیک که نمیتونن پهنای باند خودشون رو تامین کنن و محتاج شرکت های دیگه اذیت نکن ... کار چند روزه و خلاص میشی...نقل قول: