دوستانی که 1 مگ مخابرات رو دارن سرعت دانلودش چقدره ؟
واسه من بین 90 تا 100 هست در صورتیکه باید تا 125 بره
دوستم هم 512 داشت میگفت بیشتر از 45 50 نمیره
Printable View
دوستانی که 1 مگ مخابرات رو دارن سرعت دانلودش چقدره ؟
واسه من بین 90 تا 100 هست در صورتیکه باید تا 125 بره
دوستم هم 512 داشت میگفت بیشتر از 45 50 نمیره
کجای کاری محمد حسین کاری گفته امسال (91) دیگه قطعی اینترنت نداریم :n09:نقل قول:
در جواب دو دوستمون تو صفحه قبل باید بگم سرعت 512 من 62.5 هست ولی از غروب تا 1-2 شب باید تعداد کانکشن ها رو برای دانلود بیشتر از 16 ببرید تا نهایت سرعت رو داشته باشید.اگر هم که منظورتون وبگردی هست که باید بگم از غروب باید پیج شخم بزنید تا دو تا عکس ببینید.
سرعت من تو پیج باز کردن و وبگردی خوبه ولی تو دانلود با تورنت بیشتر از 90 تا نمیره و با دانلود منیجر هم تا 100 گاهی 105 این 20 30 تا بقیش نمیدونم کجا میره شاید بخاطر فاصلمون تا مخابرات باشه چیزی حدود 5 کیلومتر میشهنقل قول:
کانکشن بچپون ببین بالاتر میره.سه تا لینک بگذار هر کدوم هم 16 کانکشن شاید تاثیر داشته باشه.نقل قول:
تاریخ مخابره : ۱۳۹۱/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۰
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جزئیات محاسبه نرخ اینترنت پرسرعت/ ارائه حجم اینترنت اضافی به مشترکان
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از رفع نواقص و قابلیت اندازه گیری میزان مصرف اینترنت مشترکان در مصوبه جدید اینترنت پرسرعت خبر داد و گفت: نحوه محاسبه قیمت اینترنت مصرفی کاربران ADSL در این مصوبه جدید شفاف سازی شده است.
حسن رضوانی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد جدیدترین مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای تعرفه خدمات اينترنت پرسرعت از طريق فناوري ADSL که براساس محاسبه پارامترهاي سرعت، ضريب اشتراك و حجم مورد استفاده تعیین شده است، توضیحاتی ارائه کرد.
وی گفت: براساس این مصوبه ارائهكنندگان خدمات اینترنت – شرکتهای PAP و مخابرات - موظف شدهاند در اینترنتی که به مشترکان عرضه میکنند، نرخ سرعت خط و مدت زمان ارائه خدمات را به صورت شفاف ارائه کرده و در قرارداد مشتركان لحاظ كنند؛ این به این معنی است که کاربران اینترنت از این پس می توانند به طور شفاف میزان مصرف پهنای باند اینترنت و حجم دانلود مصرفی خود را اندازه گیری کنند و بابت همین میزان مصرف هزینه پرداخت کنند.
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید براینکه براساس این مصوبه شرکتهای ارائه دهنده اینترنت، نباید بابت میزان آپلود از کاربران هزینه دریافت کنند، خاطرنشان کرد: در این راستا ارائهكنندگان اینترنت ملزم شدند در محاسبه ترافيك مشتركان، براي مجموع دريافت و ارسال، به ميزان 25 درصد حجم ترافيك اضافي براي مشتركان لحاظ کنند؛ برای مثال اپراتور ارائه دهنده ملزم خواهد بود چنانچه میزان ترافیک مصرفی اینترنت کاربری که 4 گیگابایت در ماه باشد، 5 گیگابایت حجم اینترنت به کاربر ارائه دهد که این یک گیگابایت اضافه به صورت رایگان محاسبه میشود.
وی به مهر گفت: اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت ADSL براساس این مصوبه ملزم شده اند که روش های اندازه گیری شفاف اینترنت مصرفی کاربر را اعلام کنند تا کاربران نیز بتوانند میزان مصرف اینترنت خود را محاسبه کنند؛ براین اساس اگر تمامی حجم اینترنت مورد نیاز کاربر استفاده نشده باشد قابل اندازه گیری خواهد بود.
رضوانی با تاکید براینکه در این مصوبه هدف از تعیین نرخ های جدید ADSL کاهش قیمت برای کاربران نبوده است، اضافه کرد: عدم شفافيت در ميزان استفاده، ناهمگوني در تعرفههاي خدمتدهندگان اينترنت و عدم انطباق تعرفهها با حجم مورد استفاده كاربران از جمله مواردی بود که باعث شد کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مصوبه قبلی نرخ اینترنت پرسرعت را اصلاح کند.
به گفته وی در مصوبه جدید تعرفه خدمات اينترنت پرسرعت، ضریب اشتراک این سرویس که تا پیش از این براساس پارامتر يك به 10 تعريف شده بود، برای بهبود كيفيت خدمات، به صورت حداكثر ضريب اشتراك يك به 8 تعيين شده که ارائهكنندگان خدمات موظف شدند سرعت خط را به ميزان يك به 8 براي مشتركان تضمين كنند و براي ضرايب اشتراك كمتر از اين مقدار نيز تعرفه تغيير نميكند.
به گزارش مهر، کیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات در جلسه شماره 152 خود با توجه به بررسی های تعرفه خدمات اینترنت پرسرعت از طریق فناوری " ADSL "و بر اساس قیمت تمام شده این خدمات، نرخ های جدیدی را برای ارائه به کاربران مصوب کرده که براساس این مصوبه، ارائه کنندگان خدمات می تواند به صورت ثابت ماهیانه حداکثر مبالغی نیز به عنوان هزینه برقراری و نگهداری مطابق با تعرفه های مدنظر از مشترکان خود دریافت کنند.
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید براینکه براساس این مصوبه شرکتهای ارائه دهنده اینترنت، نباید بابت میزان آپلود از کاربران هزینه دریافت کنند، خاطرنشان کرد: در این راستا ارائهكنندگان اینترنت ملزم شدند در محاسبه ترافيك مشتركان، براي مجموع دريافت و ارسال، به ميزان 25 درصد حجم ترافيك اضافي براي مشتركان لحاظ کنند؛ برای مثال اپراتور ارائه دهنده ملزم خواهد بود چنانچه میزان ترافیک مصرفی اینترنت کاربری که 4 گیگابایت در ماه باشد، 5 گیگابایت حجم اینترنت به کاربر ارائه دهد که این یک گیگابایت اضافه به صورت رایگان محاسبه میشود.
بقیش که حرفای تکراری بود ولی این قسمتش باز بدک نیست:n02:
خداکنه یکم پوست ای اس پی ها بکنن برای ما هم ارزون نشد عیب نداره(هرچند این کار نمیکنن چون همشون دوستان خودشونن سپاه و افراد وابسته) تا بوده همین بوده ولی من حاظرم از سود این isp ها زده بشه مستقیم بره تو جیب زیرساخت:n02:(یعنی انقدر نفرت دارم)
این شرکت ها بسیار بسیار ار این اب گللالود قزل الا زنده زنده گرفتن:n14: اصلا این اینترنت حجمی اینا برا سودشون درست کردن حالا دیگه نمیشه جمش کرد دیگه مطمینم تو این یه زمینه خاص اگر خود زیرساخت اینترنت بهمون داده بود الان حداقل دیگه حجم و این داستانا نبود(یکی از این شرکتای بی وجدان حتی حاظر نشد 1 گیگ حجم رو به جای 4000 تومن مثلا بده 2000 تومن یکی از اینها حاظر نشد چند ساعت شبانه رایگان بدون کم کردن سرعت در اختیار مردم بزاره ولی همین مخابرات که انقدر ازش بد میگیم مرد بود اومد نامحدود داد شهرای دیگم که واقعا قیمت حجم رایگان و سرعت شبانه که در اختیار کاربرا گذاشتن فوق العاده بهتر از این شرکتهای pap دزد بود)
من فقط عاشق اینم روزایی که تنهام اپلودم رو بزارم برای فردام:n02:
من فقط عاشق اینم عمری از خدا بگیرم انقدر زنده بمونم تا نابودی شرکتای pap رو ببینم:n02:
سعید جان این تعرقه ها اگه اعمال بشه سراسر سود برای ISP هاست و باخت برای مشترکین.اول تا اخر که مردم مجبورند از اینترنت استفاده کنند پس اون پول حداقلی که 10-15-20 تومان هست رو میدند بدون این که شرکتها پهنای باند زیادی بخرند.نقل قول:
من موندم یعنی یه نماینده مجلس یا روزنامه نگار تو این مملکت نیست به این موضوع اعتراض کنه؟ الحمدالله که موردش هم سی-اسی نیست.و به حمدالله این مساله از خیلی مسائل مورد بحث تو مجلس مهمتر هم هست.(موندم با این استعمال کلمات عربی چرا نرفتم حوزه:n02:)
اره کلا اگه چیزی به نفع مردم باشه که انجام نمیشه:n02:نقل قول:
الان مثلا هر isp قیمت خودش و یه حجم رو برای چند ماه به زور میدن به ساعات رایگانم که میرسه نابودش میکنن اگه این طرح هم اجرا بشه باز اینا همین سودی که میبردن میبرن چون به قول خودت همین پول دارن میگیرن
ولی اگه شرایط قیمت ها یکسان بشه این شرکتا برای رقابت با خودشون و مخابرات استان ها مجبور میشن که سرویس قابل قبول بدن دیگه نمیتونن تا ساعت شد 2 شب سرعت بیاد رو 7 کیلو
این تعرفه که گذاشتن فکر کنم تعذفه کف هستش ولی اگه شرکتی بخواد ارزونتر بده برای جذب مشتری بتونه)(عدو شود سبب خیر)
چون دیگه تعرفه ها یکسانه مردم میرن سمت اونی که یه ساعت رایگان با کیفیت بده شب حداقل 2 گیگ بزنن به بدن(البته اگه کلا شبانه حذف نکنن:n08:)
اتفافا نمیدونم خوندی یا نه چندصفحه قبل گفتم مطهری 4 سال پیش وعده داد گفت منو انتخاب کنید موضوع اینترنت پیگیری میکنم بعد دیگه هیچ خبری ازش نشد تا انتخابات مجلس تازه اومد گفت دست من نیستش 30یاست کشور گسترش بی چفت و بس اینترنت نیست:n08:
شایدم همه چی به ضرر مردم تموم شد که احتمالشم زیاده ولی ارزو که بر جوانان عیب نیست:n02:
لکن شما طلبه مستعدی هستید إن شاء الله به حول وقوه الهی به درجات والای معرفت و ایمان رسیده و بتوانید شخصا پوست مردم را بستانید آمین یا رب العالمین:n02:
این طرح میدن باید شب سرعت و حجم دوبرابر کنن
مطمئن ما ادمی نیستیم تن به این طرح بدیم پس ضرر اصلی خودشون میخورن و خودشون میمونن با طرحشون :n29: که یاد بگیران قبل ایجاد طرح نظر سنجی بکنن :n29: