با منطق حرف بزنید دیگه.نقل قول:
هر چي كه ماله فارس هست دروغه
هيچ فرقي هم نميكنه
یعنی چی؟؟ فکر کنید دروغه...
برای ما که فرقی نداره.
Printable View
با منطق حرف بزنید دیگه.نقل قول:
هر چي كه ماله فارس هست دروغه
هيچ فرقي هم نميكنه
یعنی چی؟؟ فکر کنید دروغه...
برای ما که فرقی نداره.
تيكبخت اگه بخواد مثل فصل قبل بازي بكنه نكنه سنگين تره چون هر تيمي رو بد بخت ميكنه.
بازيكني كه براي بهم نخوردن مدل مو و ژل ملش!!!! ضربه سر نميزنه به درد ويترين مغازه خدا بيامرز داييم ميخوره
اين خبر چه راست باشه چه دروغ فرقي نميكنه مهم اينه كه نيكبخت خودشو اصلاح كنه
بايد فوتبال بازي بكنه نه سينما
نقل قول:
اينکه فرموديد کو کجاست ؟ : شما بايد در تاپيک پرسپوليس ميگشتي نه اينکه تاپيک بزني بعد بگي کجاست !
تقريبا 5 روز پيش در تاپيک پرسپوليس اين خبر گذاشته شد به همين مضمون و از همين خبرگزاري و فرداييش هم شريفي گفت که اين پيشنهاد بود
اينکه ميفرماييد چقدر بگرده تا پيدا شه ؟! : بسيار راحت ميشه توي فروم يه تاپيک ند برا خبر گزاريها زد ، توش وقتي خبر هاي قبل و بعد رو ببيني ميفهمي کدوم خبرگزاريها کذب محض هستن
توي فروم نظر سنجي بين صادقترين و فعالترين خبرگزاريها رو کم داريم
چه ربطی به پرسپولیس داره؟؟؟در هیچ تیم لیگ برتری نمیتونه بازی کنه.نقل قول:
اينکه فرموديد کو کجاست ؟ : شما بايد در تاپيک پرسپوليس ميگشتي نه اينکه تاپيک بزني بعد بگي کجاست !
تقريبا 5 روز پيش در تاپيک پرسپوليس اين خبر گذاشته شد به همين مضمون و از همين خبرگزاري و فرداييش هم شريفي گفت که اين پيشنهاد بود
اينکه ميفرماييد چقدر بگرده تا پيدا شه ؟! : بسيار راحت ميشه توي فروم يه تاپيک ند برا خبر گزاريها زد ، توش وقتي خبر هاي قبل و بعد رو ببيني ميفهمي کدوم خبرگزاريها کذب محض هستن
توي فروم نظر سنجي بين صادقترين و فعالترين خبرگزاريها رو کم داريم
چه جوری 5 روز پیش تو اونجا این خبرو از فارس گذاشتند؟؟؟من همین یکی دو روز پیش دیدم تازه تو خبرگذاری فارس گذاشته بود که بلافاصله اینجا گذاشتم...من اصلا تو آرشیو نمیرم فقط صفحه ی اولو میبینم.
الان که قرار داد با تراکتور بست دیگه !
آخه پسر خوب اگه اخبار رو هر روز مرور کني ميبيني که اين دفعه 4 يا 5 که گذاشتن و ...نقل قول:
اصلا بيخيال : فايده نداره . شما هر جور دوست داري همون کار رو بکن
.نقل قول:
چی بگم؟؟؟
چقدر بگردم تا پیدا شه؟؟از کجا بفهمم دروغه؟؟
حالا من کاری به خبرگذاری فارس ندارم.با منبع به من ثابت کنید این خبر دروغه
باشه ، انگار مرغ شما یه پا داره . من برات ثابت می کنم .
--
اولا که این خبر را فقط خبر گزاری فرس گذاشته و هیچ جای دیگه بجز فارس این خبر را نزاشتن ...
دوما اینکه وقتی بازیکنی محروم بشه اجازه نمی دن قرار داد ثبت کنه تو لیگ برتر ...در حالی که هم شیث ثبت کرد و هم نیکی
سوما اینکه شریفی مصاحبه کرد و گفتش که این یه پیشنهاد بوده منشور اخلاقی ...
سه تا قبلی دلیل بود ولی این چهارمی مدرکه ...
تو تیتر و متن خبر اومده که نیکبخت مثل شیث محروم شده ...نقل قول:
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس نيز مانند شيث رضايي، نميتواند با هيچ تيمي قرارداد ببندد.
یه روز قبل از خبر محرومیت نیکبخت فارس یه خبر گذاشت مبنی بر اینکه شیث محرومه و فدراسیون نامه زده به باشگاه که قرارداد فسخ بشه ... و بعد از ظهر همون روز عزیز محمدی مصاحبه کرد با ایسنا و گفت که همچین چیزی صحت نداره
این پست من تو تاپیک پرسپولیس را ببین هر دو تا خبر مربوط به محرومیت و تکذیب محرومیت شیث هستش : این پست من تو تاپیک پرسپولیس را نگاه کن :خب بالاخره مسئولای فدراسیون بیکار نیستن که بشینن هر روز خبرای دروغ این خبرگزاری را تکذیب کنن ... ماشالا یکی دو تا هم که خالی نمی بنده ... هیچکی هم نیس جمعش کنهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3914985&postcount=20035
تو خبر اومده که : ( هایلایت ها را ببینید )
اینم مصاحبه شریفی با ایسنا :نقل قول:
يكبخت واحدي نيز مثل شيث رضايي، طبق منشور اخلاقي و به دليل محروميت، نه تنها با تراكتورسازي، بلكه با هيچ تيم ليگ برتري نمي تواند قرارداد رسمي امضا كند.
سازمان ليگ تا روز يكشنبه هفته آينده تكليف بازيكناني كه با محروميت روبرو هستند را مشخص خواهد كرد.
کد:http://www.isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1364699
خب گل پسر الان چطوری ؟نقل قول:
مجتبي شريفي:
بحثي درباره محروميت مطرح نيست
سازمان ليگ فقط پاسخ استعلامها را داده است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
رييس كميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: سازمان ليگ تنها در پاسخ به استعلام باشگاهها دربارهي صلاحيت بازيكنان و مربيان اعلام نظر كرده است و بحثي مبني بر محروميت مطرح نيست.
مجتبي شريفي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درپاسخ به اين سوال كه اين روزها تناقضهاي بسياري دربارهي محروميت بازيكنان و همچنين اجراي منشور اخلاقي به وجود آمده است، گفت: براساس قوانين موجود سازمان ليگ تنها ميتواند در پاسخ به استعلام باشگاهها دربارهي صلاحيت بازيكنان و مربيان اعلام نظر كند و اين سازمان حق قانوني براي محروم كردن بازيكن يا مربي ندارد و نميتواند چنين احكامي صادر كند.
وي افزود: در چند روز آينده جلسهاي را با حضور رييس فدراسيون فوتبال و رييس سازمان ليگ خواهيم داشت تا دربارهي اين مساله و موضوعات مطرح شده به جمعبندي برسيم.
باشه قبول.نقل قول:
ممنون.
منم میگم با سند بگید.
با تشکر از h.tifusi عزيز :46:
..
بابا این دایی چه توانی داشته ! :27:نقل قول:
مرحبا به ... ! :27: