fizz هیروی خوبیه ولی من تا حالا با diana با هیچ کس count نشدم. فکر کنم 70 80 دستی باهاش مید بودم.نقل قول:
Printable View
fizz هیروی خوبیه ولی من تا حالا با diana با هیچ کس count نشدم. فکر کنم 70 80 دستی باهاش مید بودم.نقل قول:
نقل قول:
Amateraso82
اینم سومین شادی این هفتمون. برادر League of Legends تبریک، امشب ساعت 9 جشنه این پیروزی بزرگ همه میدون های بزرگ شهر :n09:
شعار یادتون نره، حتما هم بنفش بپوشید :n02:
سیویر که خیلی شاخه ، امروز یه 6 تا دست رفتم همشو باختم بخدا گریم در اومده بود تو هر بازی حداقل 2 تا فیدر داشتیم اعصابم خورد شده بود ، فقط همین دست آخر با gp بردیم خیلی حال داد 18/7 بود ، یه nunu داشتیم 20/6 بود :n04:
سلام ...
لینک جدید هــک لول ( پچ Aatrox ) جایگزین شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
میگم به این روش تاحالا چند نفر رو rec کردی؟نقل قول:
سلام ...
موفق باشید .
کلا برام سواله میخوام بدونم
عزیزم نظرم را توی قسمت نظرات وبلاگت نوشتم فقط کاشکی تایید نمی خواست دوستانم میومدند می دیددندنقل قول:
سلام ...
موفق باشید .
فقط حیف که نظرم یکم با قوانین اینجا مشکل داشت وگرنه همین جا می گفتم:n08:
لذت ببر از نظرم:n10:
دوست عزیز میخوای سر مردم کلاه بذاری برو حداقل به دو نفر بگو ندونن لول چیه , نه اینکه بیایی تو تاپیک لول این چرت و پرتارو بذاری :n26:نقل قول:
سلام ...
موفق باشید .
من فقط قصدم این بود بهت بفهمونم با این کاربه جایی نمیرسی , خودت بشین به جا این همه وقتی که میذاری وبلاگ بزنی خودت زیر مجموعه لول10 کن زودتر به نتیجه میرسی . :n26:
برای تغییر رجیون بازی از آمریکای شمالی به اروپا آیا راهی هست؟؟؟
دوستان این بخش spectate live به نظرتون به نوعی همون maphack نیست؟ چون یه نفر که داره Spectate میکنه میتونه به راحتی از طریق نرم افزارهایی مثل Skype , Raidcall به تیم مورد نظرش که داره بازی رو انجام میده گزارش دهی کنه ... دیگه اون تیم محاله گنک بشه و حتی یه دونه Ward هم استفاده نمیکنه .... در واقع یک تیم شش نفره که پنج نفر در حال بازی و یک نفر Spectator بازی باشه می تونن موفق تر از یک تیم پنج نفره باشه .