سلام، عزیزم قرار نیست که هرکس شکایت می کنه و یا ناراضیه بخواد جمع کنه بره از جای دیگه خط بگیره، به این شکل باشه هرکس تو این کشور شکایت یا ناراضی هستش از شرایط باید پا بشه ازین کشور بره
شکایت و نارضایتی مرحله به مرحله است، اول به خود شرکت میگی، اونا یا جواب قانع کننده می دن یا نمی دن .. که ندادن تا آلان چون این مشکلات 1 ماهی هست ایجاد شده و حل نشده و زمانی هم براش تعیین نشده
وقتی شما دستت به جایی نمی رسه باید اطلاع رسانی کنی، این میشه قدرت مردم و کاربر که حرفشو به بقیه برسونه ... شما راضی هستی شما هم بگو راضی هستی خیلی خوبه ولی این در حق و یا اختیار کسی نیست که بگه از جایه دیگه بگیرید ... کسی هست که میگه از خود صبا است، چه بهتر، پس من اینجا میگم که بگوششون برسه که پیگیری کنن .. به هرحال هر شرکت دوست داره اسم خوبی از خودش داشته باشد پس سعی میکنه مشکلات رو حل کنه
خودم 4 سال هست صبا دارم، مشکلی هم بوده با پشتیبانی صحبت کردم، بوده 2 3 روز هم قطع بوده ... دو سه روز پیشم دو روز قطع بوده .... اینا پیش میاد ولی وقتی شما هرروز مواجه میشی با پینگ فضایی، از ساعت 6 بعداز ظهر به بعد دیگه برای هر صفحه بالا اومدن باید 2 3 دقیقه صبر کنید بعد هم بالا نیاد و این هرروز تکرار میشه باید براش کاری کرد ...
راه همینه، وقتی مشکلی وجود داره باید اعتراض کرد .. باید به گوش دیگران رسوند
زمانی که متوجه شدم سیستم ریز مصرف صبا مشکل داره، گفتم تازه خیلی متوجه شدن که چرا زودتر از معمول حجمشون تموم میشه در صورتیکه پشتیبانی صبا اولین جوایش اینه ویروسی هستی، ویندوز update میشه و ازین حرفا ....
از هر قشری چه تحصیل نگرده چه کرده انتظار میره به حقه خودش آگاه باشه، بتونه هم حق روبگیره ... من که خودم ادامه می دم ... زمانی هم که درست بشه اطلاع میدم دست شده دستشونم درد نکنه ... این فرهنگ باید جا بیوفته