راه خیلی احمقانه ای برای زیاد کردن پسته... توی چند تا تاپیک فروم اندروید همین پستو زدین... همینطور فروم گرافیک :نقل قول:
رئوف لطفا رسیدگی کن...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6762588&postcount=7
راه خیلی احمقانه ای برای زیاد کردن پسته... توی چند تا تاپیک فروم اندروید همین پستو زدین... همینطور فروم گرافیک :نقل قول:
رئوف لطفا رسیدگی کن...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6762588&postcount=7
سلام برو بچ.. من یه 9001 دارم وقتی می خوام باهاش sms بدم تو حالت ایستاده "ر " رو نمی نویسه و بجاش" د" می نویسه.. کسی می ونه عیب از کجاست و باید چکارش کرد؟
بچه ها ماژیک یا چیزی نیست که اگه بدنه گوشی خشی بیوفته بشه اونو رنگ کرد ؟ آخه گوشیم افتاد زمین و یه جاییش یه کم رنگش رفت .
من يه بار سعي كردم با پوليش خش رو پاك كنم اما نتيجه نگرفتم
چون يه بار با آيفون 3gــم طبق يه همچين روشي خش هاي پشتشو پاك كرده بودم :31:
واسه همين موقع خريد گوشيه جديد كيس سليكوني و اسكرين پرتكتور تو جيبمه
ما که اون موقع ها که خریده بودیم اینقدر از خش افتادن پشتش شنیدیم که گوشی و نخریده یه گارد برای پشتش گرفتیم ولی چی بگم که همون گارد پدر قاب پشت گوشی و درآورد!
منم سر آیپادم چنین بلایی آوردم ، واسه خش نیافتادن یه کیس گرفتم ، روی 6-7 بار کیسو در میاوردم نازکیشو میدیدم کیف میکردم :دی:دی آخرش همین کار پدر پشتشو عملا در آورد :دی
میگم که آدم از احتیاط کردن بیشتر صدمه میبینه!
خداییش من از موقعی که گاردش رو برداشتم با اینکه چند بار هم از دستم پرتاب شده اینور اونور روش یه خط هم برنداشته!
من رفتم گاردش رو بخرم عملا دیدم با هزینه ی 25 تومان تنها چیزی که نصیبم میشه یه گوشی با حجم دوبرابره.آخه نمیدونم چه جوریه که هرچی گاردش بهتر باسه بیشتر گوشی رو کلفت و بد ترکیب میکنه.منم بی خیالش شدم.ولی یه کیف خوب از اینایی که تو دست میگیرن گرفتم که اگه خورد زمین با کیف باشه.البته کیف اصلیش تو جعبه اش چیز خیلی خوبی نبود.اما دقیقا اندازه خود گوشی بود ولی این کیفه یه کمی بزرگتره.
آخه ماله من خش نیست . یه تیکه رنگش پریده . چی کار کنم ؟
آره داداش میدونم؛ معمولا پشتش دچار رنگ پریدگی میشه، یکی از رفیقام میگفت تو پاساژ پایتخت یکی از فروشنده ها میگفت قراره یه نوع ماژیک واسش بیارن که اصلا مال این کاره ولی فکر کنم سرکاری بود و طرف داشت کلاس میزاشت. من خیلی دنبال قاب پشت براش گشتم ولی به جایی نرسید!