dlc هستش و گفتن دو تا سه روز ایندهنقل قول:
Printable View
dlc هستش و گفتن دو تا سه روز ایندهنقل قول:
من که هر چه قدر گشتم این تاپیک رو پیداش نکردم. کسایی که جدیدا کمپین مخابرات گرفتید سرعت شبانتون چه قدره؟؟؟؟
چون من قبلا ها برای سرویس ADSL درخواست داده بودم اما چون پورت خالی نبود سرویس ندادند ... اما از دوباره برای طرح کمپین ثبت نام کردم که گفتند برسی بشه احتمال هم هست سرویس ندهند به شما ...نقل قول:
پشیمون که نه ، همینم بد نیست . شبی حدود 1.4 گیگ میشهدانلود کردنقل قول:
شبانه مخابرات رو متاسفانه نمیدونم
دوستان الان طرح زرین دارم الان چند ماهه سرعت دانلودم از 250 به 130 تغییر کرده. خطمم dlc هستش. باسه کیا این اتفاق افتاده؟؟؟؟؟ یعنی ایا برم 1 مگ شبکیه بگیرم با توجه به اینکه رانژه مخابرات نیاز داره بازم سرعت دانلودم همینه؟؟؟؟؟
نقل قول:
بله دوس عزیز خطوط dlc که طرح زرین دارند سرعت روی 1024 مگ بسته میشه (مخصوصا بهارستان ) که حدود 120 دانلود میده .... شما اگه اینترنت با سرعت 4 مگ هم بگیرید چون مخابرات خطتتون را روی 1024 بسته ...همان 1024 لحاظ میشود متاسفانه ..
عجب. یه زمانی خطمون رو 2 مگ بسته بودن. دلمون خوش بود چند وقت دیگه رو 3 مگ میبندن تازه پسرفت هم کردن. ولی عوضش سرعت اپلود رو یه کم بردن بالا چیزی حدود 2 کیلوبایت:n02:
یکی نسیت بگه شما که پورت خالی ندارید نه فقط روی خطوط DLC بلکه روی خطوط کابلی قدیمی هم نمی توانید به مشترکین سرویس بدهید چرا الکی طرح می ذارید این طرح کمپین هم فقط برای مشترکین قدیمی که سرویس داشتند تا الان فعال شده نه مشترکین جدید وقتی پورت های را روی 1مگ بسته میشه معلومه چه خبره ...
من طرح زرین دارم ...یکماه پیش ثبت نام کردم ...گفتند تا 20 روز صبر کنید ...بعد 30 روز گفتن تازه خطتت روش ثبت نام صورت گرفته باید صبر کنی تا تو پنل برات ثبت کنند باید صبر کنی ....5 روز بعد گفتند تو پنل ثبت شده ..باید صبر کنی تا مودمت آماده بشه بعد یوزر و مودم با هم تحویل بدیمت ..... هنوزم که هنوزه خبری نیست( یه مدت دیگه میگن باید صبرکنی شرکت سازنده مودم تو چین پنل مودمت را فعال کنند ...صبر کن ) عوضی ها آشغال
راسته که میگن هزینه 6 ماه رو یه جا باید ریخت تو حلقشون؟؟؟؟ یعنی الان من 1 مگ 0 گیگ میخام بردارم باید 45000 همون اول کار بدم؟؟؟؟