ما که به بدبختی کنکور دادیم و رفت .. ولی از من به شما :
فقط اختصاصی بخونید ..
Printable View
ما که به بدبختی کنکور دادیم و رفت .. ولی از من به شما :
فقط اختصاصی بخونید ..
امیرجون این مشکل همیشگی سایت من بیشتر وقتها با فیلتر شکن میرم نمیدونم مشکلش چیه!!نقل قول:
تهران : انقلاب - خيابان 12 فروردين پاساژ 12فروردين طبقه هم كف
تلفن : 66488080
بچه ها یکی از دوستان من در تهران رفته بود سر زده بود گفتن که یکشنبه هفته بعد تازه میاد داخل فروشگاه . بازم مثل اینکه دروغ گفتن . از بچه های تهرانی دارند شماره میگیرن که اومد بهشون زنگ بزنن . رمزینه رو میگم . دیفرانسیل 2
اونجا گفتم اینجا هم میگم :31: بنده خداها ایندفعه دروغ نگفتن اولش هم قرار بود 23/12/88 بیاد تو فروشگاه که اگه به تقویم نگاه کنیم میشه یکشنبه :31:نقل قول:
بازم مثل اینکه دروغ گفتن .
دوستان سلام !
من قصدم صرفا شرکت در کنکور زبان دولتی و ازاد هست .
3 تا سوال :
1. اگه دروس عمومی رو از همین الان شروع کنم دیره یا وقت به اندازه ی کافی واسه مسلط شدن روشون هست ؟
2. پیشنهاد میکنید دروس عمومی رو از پایه شروع کنم یا فرقی نمیکنه ؟
3. بهترین کتاب خوداموز درس به درس و تست واسه دروس عمومی از کدوم انتشاراته ؟
من پارسال یه بار دیدم وضعشونو برای همین امسال خودم شرکت می کنم. خیلی خوبه تو بخوای حرف بزنی بقیه خفت می کنن تازه می بینی بقیه درس می خونن استرس می گیری. برای سیب زمینیایی مثل من خوبه.... مدرسه ما سی تومن گرفت چون اول که گفتن پنجاه تومن هیچ کس نیومد اسم بنویسه! :31:نقل قول:
یه سوال دارم (به قول دکتر آرامفر یه بچه سوال!). معنی کثیف و سوگند توی قدیم چیه؟آخه کتاب زبان فارسی گفته اینا معنیشون تغییر کرده ولی معنی قدیمیشونو نگفته
دبیرمون اون موقعی که اونو درس می داد گفت سوگند به معنی خوردن آب گوگرد بوده و جنبه اعتقادی داشته برای نشان دادن بی گناهی یا همچین چیزی مثل داستان سیاوش که هر کی بی گناه باشه تو آتیش نمی سوزه اینجا هم اگر بی گناه باشه و آب گوگرد بخوره بلایی سرش نمیاد:27::27::27::27:نقل قول:
در مورد کثیف هم اطلاعی ندارم:41::41:
داشتم چرخ می زدم تو سایت تولدا رو نگاه کردم
امروز تولدskhammari
از طرف بچه های این تاپیک و تاپیک راهنمای کتاب ها بهت تبریک میگم
ایشاالله تبریک بعدی واسه قبولیت تو دانشگاه و رشته مورد علاقت
یه نفر حاضر نیست جواب مارو بده ؟؟!نقل قول:
مگه شماها همتون صرف از نظر از رشتتون دروس عمومی ندارید ؟!!