دوستان با توجه به خر تو خریه مرکز دستغیب الان من خط تلفن بکشم و بخوام برم شپنتا رانژه و وصلش چقدر ممکنه طول بکشه ؟
Printable View
دوستان با توجه به خر تو خریه مرکز دستغیب الان من خط تلفن بکشم و بخوام برم شپنتا رانژه و وصلش چقدر ممکنه طول بکشه ؟
دوستان یکی یه اطلاعات کامل در رابطه با مخابرات شیراز بهم بده
1. دانلود شبانه داره یا نه و شعبه هاش کدوما هستن و شیرینگش یه چه صورتی هست ؟
بابا مگه میخوان بمب اتمی بسازن!!! من به همین بازرسی شکایت کردم فرداش باهام تماس گرفتن و خوب هم پیگیری کردن...البته موضوع چیز دیگه ای بود.نقل قول:
سعید واقعا دمت گرم این چه سایتی بود تو دادی؟!!!!نقل قول:
دیروز توش مشکل و نوشتم امروز باهام تماس گرفتن 3 سوت خط رو از رانژه در آوردن
حالا نمیدونم چون گفتم میخوام از سپنتا بگیرم اینجوری بود یا نه
ولی خلاصه بعد دوباره هم بهم زنگ زدن و چک کردن ببینن درست شده.
یعنی واقعا با اون چیزی که من به شخصه توی اون مخابرات بی در و پیکر دستغیب دیدم فرق داشت.
همین الان هم با سپنتا قرار داد بستم 256 نامحدود . وصل شد تست ها رو میذارم براتون
بازم ممنون از سعید :12:
مخلصیم مجید جون...این بخش بازرسی اداره کل مخابرات فارس هست.منم خودم برای مشکلم پیغام گذاشتم سریع کارم رو راه انداختن جوری که اصلا باورم نمیشد تو ایران هم از این خبرا باشه!!!نقل قول:
شرمنده اصلا یادم نبود که کارت گیره و گرنه زودتر لینک رو بهت میدادم.فکر نکنم به خاطر سپنتا باشه چون مورد من اصلا چیز دیگه ای بود.چشمشون نزنیم انگار این یه جا کارشو خوب انجام میده.حتی مثلا شکایتی از یه ISP داشته باشی به خاطر افت سرعت و مسائلی مثل این هم سریع پیگیری میکنن....
خلاصه خوشحالم که سریع کارت راه افتاد و خوش به حالت که میتونی بری سپنتا!!! من که رو فیبر نوری هستم فقط یه ارم نت ساپورت میکنه...
منتطریم تست رو بذاری ببینیم چطوریه این سپنتا....
قربونت. آره به خدا منم باورم نمیشد همچین چیزی تو ایران اصلا وجود خارجی داشته باشه.نقل قول:
نه حجمی نگرفتم نامحدود ماهی 34900
بهش گفتم سرعت چقدر میدید گفت 100% از 256 به شما سرعت بیشتری میدیم پایین تر هم نمیاد . حالا دروغ و راستش تا چند روز دیگه مشخص میشه
حالا زیاد نگو میترسم چشمشون بزنیم!!!نقل قول:
یعنی سرعتشون شر نیست؟آخه این جوری حساب کنیم میدونی چند گیگ میتونی ماهانه دانلود کنی...فقط امیدوارم مثل سرویس ART شاتل نباشه که بعد از حجم نامشخصی دانلود سرعت رو محدود کن....
ميگم تست پينگ يادت نره....نقل قول:
منم كم كم دارم ميام سپنتا....
فردا برم يه خط تلفن جديد بنويسم و تموم.
سپنتا هم دست آخر به بیش فروشی روی خواهد آورد و کیفیتش افت خواهد کرد!
بیشتر این دشواری هاهم به سبب کمبود پهنای باند ایران و هزینه های زیاد ترانزیت پهنای باند از/به ایران است
سلام دوستان یه سری به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید ببینید که این دوستان ارمنت (اسیاتک) چقدر سرویس هاشون رو تو استان فارس گرون تر میفروشند.
لعنت به ارمنت.من که دیگه با ارمنت تمدید نمیکنم.با این اوضاع سرویسشون فکر کنم تا چند وقت دیگه فقط خاله و عمشون از اینترنتشون استفاده کنه.
همه با هم برای تحریم ارمنت.