دوست عزیز من فکر کردم منظورت community patch باشه .نقل قول:
آره چه جوری باید نصب شه؟
Printable View
دوست عزیز من فکر کردم منظورت community patch باشه .نقل قول:
آره چه جوری باید نصب شه؟
بالاخره کدوم پچ رو میگی شما کامیونیتی رو میگی یا آپدیت رسمی خود کونامی که 21 مگ هست؟نقل قول:
اگه اون 21 مگیه هست باید بازیت به صورت اورجینال نصب شده باشه روی سیستمت اگه از این نصب دستکاری شده ها توسط شرکت های ایرانی هست به درد نمیخوره چون روشون نه کیت سرور نصب میشه نه اپدیت من قبلا 2 بار خریدم ولی بار سوم اصلا بازی اورجیتال گیرم اومد البته اگه نصب هم به صورت اورجینال باشه و دستکاری نشه میتونی پچ و کیت سرور رو نصب کنی
kit pack for super patch
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=36935
یه سوال داشتم به غیر از کیت سرور از چه راهی میشه فیس رو وارد بازی کرد؟ لطفا یا لینک دانلود برنامش رو بگذارید یا اسم برنامشو بگید
اگه پستای یه ماه قبل منو سرچ می کردی، خیلی سریع جوابتو می گرفتی. به هر حال، بفرما:نقل قول:
کد:http://tinyurl.com/b9p245
نقل قول:
عالی بود
ممنون
یاد گرفتم !
نمیدونستم قبلا هم اموزششو گذاشتین
راستی من میخوام شورت منچستر رو مشکی کنم....باید چیکار کنم؟
خواهش می کنم.نقل قول:
شما نمی تونی کاری کنی! :دی
باید بری لباسشو دانلود کنی.
میتونی از GamingAccess.com بگیری.
سلام دوستان دوتا سوال دارم
اول اينكه شما در اين بازي چطوري دفاع مي كنيد ؟ من خيلي حمله ام قويه اما نمي دونم چرا همش گل مي خورم راحت هم گل مي خورم مثلا من با بارسلونا به بارسلونا روي Top Player ميتونم در يك بازي 10 دقيقه اي 10 تا 15 گل بزنم اما حتما يه دونه گل رو بايد بخورم حالا كلي يكي ميتونه برام توضيح بده نحوه دفاع خوب و محكم چطوريه
دوم اينكه تا حالا نشده من بالاتر از 8.5 بگيرم. دليلش چيه در سري هاي قبلي 9 مي گرفتيم 10 مي گرفتيم اما اين يكي مثل اينكه خيلي خسيسه اصلا نمره خوب نميده كسي دليلشو ميدونه ؟ آيا اصلا نمره 9 يا 10 هست؟
موقع دفاع کردن نفر به نفر باید بدونی کی سرعت رو بگیری و کی ول کنی...بعضی وقتا چون سرعت رو داری خیلی سریع طرف با یه حرکت دریبل می زنه.در واقع نباید عجله کنی و بخوای از ساده ترین راه توپ رو بگیری...گاهی وقتا باید عقب عقب اروم بری همراه مهاجم و وقتی اون خواست حرکت کنه تونقت اقدام کنی...در واقع پیشقدم نشی
در ضمن بهترین دفاع حمله هست!!!:دی
من تونستم نمره 9 بگیرم...ولی فکر نکنم 100 سال سیاه به بازیکنی 10 بده
اصلا یک چیز غیر ممکنه....توی فوتبال واقعی هم هیچکسی 10 نمی گیره