همانطور كه جناب محمد گفتن، گيربكس اتوماتيك الان خيلي گرون در مياد و با توجه به وضعيت قيمتها و شرايطي كه هست متوسط حدود 1.500 ميشه كه شامل تمام وسائل مورد نياز و اورهال و نصب و راه اندازي هست. البته اين قيمت رو من از طرف دوستم كه تعميرگاه داره و انجام ميده گفتم، چون گاها ميان سراغش و ميخوان كه دستي رو به اتومات تبديل كنن.
اما صرفا هزينه نيست چون همونطور كه ميدونين روش تعمير و تميز كار كردن و از همه مهمتر با وجدان بودن خيلي مهمه كه اين خودش يه دنيا ارزش داره.
بنابراين اگر اتومات هست و قصد دارين تعمير كنين بهتره تا اينكه از دستي به اتومات تبديل كنين چون خيلي چيزها نياز به سرويس و تعمير جزئي داره و ديگه لازم به خريد نيست.
گيربكس دستي هم خوبه ، براي كسي كه چندان براش نرم بودن كلاچ و عوض كردن دنده مهم نباشه( البته بعد از تعويض كيت كلاچ يه مقداري پدال كلاچ نرمتر شده) اما پيدا كردن كيت كلاچ كه لرزش نداشته باشه خودش داستانيه كه حتما ماجراي من رو دنبال كردين!!
اما به نظر من قبل از تمام اين قضايا، بايد خودتون پيگير بشين كه الان اون مدلي كه قصد خريد داريد، به نام شما پلاك و سند ميخوره يا نه؟
ظاهرا كمي در داستان انتقال سند خودروها تغييراتي بوجود آمده و اگر سند نزنن( در دفترخانه) مشكلي نداره( اگر سند سبز مركز شماره گذاري راهنمايي و رانندگي صادر شده باشه)
از نظر منطقي حرف درستيه چون وقتي پلاك و كارت و سند راهنمايي رانندگي به نام خريدار صادر شده و از نظر قانون، خريدار صاحب جديد به حساب مياد، ديگه چه لزومي داره كه باز يه سند ديگه به نام اون بخوره كه دقيقا همون وضعيت اعتباري رو ميخواد بوجود بياره( و يا شايد يه پله كمتر از اون چون دفترخانه قانونگذار نيست)
البته توي اين مملكت نميشه زياد به اين چيزا استناد كرد و بر اساس اون پيش رفت كه ممكنه خيلي راحت با يه قانون و تبصره جديد كل اين قضيه باز زير سوال بره...