سلام.
به نظر شما کمپانی ea بعد از پک showtime چه پک دیگه ای میزنه؟
به نظر من ساخت showtime اشتباه بود.چون خیلی شبیه به late night شده.
Printable View
سلام.
به نظر شما کمپانی ea بعد از پک showtime چه پک دیگه ای میزنه؟
به نظر من ساخت showtime اشتباه بود.چون خیلی شبیه به late night شده.
نه show time کجاش شبیه late night شده زمین تا اسمان فرق بینشون یعنی امده late night رو کامل کرده چرا که وقتی شما یک هنری رو یاد میگرفتی مشهور میشدی نمیتونیتی جایی به اجرا بزاری ولی تو show time این مشکل حل شده میتونی واسه خودت موزیک ویدیو درست کنی اینطور که من شنیدم سالن بگیری و 100 کار دیگه امیدوارم زود تر بیاد .... تا ببینیم چه جوریه :40:نقل قول:
نظر منم همینه خیلی مسخرس :13:باید showtime رو میچپوند توی همون لیت نایت
پک بعدی هم به نظر من season باشه خیلی خوبه:42:
این که چیز خیلی متفاوتی نیست.یعنی همچین چیزی ارزش زدن یک پک جداگانه رو نداره.چون کل این پک مربوط به خوانندگی و کارهای روی صحنه میشه.گیریم یکی دوست نداشت خواننده بشه!نقل قول:
پس این پک عمومیت نداره.:41:
اگر پک بعدیseason یا university باشه خیلی خوبه.
توی پک جنریشن توی مدرسه رو نشون نمیده,خیلی مأیوس کنندست!!
دوستان من مشکل دارم
از فروشگاه همین پی سی کل سیمز 3 رو خریدم (world adventure و ambitions و outdoor living stuff ) رو داشتم و بقیه رو خریدم حالا بعضی هاشون مثل pets تو قسمت کرک به جای فایل های همون بازی فایلی رو داره که تو قسمت sims 3 هست و من اون جا که کپی میکنم بازی اجرا نمیشه کرک دیگه هم نیست
دوست عزیز شما مینونید مشکلتون رو از طریق email به مسئولین سایت بگین راهنماییتون میکنننقل قول:
مربوط به روابط عمومی میشه تقریبا چون میتونی خودتونو نشون بدید به همه با همه ارتباط داشته باشیننقل قول:
اگه اینجور که شما میگید باید رو late night میبود درست میگید ولی در کل باید کل پک ها رو رو یک پک هم میدادن اینو هم به خاطر منافع خودشون و هم به خاطر تنوع بیشتر این کار رو میکنن که افراد از یک دست بودن خسته نشن...
پک های جدید خودشون کرک ندارن،کرکشون همون کرک سیمز اصلی است.نقل قول:
من هم با نظرات دوستانی که میگن پک جدید خیلی شبیه نایت لایف هست موافقم،ارزش یه پک جدا نداشت میتونستند همونجا ایده های این پک هم اضافه کنند.
یک سوال دیگهنقل قول:
من الان میخوام همه ی پک ها رو با هم نصب کنم حالا اینا رو دونه دونه کرک کنم یا یکیش رو کرک کنم کافیه؟
به ترتیب همه رو ولیکرک هارو تو سیمز اصلی کپی کننقل قول: