سلامنقل قول:
راستیتش من با این برنامه کار نکردم؟
حالا مشکل شما را حل کرد؟
شاید همین برنامه dll ها را برگردونه.
Printable View
سلامنقل قول:
راستیتش من با این برنامه کار نکردم؟
حالا مشکل شما را حل کرد؟
شاید همین برنامه dll ها را برگردونه.
دوستان
زیر نوشته های دسکتاپ های رنگی شده چطوری از بین ببرمشون برگرده به حالت عادی ؟
چند ساله با xp کار نکردم یادم رفته
appearance رو هم دست زدم نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این تسک منیجر من بعد از نصب نرم افزار Desktop Security 2010 هست
اصلا سابقه نداشته تسک منیجر من اینجوری باشه
الانم به کلی ویندوز رو بهم ریخته
چاره چیه؟!
پیشاپیش ممنون:40:
به مسیر زیر برونقل قول:
my computer-Right click-properties-Advanced-setting-Adjust best perfomance:20:
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
از سیستم ریستورپوینت کمک بگیر و سیستم رو به تاریخ قبل از نصب اون برنامه بر گردون:5:نقل قول:
متاسفانه تاریخ دیروز غیر فعاله و نمیتونم برش گردونمنقل قول:
از سیستم ریستورپوینت کمک بگیر و سیستم رو به تاریخ قبل از نصب اون برنامه بر گردون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی مال امروز هم هیچ چیزی در نوار سمت راست نداره که بخوام به قبل از نصب برنامه برش گردونم
رفتم نشد :41:نقل قول:
به مسیر زیر برو
my computer-Right click-properties-Advanced-setting-Adjust best perfomance
[QUOTE=Kurdistan2008;5193748]متاسفانه تاریخ دیروز غیر فعاله و نمیتونم برش گردونم
حتی مال امروز هم هیچ چیزی در نوار سمت راست نداره که بخوام به قبل از نصب برنامه برش گردونم[/QUOTE
برنامه رو با یک remover قوی Unisntall کن:31:
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
در بخش تعویض زمینه دسکتاپ customize desktop رو بزن و روی تب Web برو ببین توی web page تیک نداشته باشی.هم چنین تیک lock desktop items هم بردار.درست شد بگو.:31:نقل قول:
[QUOTE=ramin9659;5193803]شرمندهنقل قول:
بازم نشد
نمیدانم چه مشکلی داره ؟:19:
سلام
يه سوال اساسي
چي كنم اين 2 تا نقطه زير ي پاك شه؟
قديم نبود . ويندوز عوض كردم اومد.
يكي از مشكلاتش تو سرچه
[QUOTE=fa13;5193900]فایل های توی my document رو جایی دیگه منتقل کنن اونوقت یه یوزرجدید برای ویندوزت بساز و با اونLog in کن و یوزر قبلی ات هم پاک کن البته همونطور که گفتم قبلا حتما از فایلهای یوزر قبلیت کپی تهیه کن کافیه توی درایوی که ویندوز داری پوشه Documents and Settings رو کلا کپی کنی یه جای دیگهنقل قول: