سلام. متوجه نشدم شما الان سال سوم رو تموم کردین و برای سال پیش دانشگاهی میخواین ثبت نام کنین ؟ بزرگسال ؟؟
سلام. متوجه نشدم شما الان سال سوم رو تموم کردین و برای سال پیش دانشگاهی میخواین ثبت نام کنین ؟ بزرگسال ؟؟
سلام دوست گرامی.. روزانه هستم و پیش داشگاهی ثبت نام کردم و دارم به 18 سال نزدیک میشم میخوام گواهی معافیت تحصیلی از پلیس +10 بگیرم..دفتر دار میگه روی پروندت گواهی اشتغال و معافیت سال سوم وجود نداره و پلیس +10 به این موضوع گیر میده...موقعی که پروندمو از مدرسه قبلی میگرفتم یه گواهی اشتغال به تحصیل بهم دادن برای پیش دانشگاهی الان به نظر شما مشکلی وجود داره
نقل قول:
سلام دوست گرامی.. روزانه هستم و پیش داشگاهی ثبت نام کردم و دارم به 18 سال نزدیک میشم میخوام گواهی معافیت تحصیلی از پلیس +10 بگیرم..دفتر دار میگه روی پروندت گواهی اشتغال و معافیت سال سوم وجود نداره و پلیس +10 به این موضوع گیر میده...موقعی که پروندمو از مدرسه قبلی میگرفتم یه گواهی اشتغال به تحصیل بهم دادن برای پیش دانشگاهی الان به نظر شما مشکلی وجود داره
نه مشکلی نیست شما به صورت قانونی دارین تحصیل میکنین
هیچ مشکلی نیست ، بار ها گفتم به حرف آدم های غیر مجرب در زمینه نظام وظیفه صحبت نکنید که شما را به قهقرا می برند و با تخیلات خودشان قوانین را تغییر می دهند یا شایدم می سازند.
پس همون گواهی که موقعی که پروندمو گرفتم بهم دادن رو قبول میکنن مربوط به پیش دانشگاهی هستنقل قول:
نقل قول:
دقیقا توضیح دهید سنتان چه قدر است و در حال حاظر در چه مقطعی تحصیل می کنید و مدرک دیپلم را در چه سالی اخذ کردید و گواهی معافیت را برای چه کاری می خواهید؟
این هارو توضیح بدهید تا خدمتتان عرض کنم.
نقل قول:
مدرک دیپلم رو شهریور ماه گرفتم الان پیش دانشگاهی تحصیل میکنم و 4 روز دیگه 18 ساله میشم و گواهی رو میخوام بگیرم چون مدرسه گفته سنتون رو کنترل کنین که غیبت نخورین و برای کنکور و غیره مشکل ساز نشه
مدرسه برای خودش گفته ، آموزش و پرورش و اتوماسیون اداری مدرسه خودشان با سازمان وظیفه عمومی مکاتبه دارند و سازمان آموزش و پرورش ناحیه مربوطه قانوناً باید به نظام وظیفه وضعیت شما را اطلاع بده ، اما به هر حال به جهت اطمینان، شما ماه آینده یه سر برو دفتر پلیس +10 و کد ملیت را بده به مسئول ، کد ملی را وارد سیستم می کند و وضعیت نظام وظیفتو شرح می دهد ؛ از این جهت می گم که خیالت راحت بشود ، چون ممکن است سیاست آموزش و پرورش در شهر ها قطب ها و نواحی مختلف متفاوت باشد.(اما به هر حال فکر نمی کنم) شما امسال باید بری دنبال عکس دار کردن شناسنامه و گرفتن کارت ملی ، شناسنامه عکس دار یا کارت ملی برای کنکور الزامی است.نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز خیلی اقایی .شناسنامه و کارت ملی رو در گذشته ردیف کردم ... الان سه چهار روزه منو در به در کردن این اداره اون اداره میگن برو گواهی سال سومت رو بگیر لازمه مدرسه که قبلا بودم منحل شده و اموزش و پرورش میگه به ما مربوط نیست