Shortcut Master (Lite)نقل قول:
بوسیله این اپلیکیشن تونستم به کدهای مخفی تبلتم دسترسی پیدا کنم و lte only رو فعال کنم.
Printable View
Shortcut Master (Lite)نقل قول:
بوسیله این اپلیکیشن تونستم به کدهای مخفی تبلتم دسترسی پیدا کنم و lte only رو فعال کنم.
سلام. برنامهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات کاملی از پردازندهی گوشی شما نشون میده. تصویر نمونه از این برنامه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. من میخوام مودم E5186 بخرم میخواستم ببینم 4G+ ساپورت میکنه یا نه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ببینید این به دردتون میخوره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بله طبق توضیحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تجمیع فرکانس پشتیبانی میکنه :
4G LTE WiFi router with LTE Category 6. With the Carrier Aggregation technology
و توی فایل راهنمای مودم هم نوشته که :
FDD Down Link (DL) Carrier Aggregation (CA): 1800 MHz + 2600 MHz, 1800
MHz + 800 MHz, 2600 MHz + 800 MHz, 1800 MHz intra-band contiguous,
2600 MHz intra-band contiguous
که 1800 + 2600 همون کاری هست که ایرانسل انجام میده واسه +4G
مودم من tp link m7350 هست . این چند تا تصویر از مشخصات کنار جعبش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این td lte ایرانسل پشتیبانی میکنه یا نه ؟ الان من سیم کارتش رو بگیرم راحت میتونه وصل شه ؟
و این که سیم کارت مخصوصی باید تهیه شه براش ؟
پ.ن : مثل این که تهران پوشش نداره :n38: حقیقت داره ؟
نه ساپورت نميكنه مودمتنقل قول:
هيچ مودمي به غير خود ايرانسل ساپورت نميكنه
تهران هم كار ميكنه
اين مودم ايران موجود نيستنقل قول:
مگر اينكه بخواي از حاي ديگه بخري
موقع خريد هم دقت كن باندهاي فركانسيش با مال ايران يكي باشه
دو مدل داره که جفتش 1800 و 2600 رو ساپورت میکنهنقل قول:
حالا موندم انتن هم بگیرم یا نه!!
دوست عزیز مودم شما اصلا TDD رو پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
چون توی مشخصات فقط FDD-LTE نوشته شده
درضمن اگر هم TDD پشتیبانی میکرد فرکانسش به TDD ایرانسل نمیخورد
باید فرکانس 3500 رو ساپورت کنه که چنین مودمی فعلا توی بازار ایران نیست
تهران بعضی از مناطقش پوشش TDD رو داره و به زودی کامل میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که سامسونگ دارن ممنون میشم کمک کنننقل قول:
گوشی من سمت مترو استاد معین همش بین 2600 و 1800 سویچ میشه. چرا ۴G+ نمیشه?
گلکسی اس ۷
Network Modeنقل قول:
من از مایکت گرفتمش
گوشیم اس ۷ lte only مشکلی نداره.
به این تست سرعت ایرانسل که روی سایت خودشون گذاشتن چقدر میشه اعتماد کرد ؟
(گویا فقط هم با نت ایرانسل میشه تست گرفت)
هیچی. یه تست درست درمون میخوای برو speedtest.net یه سرور خارجی انتخاب کن تست یگیرنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سونی دارم خوش lte only دارهنقل قول:
سامسونگ ها معمولا ندارن باید برنامه نصب کنی
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز:n05:
کارشناسان می تونند من را در انتخاب بین این دو مودم راهنمایی کنند که کدوم بهتر هست با دلیل
خیلی متشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TP-LINK Archer MR200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D-Link DWR-953 Dual
سلام دوستان. توی صفحه ی بسته های اینترنت ایرانسل یعنی این صفحه:
اون طرح 100 گیگابایت سالانه 175 هزار تومن، شبانه و روزانه که نیست؟ یعنی 100 گیگ رو میشه هر وقت که خواستیم استفاده کنیم دیگه؟ نخرمو بعد معلوم بشه 50 گیگش روزانه ست و 50 گیگش شبانه؟
و یه سوال دیگه: الان بهترین طرح 4g ایرانسل کدومه؟ آخه میبینم بعضیا 60 گیگ تو سه ساعت دانلود کردند!! طرح خاصی داره؟ مثلا شبانه رایگان؟ چون توی سایتش که چیزی نیست.
این طرح سالانه صد گیگ شب و روز نداره. اون سه ساعته هم توطرح های ساعتی هست دیگه شما سه ساعت میتونی هرچه توانستی دانلود بکنی البته بین ساعات 2-8 صبح میشه دو تومن. یک ساعتش هم هست نهصد تومن. حالا اینکه چقدر بتوانی در این چند ساعته دانلود بکنی به منطقه ای که هستید بستگی داره و چیزی که قراره دانلود بکنی. 60گیگ تو سه ساعت و این حرفها روخیلی جدی نگیر.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
هر دو مودم خوبي هستند اما از نظر نرم افزاري خوب نيستند هواوي بگيري بهترهنقل قول:
100 گیگش با مالیات 190 تومن درمیاد محدودیت زمانی خاصی هم نداره. در مورد شبانه هم بله با بسته سه ساعته تا سقف 60 گیگ میتونی بگیری . بعضیا حتی 60 گیگ رو زودتر از سه ساعت دانلود میکنن .البته با گوشی نمیتونی دانلود شبانه خوبی داشته باشی مودم بگیری بهترهنقل قول:
در منطقه ای هستم که روی نقشه هیچ پوششی از نظر 3g و 4g نیست ولی ناحیه پوشش 4g نزدیکه و دسترسی فورجی دارم در حد 6-7 مگابیت سرعت.
یک مودم معرفی کنید که بتونم سیگنال ها رو خوب دریافت کنم تا سرعت اینترنتم بالا بره.
اینترنت فعلی با مودم یو اس بی ایرانسل هست.
دوست عزیز منطقه من هم مشابه شما است فکر نکنم مودم خالی جوابگو باشد و باید آنتن هم بگیرید مگر اینکه پیگیری کنید تا یکی از دکلهای منطقه شما به 4G مجهز بشود من حداقل دو روزی یکبار دارم باهاشون تماس میگیرم تا بالاخره جواب بگیرمنقل قول:
با تماس شما اونا پا نمیشن بیان دکل منطقه رو 4g کنن . گسترش پوشش 4g بر اساس طرح و نقشه ای هست که خودشون برنامه ریزی کردن . منطقه شما هم بلاخره تحت پوشش4g قرار میگیره دیرو زود داره ولی سوخت و سوز ندارهنقل قول:
دوستانی که سامسونگ دارند و می تونند از طریق سرویس مود جزئیات فرکانس 2600 و 1800 رو ببیند لطف می کنن چندتا اسکرین شات بزارن. برای من سواله که باند 3 و 7 دقیقا چه فرکانسی هست
الان دوتا شات پایین رو که از پستهای کاربران برداشتم ببینید یکی برای باند 7 نوشته 2828 و برای باند 3 1750/19750 ,
یکی هم برای باند سه نوشته 1700/19700 این اعداد یعنی چی؟
2828 چه ربطی به 2600 داره و 1700/19700 چه ربطی به فرکانس 1800
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز درست پسر خاله من نیستند که بیایند و کارم را انجام بدهند ولی بهتر از اینکه به قول قدیممیا که میگن تنبل نرو به سایه سایه خودش میاید دست رو دست بگذارم تا یکروز میلشون بکشه بیایند و کار را تمام کنند وقتی ببینند از یک منطقه چندین نفر پیگیر هستند مطمعن باش ان منطقه را در الویت قرار میدهندنقل قول:
به این لینک سر بزنید.نقل قول:
دوستان کسی از اینترنت جدید خانگی ایرانسل (TD-LTE) استفاده کرده ؟ میخوام بخرم ولی نمیدونم چقدر مفیده ؟ آیا آنتن دهیش ربطی به آنتن دهی سیم کارت ایرانسل داره ؟:n30:
شما متوجه منظور من نشدید 1800 و 2600 رو خودم میدونم.نقل قول:
من می خوام تکه باند رو بدونم و معنای نوشته هایی که توی سرویس مود کاربران بوده و خودمم سامسونگ اساسا ندارم
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
وقتی با مودم usb آنتن میده فکر کنم با مودم خوب و قوی بهتر بشه.نقل قول:
دوستان حالا میشه مودم خوب با قدرت دریافت سیگنال بالا معرفی کنن
B315 Huaweiنقل قول:
سلام خدایی جواب بدین. من پیشگامان زنجان بودم بسته های 12 گیگی دو روزه داشت با قیمت 3 تومن. ماهی 170 هزار اینا هزینه می کردم 500-600 گیگ دانلود می کردم الان دارم نقل مکان میکنم اهواز هیچ شرکتی پیدا نمیکنم بسته های حجم بالای با زمان کم و قیمت کم بده . امیدم به همین 4g هست. کدوم منطقه اهواز رو بهتر ساپورت میکنه؟ میشه با 170 هزار تومان ماهی 500 گیگ دانلود زد؟ شما رو به خدا قسم جواب بدین. تو صد تا سایت مختلف و فروم اجتماعی سوال پرسیدم جواب درستی نگرفتم
با 4 تومن میتونی بسته های شبانه 2تا 8 صبح تا سقف 120 گیگ دانلود کنی.نقل قول:
ممنون خیالم راحت شد . نفسم به دانلود بند هست.نقل قول:
بچه ها ی اهواز اگر امکانش هست و واستون مقدور هست بگین 4g تو کدوم منطقه ی اهواز از ثبات سرعت و کیفیت بالایی برخوردار هست؟شاید تو سایت یا فلان پشتیبان بگه فلان مناطق اهواز رو ساپورت میکنه و ساپورت هم بکنه اما اون سرعتی که تو 5 ساعت بشه حداقل 50 گیگ رو دانلود کرد رو نداشته باشه.
سلام تماماهواز پوشش ۴جی داره ولی معمولا مناطقی که اطراف اهواز هستن بعلت ترافیک کمه کاربر کیفیت بهتری دارننقل قول:
ما بفرمایید کدوم منطقه هستید
حدود 2 هفتس سایت ها برای من چه با 4G و چه با 3G با تاخیر 4 ثانیه به بالا باز میشه.
به پشتیبانی هم تو سایتش وصل نمیشه. از مای ایرانسل هم پیغام میدم مینویسه مشکل در ارسال پیام!
تلفن هم میزنم زنیکه نیم ساعت وراجی میکنه پول تلفنم حروم میشه بعد یه اوپراتور روستایی جوابم رو میده و میگه مشکلتون به زودی حل میشه.
اینم داستان من از استفاده از 4G
سلام من اصلا محله های اهواز را نمیشناسم. میخوام نقل مکان کنم هفته بعد . جاهایی که ترافیک کم کاربر هست رو میشه بگین؟ کدوم مناطق ؟ با استفاده از سرچ تو این تاپیک ،بهارستان رو میدونم سرعت خوبی میده. بازم مناطق بیشتری میخوام بدونم. چون جاهای گرون اهواز نمیتونم برم که این جاها هست طبق تحقیقاتم:(کیانپارس و امانیه)نقل قول:
سلام تماماهواز پوشش ۴جی داره ولی معمولا مناطقی که اطراف اهواز هستن بعلت ترافیک کمه کاربر کیفیت بهتری دارن
ما بفرمایید کدوم منطقه هستید
بعد اصلا محدود نمیکنن؟ مثلا یک ماه 1 ترا دانلود کنی کاملا اوکیه؟
نه داداش محدود نمی شینقل قول:
بسته روزانه 6 صبح تا 12 ظهر هم هست 5 گیگ 2 هزار هفتگی
ببخشید شما چی دانلود میکنید ماهی 1 ترا
ما اینهمه فیلم و سریال و بازی میگیریم ماهی 50 گیگ هم نمیشه
sent from Huawei mate 8
محله هایی که من تست کردمنقل قول:
خشایار
لشکر
پاداد
کوروش
و ....
البته پوشش ۴جی ثابت ایرانسل هم تقریبا کامله
TDD
از وقتی گفتن اینترنت ملی شده و این حرفا ، اینترنت من کلا نابود شده. پینگ بالا سرعت کم :(