فرشاد فکر کنم گروهمون از هم جدا شده چون نت من وصل نمیشه
خداییش شرکت بی صاحاب تر از مخابرات تو عمرت دیده بودی؟ بعد از گذشت 4-3 روز نت من همچنان قطعه:n19::n33:
Printable View
فرشاد فکر کنم گروهمون از هم جدا شده چون نت من وصل نمیشه
خداییش شرکت بی صاحاب تر از مخابرات تو عمرت دیده بودی؟ بعد از گذشت 4-3 روز نت من همچنان قطعه:n19::n33:
تشکر بابت پاسخنقل قول:
توی ابادان هم از این قطعی های وحشتناک ۲-۳ روزه هست یا فقط بعضی جاها اینجوریه ؟ شما مخابرات مرکزی رفتی برای ثبت نام ؟ دانلود رایگانش از ۱ تا ۶ هست ؟
اگر از کیفیت پینگش هم یه اطلاعی بدی ممنون میشم
تعرفه هاش دقیقا همینایی هستن که اینجا نوشته ؟
کد:http://up98.ir/uploads/143107477737541.jpg
سرعت دو مگ رو محدود کردن؟ الان سرعت دانلود از 200 بیشتر نمیشه.
5.223
خوب زنگ بزن به 2020 ببین جریان چیه ولی به احتمال در حال انتقال پورت باشی البته حدس منهنقل قول:
نه برای من محدود نشدهنقل قول:
اینها یکسری از تعرفه هتست برای دیدن تعرفه لینک زیرنقل قول:
10.232.139.186
بله من مرکزی ثبت نام کردم. سرعت 2 مگ بخرید از 230 کیلوبایت در ثانیه کمتر نیست. ممکنه 500 هم بشه. ساعات رایگان 2 تا 6 صبج بدون نیاز به روشن خاموش کردن مودم.
تو این یک سال کلا 2 روز قطعی داشتم. 48 ساعت.
متاسفانه ابادان رو روی گروه 5.233 میندازن و قفل میکنن اگر بازی انلان کال اف دیوتی یا بتلفیلد و از این دست بازی میکنید در ابادان سراغ مخابرات نرید. مثلا من توی سرور بازی دقیقا با افرادی که اسیاتک یا شاتل یا پارس دارن پینگم 100 تا بیشتره. مثلا اونا 200 باشن من 300 تا 320 هست پینگم.
پینگ با 8.8.8.8 حدودا 110 ولی وحشتناک تایم اوت داره
کسی میدونه کی درست میشه این وضعیت؟
همچنان قطع , فکر کنم الان 6-5 روزی شده باشه , فرشاد هم احتمالا قطعه که نمیاد:n31:نقل قول:
پشتیبانی هم فایده ای نداره یکسری جوابای مشخص میدن همیشه مثل مشکل سراسریه نویز بالاست و ... مگر اینکه پاشیم بریم اونجا دعوا و زد و خورد:n19: , ابان هم دقیقا همین وضعیت پیش اومد 10 روز یا یشتر قطع بودیم خیلی هم پیگیری کردم ولی تا وقتی خودشون نخوان کاری نمیکنن حدس خودم هم اینه که گروهمون منحل شده و پورتا رو کسی تقبل نکرده , مشکل مخابرات اینه که شرکت بی صاحابیه و اگر مشکلی برات پیش اومد حسابت با کرام الکاتبینه
اقا همین الان به 195 شکایت کنید. بیشتر از 24 ساعت خسارت باید بپردازند. قانونشه. تا دیر نشده بنجنبید. شما وقتی دیدی 24 ساعت بیشتر شد سریع شکایت رو بنویس بره. نگران هیچی هم نباش. من خودم یه بار شکایت کردم
اره اتفاقا امروز تو فکرش بودم شکایت کنم , این مخابرات حرف حساب حالیش نیست:n33:نقل قول:
منم قطع بودم تنظیمات مودم رو زاشتم رو Bridge درست شد توام تست کننقل قول:
صداتو ضبط بکن زنگ بزن به 2020 بزار روی اسپیکر. همشو ضبط کن بعد با شکایت بفرست تو سایت. که بعدا نگن که نه وصل بوده مشکلی نیست. بلوررکنید همینو میگن. من اونباررکه شکایت کردم اشتباه کردم که مدرک نفرستادم بعدا بهم زنگ زد گفت مشکلش چی بوده گفتم قطع بوده و اینا گفته توی ibs چیزی ثبت نشده و مشکلی نداشته میگم کل آبادان قطع شده بود اون روز میگه نه باید ثبت میشده. شما یه صدا ضبط کنی مشخصه که واقعی و پشتیبامی میگه بله مشکل سراسریه پس دیگه حرفی واسه گفتن نیست و باید بپذیرن. مدرک بفرستید مثل همین ضبط صدا. یه کافی نت برید انجام بدید.
من اصلا قطعی نداشتم :n20:
فکر کنم چون زیر مجموعه اکسین هستم
مشکلی که دارم با این سامانه پارتاک هست
امار را غلط می زنه. دیشب سر جمع 3 گیگ دان نکردم
زده برام 5.7 گیگ دریافتی
نه برا من قطع نیست آی پیم قفل شده رو 37.221 و شبا هم راس ساعت 2:5 آی پی عوض میشه دیگه قطع امید کردم ازشنقل قول:
مرکز مخابراتی ایثارگران دزفول هم تا خود همین دیشب قطع بود. رفتیم مشکلشو حل کردیم و الان همه توی اون مرکز وصلن. البته یه چند ساعتی طول کشید تا تست کنیم و این مسائلنقل قول:
پشتیبان های شهر شما هم باید دست به کار بشن برای رفع مشکل.
DSLAM باید عوض کنن. همین !!
سرویس ها پس پرداخت کدومش شبانه داره؟
یعنی گروه ما جمع شده یا گروه تو عوض شده؟:n13:نقل قول:
احسان خان شما هم که همگروه ما بودی قبلا الان چه رنج ایپی واست میاد؟نقل قول:
اصلا نتت وصله یا نه؟
بعد چی شد که همه dslam ها با هم مشکل پیدا کردن یهو؟:n13:
آقا شایان شما هم با پشتیبانی تماس بگیرید بگید dslam که روش هستید خرابه باید عوض بشه dslamهایی که گروه ما رو روی اون گیت وی خاص می انداختن خراب شدن که طبیعتا با تعویض dslam گروه تغییر میکنه و دیگه از اون سرعت شبانه و اینترنت نامحدود خبری نیست
استریم ها هم برای من تغییر کردند
دیگه امیدی به اون گروه رویایی و اون گیت وی که قبلا روش بودیم نداشته باش
گروهی که افتادم توش افتضاح به معنای واقعی فقط 37.221 میاد واسم از 37.221.0 بگیر تا 37.221.30 فقط این رنج ipمیاد واسم نصف بیشتر سایتا رو هم باز نمیکنه مثلا speedtest و خیلی از سایتای دیگه برا من اصلا باز نمیشه حتی با فیلتر شکن هم باز نمیشه شبا هم که راس ساعت 02:05 آی پی عوض میکنه فاجعه میشه حتی سایت ملی هم باز نمیکنه چه برسه به دانلود:n34:
فقط تنها کاری که با این آی پی میشه کرد اینه که command promt رو باز کنی و پینگ 8.8.8.8 رو بهت 110 نشون بده و با دیدن این پینگ یکم خوشحال بشی همین
باید برم مارمالادو رو سرشون خراب کنم
فرشاد قضیه مشکوکه چطور یدفعه همه dslam های مربوط به گروه ما توی همه مراکز مخابراتی با هم مشکل پیدا کردن؟:n13:نقل قول:
ولی مخابرات گروه تک رنجه نداره همشون یا 2 رنجن یا 3 رنج , احتمالا بعدا به گروهت 5.233 یا 2.185 هم اضاف کنه
حالا بگو ipهای دیگه هم اضافه کردن وقتی با بی رس تنظیم کردن که راس ساعت 02:05آی پی عوض بشه و قفل بشه رو 37.221چه فایده؟نقل قول:
من میدونستم وقتی ضحی رفت این بلا سرمون میاد
اره اینو نمیشه کاریش کرد دیگه:n02:نقل قول:
ولی این مدت که من نتم قطع بود رفتم سراغ 3جی ایرانسل خیلی خوبه بنظرم , 3 ماهش 30 گیگ میفته 60 تومن که از adsl ارزونتره:n19: واسه شبانه هم حساب کردم من فوقش ماهی 50 گیگ دانلود کنم شبانه که اونم میشه 20 تومن یعنی سرجمع میشه ماهی 40 تومن اما من الان ماهی بیشتر از 40 تومن دارم میدم مخابرات , الانم امروز یا فردا میخوام برم سیمکارت 4جی بگیرم اگر سرعتش توی منطقه ما بالای 10 مگ بود احتمالا برم یه مودم 4 جی بگیرم و خودمو خلاص کنم سرعت اپلود و پینگش هم که فوق العادس 4 جی توی تاپیک ایرانسل اکثر تستاشون با اروپا پینگ زیر 150 دارن
طبق شناختی که ازت دارم تو هم به زور دانلود شبانت به 50 گیگ میرسه پس میتونی ایرانسل رو هم مد نظر داشته باشی:n33:
والا چی بگم ایرانسل که اصلا سرعتی نداره تو اهواز حالا شاید 4G سرعتش خوب باشه تست کن اگه خوب بود منم سیمکارتشو بگیرم نه بریم سیمکارتشو بگیریم 25تومن بیایم ببینیم سرعتش 16کیلوبایتهنقل قول:
راستی استریم ها هم باز عوض شدن از بس هی پورتا رو عوض کردن dslam خراب شد ماهی 3-4بار پورتمونو عوض میکردن هی از ضحی به مارمالاد از مارمالاد به اکسین از اکسین به ضحی هم خودشون گیجن هم کاربرا رو گیج میکنن با این کاراشون
من با 3 جی و 2 خط انتن اکثرا سرعتم بالای 2 مگه تازه میزان انتن روی سرعت 3 جی خیلی تاثیر داره ولی روی 4 جی تاثیری نداره زیاد و با انتن کم هم میشه نهایت سرعتو گرفتنقل قول:
قیمت سیمکارتشو شنیدم میگن 10 تومنه بعضی جاها هم انگار مجانی میده
شایان استریم ها هم الان یه جورین که نمیشه به پشتیبانی چیزی بگم میترسم کمش کنه الان دلم فقط به همین استریم ها خوشه
این تست الان
انتن بین 2 خط و 3 خط نوسان میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با دانلود منیجر سرعت حدود 600-500 میزنه
با وجود ایپی 37 و پرش لینک ساعت 2 میخوام سر به تن مخابرات نباشه:n09:نقل قول:
میدونی نظر من چیه . مودم adsl رو اگه جنس خوبه و گرون میخرن رد کن بره . یدونه روتر بگیر که flash بخوره بتونی مودم 4g بزنی بهش اونوقت نت 4g توسط روتر به کل خونه فرستاده میشه . حالا روتر 1 دونه درگاه خالی داره که اگر دوست داشتی مودم وایرلس بخر بزن بهش متلا وایرلس راصد و اینا منظورمه . اگه adsl دوست داشتی یدونه adsl قدیمی 10 تا 20 تومن بگیر بزن بهش . راحت میشی .نقل قول:
مودم adsl که داره flash هم میخورهنقل قول:
سلام
من خیلی وقته که دیگه از مخابرات استفاده آنچنانی نمیکنم
برای دانلود هم بهتره از ایرانسل استفاده کنید
24 گیگ شبانه یکماهه 10 هزارتومن که از ساعت 2 تا 8 صبح هست
یا همراه اول 800 مگ شبانه از 23 تا 8 صبح هزار تومن
میشه از طریق نرم افزار ADM توی گوشی استفاده کرد که اونجوری شارژ خط هم هدر نره
مخابرات دانلود شبانه اش توهین مستقیم به کاربر هستش
موفق باشید
نقل قول:2.189.161
2.189.162
2.185.23
2.185.21
37.221.57
37.221.58
2.189.162
37.221.63
البته با اینکه استریمم تغییری نکرده و روی 6 مگ هستش ولی سرعت خیلی اومده پایین ( سرویس 2 مگ )
در مورد dslam هم که والا چه عرض کنم :n27:
با شرایط و مشکلاتی که وجود داره فکر کنم چیزی به به پایان سرویس دهی اینترنت مخابرات نمونده هر روز به جای اینکه مشکلش رو حل کنن هی بدتر و بدتر هم میشه کلا.. اب هم قطعه فردا همه با هم 195 شکایت میکنم 2020 هم شکایت میکنم اخه این چه وضعیه
چطور برا شما گروه عوض نشده؟وقتی dslam عوض بشه که باید گروه و استریم ها ریست بشن الان برا من هم گروه و هم استریم عوض شدهنقل قول:
من خودم مرکز فردوسی هستم و هنوز dslam عوض نشدهنقل قول:
باید پیگیر بشم ببینم پورتمو میندازن رو یه dslam دیگه یا نه اگر عوض نکردن شکایت میکنمنقل قول:
سلام
دوستان ساعات رایگان عوض شده؟
نه. تغییری نکردهنقل قول:
دوستان شما با سرویس کریو مشکلی ندارید ؟
وصل میشه ولی دیتا نداره !
دقیقا ! دوست عزیز چند وقتی هست مشکل با پورت های مختلف شدید تر شده و ربطی هم به مخابرات نداره ! از شرکت زیرساخت و سازمان شیلترینگ هست ! من حتی با سرورهای داخلی هم برای بازی آنلاین مشل دارم ! کلا ارسال بسته و دیتا با هر آی پی که شما فکر کنی یه جور مشکل داره ! بعضی سایت ها اصلا باز نمیشن و پینگ با این که پایین هست ولی تایم اوت داره شدید ! باید دید که کی خسته میشن و دست از سر نت برمیدارن ! :n27::n29:نقل قول:
یعنی dslam مرکز شما مشکل پیدا نکرده؟نقل قول:
کلا این قضیه dslam ها خیلی مشوکه اخه مگه ممکنه همه dslam های مربوط به یک گروه با هم منهدم بشن یهو:n13: احتمال زیاد اینم یه کلک جدید از مخابراته:n31:
دوستان الان سرعت 10 مگ دارم. میخوام الان 2 مگ بگیرم ریت دانلود 2 مگ چقدره؟؟ بعدش میتونم دوباره 10 مگ رو بگیرم؟
ریتش از 240 اگه داون اسنریمت باز باشه تا 10 مگ تا 500 هم میره. اما بیشتر 500 نیستنقل قول: