داره، با پشتیبانی تماس بگیریدنقل قول:
Printable View
داره، با پشتیبانی تماس بگیریدنقل قول:
........ حذف شود
سلام بر همگینقل قول:
متاسفانه مخابرات در هر جایی تعرفه ها رو یکطور گذاشته من اینا رو از تو پنل خودم در آوردم ملاحضه کنید:
کمپین ماندگار- سرویس حرفه ای 6- 16M یکساله پیش پرداخت با قیمت725400 تومان هست ملاحضه میکنید که تو جدول در مورد ترافیک ها نوشتهFUP ماهیانه با احتساب %5 مازاد حالا این سرویس رو از پنل نگاه کنیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی موس رو بالا اسم سرویس میبریم ناگهان این نوشته ظاهر میشه:blink:
در انتهای توضیحات نوشته 130G ترافیک بین الملل کافیه اون رو در مدت زمان سرویس که 12 ماه هست ضرب کنیم میشه 1560!!!
احتمالا اگه به خودشون هم زنگ بزنید و سوال کنید جواب درستی ندارن:biggrin:
در پایان باید بگم تابحال از 6 ISPمختلف سرویس داشتم هیچکدومشون پنل شون به بدی و گنگی پنل مخابرات نبوده صادقانه میگم...
پس کدومش درسته, مثلا سرویس حرفه ای 6- 16M یکساله, جدول میگه fup ماهانه 1560gb پانل میگه ماهانه 130gb :eh: اصلاً صرفه نیست, ماهانه 183gb برای 80تومان بهترهنقل قول:
پانلم همین مشکل را داره
ضمناً این طرخ های چند ماهه و یکساله نمیشه سوزوند, مشتری تا آخر دوره پابنده و حجمش تموم شد باید گیگ اضافه قیمت بالا بخره,
و برعکس اون حجم ماهانه به برج بعدی منتقل نمیشه و میسوزه
خیلی کلکه این مخابرات
با این طرحها مشتری تو دام میندازه
متاسفانه کیفیت مخابرات دوباره افت کرده. دقیقا مشابه زمانی که چند ماهی از شروع طرح غزال میگذشت و کیفیت پله پله افت کرد!
الان با همین روند پیش بره برای سرویس adsl تنها مزیت میشه قیمت پایین تر نسبت به سرعت. وگرنه ترافیک تحویلی خصوصا در طرح جدید تنها برای مشترکین کم مصرف جوابگو هست و کیفیت هم دیگه ثبات قبل رو نداره.
بدبختیش اینه که مجبوریم از مخابرات نت بگیریم تو منطقه ما هیچ شرکتی پورت خالی نداره نمی دونم چکار کنم 10 روز دیگه نتم تموم میشه با این طرح جدید باید خداحفظی کنم انگار
سرویس 8 مگ مخابرات
تست تک کانکشن خارجی:
تست مولتی کانکشن خارجی:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
تست داخلی:
کمبود پهنای باند بین الملل کاملا واضحه.... هرچند کیفیت مخابرات استان به استان فرق میکنه ولی در کل با توجه به سیاست جذب حداکثری مشترک و اعطای پهنای باند با کمترین قیمت در قالب طرح های جدید، دیر یا زود این افت کیفیت گریبان همه استانها رو خواهد گرفت.
آره, محاصره قیبرنوری مخابراتم اقلاٌ vdsl دارم با طرح های پرت و پلانقل قول:
تا حالا آسیاتک برام از همشون بهتر بود, خصوصا کارمندان 24 ساعته پشت خط
زنگشون میزدم طرحهای پر حجم و ارزون با تخفیف میدادن, راضی نبودم فوری پشت خط تغییر میدادن
متاسفانه هر شرکتی باشه, گیر زیرساخت مخابرات است
سلام. من از وقتی طرح کمپین ماندگار (کمپین حرفه ای 3 سرعت 16mb) گرفتم سرویسم مدام با اختلال مواجه میشه و چراغ asdl ثابت نمیشه. البته فبلا هم که سرویس 4 mb داشتم قطعی داشتم ولی نه تا این حد. تماس که گرفتم پشتیبانی گفت نویز داری روی خطت. اتصلات رو هم چندین بار چک کردم ( حذف اسپیلتر و باقی قضایا) ولی مشکل حل نشد. احتمال دادم که نویز مربوط به افزایش سرعت سرویسم باشه. واسه همین سرویس رو به حالت قبلی یعنی 4 mb استاندارد غیرحجمی برگردوندم. ولی بازم مشکل حل نشده. کسی از دوستان نظری داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنه.
اپلودت قبلا رو چند بوده الان رو چنده؟نقل قول:
دوستان دزدی جدید مخابرات
عکسو ببینید متوجه میشید با 5 درصد اضاف باید بشه ماهی 42 گیگ اما 40 گیگو کردن 38 گیگ
وقتی نوشته 130 گیگ منظورش هر ماه 130 گیگ هست که ضربدر 12 میشه یعنی 12 ماه .نقل قول:
تو اون عکس اول هم 1560 گیگ منظورش در 12 ماه هست
نقل قول:ولی تو جدول بالا در مورد ترافیک نوشته FUP ماهیانه...نقل قول:
اشتباه شده حتما این مورد .. حتما به PANEL هم توجه کنیدنقل قول:
11 روز از اینترنت مونده ولی حجمم تموم شده راهی نیست که بشه تغییر سرویس داد؟؟؟؟؟
شارژ اضطراری کجای پنل هست؟؟ این رو هم باید قبل از اتمام ترافیک فعال کرد یا بعد از تموم شدن ترافیک هم میشه؟؟؟نقل قول:
مرسی...
داخل پنل پایین تر از قسمت خرید، قسمت تغییر طرح داره. از اونجا اقدام کنید. شاید 2020 هم بتونه مشکل رو حل کنه. البته پیشنهاد میدم اگر امکان دارید به تانوما یا وی دی اس ال تغییر طرح بدید.نقل قول:
قسمت تغییر طبق میلشون طرحهای بد و محدودی دارن و اون طرح دلخواه فعال از لیست حذف شده, چون به اصطلاح میخواهی تغییربذی :wac:نقل قول:
اگه منظور تغییر سرویس هست چون هنوز 11 روز مونده اجازه تغییر سرویس نمیده...نقل قول:
تصویر:
مخابرات دیگه سرویس های رنگین نت رو تعطیل کرده؟ مصرف من الان ترکیب داخلی و بین المللی بیشتر از 700-800 گیگ در ماهه (بیشترش رو 2 تا 11 دانلود میکنم)
با این سرویس هایی که الان دارم میبینم ترافیک یک ماه تو یه روز برای من تموم میشه
تا اخر فروردین هم بیشتر وقت نداره سرویسم
الان سررسید سالیانه برسه اینها چیکار میکنن
دیگه طرح قبلیم رو تمدید نمیکنن؟ بجاش چه طرحی بهم میدن
سرویس کیا قطع شده؟؟
طرح هایی که دیگر جمع اوری شده اند، بهیچ وجه قابل تمدید نیست. طبیعیه که باید از سرویس های جدید معرفی شده خریداری کنید. هر چند بهتره دنبال طرح های تانوما یا VDSL باشید.نقل قول:
VDSL که منطقه ما ندارهنقل قول:
ولی تانوما هست
تا دم در خونمون هم فیبر اومده
ولی مشکل من مقدار حجمیه که میدن
الان با 50 تومن 100 گیگ روزانه (400 گیگ داخلی) و 400 گیگ (1600 داخلی) هم 2 تا 11 میتونم دانلود کنم
اگه عوضش کنم با همین 50 تومن دانلودم نهایت 100 گیگ میشه
مگر ممکنه
بدبختی اینه که من بخاطر فاصله زیاد با مرکز مجبورم از مخابرات سرویس بگیرم
با این تعرفه هایی که دارن اگه کسی مجبور نباشه، فقط میتونه احمق باشه و با مخابرات ادامه بده
اگر کافو نوری نزدت داری vdsl موجودهنقل قول:
تو کل حرفای من بی اهمیت ترین قسمتش همینی بود که qoute کردینقل قول:
پس چیکار میخوای بکنی؟نقل قول:
از یه طرف محاصره شده مخابراتی, از اون طرف نمیخوای مخابرات بهت سرویس بده
فقط میمونه آپراتورها با شب زنده داری
منم مثل تو اجباری مخابراتی ام, فعلا سرویس 420گیگ vdsl یکماهه 135تومان, عینا قیمت اینترنت در خارج
با تاخیر چند روزه جواب میدم، امیدوارم بدرد بخوره جوابمنقل قول:
در قسمت خرید گزینه ای هست به اسم شارز رایگان. که یکبار در هر دوره 50 مگابایت بین الملل شارز اضطراری میده در صورت تموم شدن ترافیک.
سلام
یه بدبختی این مخابرات برام ایجاد کرده تازگیا که هی خطو از fast میذاره رو interleave که پینگ میبره بالا! خطم بیشتر از 2.8 مگ دانلود و 600 کیلوبیت آپلود نمیکشه و یه بشر کم عقل تو مخابرات خط منو میذاره رو 3 مگ دانلود و 800 آپلود:weird: .
قبلا حدود 3 ماه پیش همینجوری شد و به پشتیبانی گفتم و درستش کرد. پریروز دوباره این اتفاق افتاد و خود به خود به interleave رفت پشتیبانی گفت که خط رو گذاشت رو fast اما تو مودم interleave نشون میداد بعد از 4 تا تیکت به جواب نرسیدم و زنگ زدم گفت یکی رو میفرسته بررسی کنه! دیروز صبح مودم ریبوت شد و دوباره خط رفت fast !! باز دوباره همین 2 ساعت پیش رفت رو interleave !!!!
خب الان من چه کار کنم که این مخابرات زبون نفهم به خط من کاری نداشته باشه؟؟؟؟
سلام
پروتکل های مختلف قندشکن رو توی مخابرات بستن ؟؟؟ چند وقته دیر وصل میشه الانم دوروزه که هیچ پروتکلی اصلا وصل نمیشع ! از
o p e n v p n- p r o x y- cis co--حتی سایفوووون هم وصل نمیشه !! چه کنم ؟؟؟؟ :sad::sad::sad::sad::sad:
سلام دوستان
یه نفر این گزارش مصرف رو میتونه برام معنی کنه؟
میزان اعتبار یعنی چی؟
کل اعتبارم جقدره که اینقدرش مصرف شده؟ و چقدر برام مونده؟
من 8 مگ 90 گیگ بین الملل یکماهه گرفتم
این گزارش مصرف منه
دور اعتبار خط کشیدم ببینید:
الان سه روزه که چراغ مودم من از 4 بعداز ظهر تا 8 شب قرمز میشه و کلا اینترنت قطع میشه. زنگ میزنم 2020 میگه مدت انتظار در صف 21 دقیقهنقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایستی هم بیفایده است چون قبل از تموم شدن مدت انتظار ارتباط خودبخود قطع میشه
اینی که دورش کادر قرمز کشیدم معنیش چیه؟
مصرف اینترنت منه مثلا
90 گیگ یکماهه 8 گیگ
چقدر الان اعتبارم مونده؟
ممنون که جواب دادید...ولی مشکلی که هست...نقل قول:
واس من توی قسمت شارژ رایگان چیزی نداره توی عکس هم که گذاشتم مشخصه...یادمه ماه های قبل ها نگاه کردم چیزی نداشت...مطمعنی شارژ رایگان میدن همون 50 مگ رو؟؟؟ بعید می دونم ها چونکه اگه شارژ بده طوری که بشه تغییر سرویس داد دیگه کسی ترافیک اضافه نیازی نیست بخره و از اونجایی که کلا هدف توی این مملکت چاپیدن ملت هست دیگه isp به این هدفش نمی رسه... .
اگه نمیشه 1 گیگ ترافیک اضافه بخر بعد تغییر سرویس بدهنقل قول:
برای من هم چند روز پیشه یک روزش چند ساعت شب قطع بود نت ولی روز بعدش درست شد... .نقل قول:
زرنگ تر از این حرف ها هستن سه گیگ ترافیک اضافه خریدم ولی با خرید ترافیک اضافه هم اجازه تغییر سرویس نمی ده فقط تنها راه تغییر سرویس اینه که سه روز به پایان قرار داد مونده باشه اگه بیشتر مونده باشه اجازه خرید و تغییر سرویس نمیده... .نقل قول:
همینجوری حدسی گفتی یا خودت تا حالا با خرید ترافیک اضافه تونستی سرویس تغییر بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای من که نمیشه هر چی تست کردم.... .
در ضمن ترافیک 1 گیگ اصلا نداره کمترینش 1 گیگ هست 6000 تومن...
من سرویس 2 مگ یک ساله کمبین رنگین نت داشتم 90 روزش هم مونده بود 20 گیگ ترافیک خریدم درست شد به کمبین ماندگار تغییر سرویس دادم دیگه نمیدونم واس شما بشه یا نشهنقل قول:
شارژ اضطراری که همونطور که توضیح دادم کار نمی کنه...نداره اصلا....فقط همون گزینه دومم می مونه که به اپراتور بگیم...نقل قول:
نه واسه من با خرید ترافیک اضافه نمیشه....نقل قول:
طرح هایی که داره رو کجای پنل می زنه؟؟؟ واسه من تا اونجایی که یادمه طرح هیچ چی نداره....!نقل قول: