05 کرمان مگه چقدر نیرو می گیره
چه خبره از هر کی سئوال میکنمی 05 افتاده :n21:
Printable View
05 کرمان مگه چقدر نیرو می گیره
چه خبره از هر کی سئوال میکنمی 05 افتاده :n21:
یکی از بستگان من هنوز درسش تمام نشده اما توی شهر خودش از تابستون استفاده کرده و داره دوره اموزشی میره گفت موها رو نیاز نیست کوتاه کنیم و توی همون شهر خودمون هستیم بعد اموزشی هم میریم تو یگان .کسی میدونه راه و روش این چیه که در حین استفاده از معافیت تحصیلی رفته سربازی ؟
خب ما 01 پذیرش شدیم و لباس گرفتیم و یک هفته هم مرخصی دادند تا 8 شهریور
به همین راحتی 1 هفته از خدمت گذشت :n02:
با این حساب یه سره باید توی خدمت بشور بساب داشته باشیم :n02:نقل قول:
به سلامتی داداش ...منم دوس دارم01 برم چون تعریفشو زیاد شنیدمنقل قول:
نقل قول:
سلام باید 6 ماه حداقل بسیجی فعالی داشته باشی
بعد درخواست میدی ثبت نام میکنی برای کارت سبز و دوره
همین معمولا هر 6 ماه فک کنم دوره میزاره 3 روز تا 1 هفته میبرن بیرون شهر تو پادگان اموزش میدن
سلام دوستان:n11:
آره چون ارتش هستی باید بری و اون برگه تکمیلی برا کسایی که امریه میگیرن هیچ به کار نمیاد.اگه امریه نبودی و در ارتش بودی 2 ماه از خدمتت کم میکردن و اگه سپاه بودی اموزشی نمیرفتی ولی چون امریه داری باید خدمت رو کامل بگذرونی بدون هیچ کسری.(تازه یه مقدار بیشتر از سربازای عادی هم هست!)نقل قول:
نقل قول:درودنقل قول:
من که دو ماه پیش برای پذیرش آموزشی 01 رفته بودم همون موقع اعلام کردن و کسایی که هم امریه خارج از سازمان و هم دوره تکمیلی بسیج داشتن رو جدا کردن (گفتن فقط امریه و فقط دوره تکمیلی به کار ما نمیاد و باید حتما دوتاش با هم باشه!)
خلاصه من نفهمیدم قضیه چیه ولی مشخصه یه چیزی بوده که همراه ما پذیرش نشدن...
حالا شاید بقیه دوستان اطلاع بیشتری در این باره داشته باشن... !!!
اینایی که در نقطه صفر مرزی یا جاهایی که احتمال درگیری زیاده مثل بیابون یا کوهها مجبورن پست بدن سرباز صفرن یا ممکنه به لیسانس ها هم همچین پستی بدن ؟
فکر کنم قبلا هم همچین سوالی کردید !نقل قول:
جوابش این هست که خوشبختانه تفاوتی وجود ندارد .. فوق هم ممکنه بیوفته صفر مرزی
كسي اطلاعاتي نداره در اين موضوع؟نقل قول:
و يه سوال ديگه اينكه ميگن ممكنه معاف ندن تجديد دوره اموزشي بخوريم.
تجديد دوره اموزشي يعني اموزشي رو تو همين جايي كه افتاديم دوباره از اول شروع كنيم
يا جاي اموزشي هم عوض ميشه و كد جديد ميخوره و ممكنه بيوفتيم يه جاي ديگه مثلا؟
اره خودمم فکر میکنم سوالم خیلی اشناست:n09:نقل قول:
خوب اونوقت چکار میشه کرد که چنین نقطه ای نیافتیم ؟ میگن به طور 100 درصد به شانس ربط داره اما برای کسی که بد شانسه چه راهی هست که اینطور نشه ؟
سلام دوستان.
کلا نیرو زمینی ارتش این دوره خیلی نیرو گرفته !نقل قول:
فکر میکنم به خاطر تحولات و جریانات اخیر میخوان ارتش رو تقویت کنن !
دیروز رفتم 01 و یک هفته مرخصی دادن (تا ۵ صبح شنبه)
به بعضیا هم نگهبانی دادن.
چند چیز مبهم وجود داره برامن، گفتن تا ۵ صبح شنبه مرخصی داری، من حتماً باید ۵ صبح اونجا باشم یا اگه یه روز دو روز زودتر اونجا باشم اجازه ورود میدن؟
قبل اینکه لباس بدن، گفته که شماره یگان و مدرک و اسمتون رو رو پیرهن بدوزین، اما وقتی برگه مرخصی دادن به بعضی بچهها از جمله خودم گفتن که شماره یگان رو بالای جیب ندوزین (این یعنی چی)؟
ساعت ورودی و خروج درهای شمالی جنوبی هم اگه از دوستان کسی میدونه بگه، یادم رفت
کار خاصی نمیتونید بکنید مگر پارتی ..نقل قول:
امکان هرچیزی هستنقل قول:
1. میتونید روز جمعه پادگان باشید و یه جای موقت بهتون میدن تا صبح شنبه برید به یگان خودتون...نقل قول:
2. اینکه گفتن ندوزین یکم عجیبه! یا باید بگن شماره یگانتون رو بالای اسمتون (بالای جیب راست) با اون عددهای بزرگ طلایی بدوزین یا یه اتیکیت شامل شماره گردان و کروهان رو بالای جیب چپ بدوزید ، حالا به نظر من آخرین چیزی که گفتن رو انجام بدید (که باید شامل یکی از این دو حالت باشه)
3. ساعت 5 صبح تا 2 بعد از ظهر درب جنوب و ساعت 2 بعد از ظهر تا 5 صبح و روزهای تعطیل درب شمال (البته شاید یکم ساعت هاش جلو و عقب هم بشه!!!)
سلام دوستان
بعد از دو ماه آموزشی نفس گیر تو 03 عجب شیر :n28: دیروز امریه هامون اومد :n06:
من دوره کد تیپ 121 تکاوری تبریز خوردم! :n25:
دوستان کسی در مورد اونجا اطلاعات داره؟
تو دو ماه چیا آموزش میدن؟
ممنــون
دوستان تو خدمت سربازی جایی هست واسه وزنه زدن و بدنسازی که بدنمون نخوابه ؟
اجازه میدن ویتامین و پروتئین و اینا برد ؟
کلا تنها مشکلم با سربازی اینه :دی اگه نه خیلی مشتاقم هرچه زودتر برم :n12:
بچه ها سلام جواد بیکی هستم از یزد ولیسانس حسابداری و اعزامی یک تیر 05 کرمان /دیروز جشن سردوشیمون را گرفتن و امریه ام را گرفتن و دوره کد توپخانه وراکدها شهید سپهبد صیاد شیرازی-فرهنگی-اصفهان خوردم (رسته:پدافند هوایی کد 15200 ) / همون مراتع است؟/ممکنه بعد دوره کد بیفتم توپخانه44 یا 55 اصفهان ؟دوستان از اصفهانی های گروهان خودم که پرسیدم گفتن جای خوبیه و تو خود اصفهانه//نظر شما چیه؟؟//
دوره کد آماد و پشتیبانی لویزان خوردم.چطور جاییه؟بعد دوره بازم تقسیم میشیم؟
به امید خدا در اولین روز اعزام ... تک تک این چیزا یادتون میره و دغدغه هایی دیگه ذهنتون رو پر میکنه! ... طرف دان دو یا سه کاراته داره میاد خدمت یادش میره کی بوده و کی هست ! اونوقت شما فکر بردن پودر هستی ؟ !نقل قول:
!
طرف میگه میشه نیفتیم نقطه صفر مرزی ؟! ...
مثلا سرباز بی سواد با فوق لیسانس آیا از لحاظ انسانیت هم تفاوت داره ؟ اتفاقا به خدا به نظر من حق خیلی از همین ادمای مامانی هست که برن نقطه زیر صفر مرزی ! تا به خودشون اجازه ندن بخاطر مدرک در انسانیت تمایز قائل بشن .:n16:
سلام دوستان
من آموزشیم چند روز پیش تموم شد و امریه ام اداره بهداشت و درمان لویزان خورده. کسانی که قبلا اونجا بودن ، یه توضیح میدن چجوریه و دوباره کجاها تقسیم میکنن ؟! ممنون:n12::n01:
دادا من اصلا خیالم نیست کجا فرستاده میشم و چیکارا باید انجام بدم , فقط میخوام بدونم محیطی مثل باشگاه هم تو سربازی هست که آدم واسه خودش ورزش کنه ؟نقل قول:
به امید خدا در اولین روز اعزام ... تک تک این چیزا یادتون میره و دغدغه هایی دیگه ذهنتون رو پر میکنه! ... طرف دان دو یا سه کاراته داره میاد خدمت یادش میره کی بوده و کی هست ! اونوقت شما فکر بردن پودر هستی ؟ !
!
طرف میگه میشه نیفتیم نقطه صفر مرزی ؟! ...
مثلا سرباز بی سواد با فوق لیسانس آیا از لحاظ انسانیت هم تفاوت داره ؟ اتفاقا به خدا به نظر من حق خیلی از همین ادمای مامانی هست که برن نقطه زیر صفر مرزی ! تا به خودشون اجازه ندن بخاطر مدرک در انسانیت تمایز قائل بشن .:n16:
از اونجا که غذاهاشون جالب نیست و کم میشه آدم با خودش ویتامین و پروتئین و اینا ببره ؟
...نقل قول:
دوست عزیز.. اموزشی که معمولا فرصتشو نداری...
یگان هم اگر شهر خودت باشی یا پستی هستی 24*24 یا اداری هستی تا دو بعد از ظهر ... میتونی به باشگاهت هم برسی اگر چه که در پادگان باشگاه هم وجود داره ... ولی پودر نمیتونی ببری ...
حالا اعزام شدی این خط و این هم نشون ببینیم دوباره از ورزش سوال میکنی یا سوالاتی مهم تر ... ! :n16:
موفق باشی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
یعنی دیگه نمیتونی امریه بری ؟ امریه ات پرید ؟
اگه کسی 10 سال غیبت داشته باشه چقدر اضافه خدمت میخوره حداکثر ؟
سلام دوستان
خدا رو شکر امریه ی من افتاده آجا - اج
به نظرتون چه جور جاییه؟ کسی اونجا خدمت کرده؟
من شنیدم اونجا دژبانها 24 -48 خدمت میکنند،درسته؟
کلا هر پیشنهاد یا نظری دارید خواهشا بگید :n16:
خدا رو شکر دوره آموزشی ما هم تموم شد.
پدافند هوایی سمنان.
شنیدم از همه دیرتر ترخیص کردن،امروز ظهر فرستادنمون.
دیروز جشن سردوشیمون بودش.
مراسم جالب و با کلاسی بود در کل،باحال ترینش فرمانده های گروهانامون بودن که شمشیر به دست جلوی گروهان وایساده بودن یا رژه میرفتن جلومون.
ولی رژه ها در نهایت نظر فرمانده رو جلب نکرد و هیچ گروهانی نتونست خیلی خوب بگیره که اونم با توجه به حداکثر آموزش 15-16 روزه ای که دیده بودیم قابل پیشبینی بود.
یکی منو راهنمایی کنه : پادگان من نیروی هواییه تهرانه ، روز اول 2 دست لباس دادن ، من فقط یکیشو درست کردم (ارم و علایم) دومیش به من کوچیکه خواستم اونم عوض کنم و ارم بزنم 90 تومان می شد و برام سخت بود بدم ، حالا میشه با همین یکی برم ؟ اینطور که شنیدم دومیه محض احتیاط دادن !!!! یکی تو حسن اباد به من گفت اونایی که از شهرستان میان براشون دو دست واجبه نه تویی که توی شهر خودتی ، به نظرتون مشکلی نیست فقط یه دست دارم ؟
یه راهنمایی دیگه و مهم ، 1- لباس بعد اموزشی توی نیرو هوایی رو خود پادگان اخر اموزشی میده (به همراه درجه) و بعدش تقسیم می کنه ؟ یا بر عکس اول تقسیم می کنن و بعد جایی که افتادم لباس و درجرو میدن ؟ 2- پوتینی که من برای اموزشی دارم رو می تونم برای بعد اموزشیمم استفاده کنم ؟ اخه اینو تازه عوض کردم و سبک و خوبه 3-توی نیرو هوایی برای بعد اموزشی 2 نوع لباسه ؟ یکی راه راه ابی و یکی پیرهن ابی کمرنگ و شلوار مشکی ، من کدومو دارم ؟؟!!!!!!!
به ما که فقط یه دست لباس بودن.نقل قول:
ما هم از روز اول تا آخر با همون یه دست تو سمنان سر کردیم
فقط هر وقت میومدم تهران مرخصی میشستمش یا دیگه وقتی اوضاع اونجا قاراشمیش میشد از بوی گند میشستمش
نیازی نیستش زیاد به جفتش،خیالت راحت.
6 ماه . . . .نقل قول:
بچه ها یه سوال
من الان سراسری قبول شدم مهلت ثبت نام اینترنتیم از 5شنبه تا شنبه هستش و ثبت نام حضوریم هم 4شنبه هفته بعد.
الان من برم دانشگاه ثبت نامم رو انجام بدم بعد نامه ببرم پلیس +10 برای گرفتن مجوز تحصیلی یا اینکه قبل ثبت نام باید برم دانشگاه برگه پذیرش بگیرم ببرم نظام وظیفه مجوز تحصیل بگیرم بعد دوباره برم دانشگاه تا بتونم ثبت نام بکنم یا اینکه مورد دوم فقط برای تحصیل توی دکترا هستش؟
یکی میتونه توضیح بده واسم؟
پی نوشت:من الان 65 روز خدمت هستم و تا آخر هفته مرخصی پایان دوره هستم
مبارکه ... شرایط شما رو نمیدونم ... ولی اگر دفترچه خدمت پست نکرده باشی همون حالت دومه ، که +10 یه نامه از معافیت تحصیلی میده دستت ...نقل قول:
تو بعضی جاها این کارارو جدیدآ خود دانشگاه انجام میده یعنی به دست دانشجو نمیده ببره +10
بهرحال اگر دانشگاهتون نزدیکه قبل از ثبت نام برو پیش مسئول نظام وظیفه ی دانشگاه در قسمت اداری کل دانشگاه سوال کن یا زنگ بزن بپرس
نه من الان 65مین روز خدمتم هستش.نقل قول:
تو مرخصی پایان دوره هستم الان.
دانشگاهم کاشانه خودم تهرانم پس یه کم سخته که فقط بخوام برم اونجا واسه سوال کردن و برگردم
زنگ هم که میزنم به شماره ای که تو سایتشون گذاشتن اعلام میشه که مسدوده!!!
با فوق لیسانس افتادیم سراوان :n29:
4 ماه خدمت چت!! نبوو
مهم نیست کجا بیافتی .مهم اینه که توی جای خطرناکش نباشی .مثلا اگر توی پاسگاههای سراوان افتاده باشی درسته خطرناکه اما نه به اندازه سربازی که توی نقطه ی صفر مرزی سراوان جلوی اشرار پست میده.نقل قول:
اینو پیدا کردم فکر کنم راست کار شماست :n01:نقل قول:
معافیت تحصیلی سربازان حین خدمت قبول شده در دانشگاهها
سربازانی که در حین خدمت دوره ضرورت ،در مقطع کارشناسی و بالاتر پذیرفته می شوند لازم است با مراجعه به دانشگاه مربوط ، برگه درخواست معافیت تحصیلی را اخذ و به وظیفه عمومی محل اعزام به خدمت مراجعه نمایند . وظیفه عمومی پس از بررسی وضعیت مشمول ، چنانچه غایب نباشد وی را برای ترخیص از خدمت به یگان خدمتی معرفی می نماید تا پس از تسویه حساب به وظیفه عمومی مراجعه و با اخذ معافیت تحصیلی ، به دانشگاه مربوطه مراجعه و ثبت نام قطعی نماید. البته مشمولانی که بدون غیبت بخدمت اعزام شده و در حین خدمت مرتکب فرار شده اند برای بهره مندی از معافیت تحصیلی ، از خدمت ترخیص نخواهند شد.
تبصره: ترخيص سربازان جهت تحصيل در مقطع كارداني امکان پذیر نمي باشد.
به منظور فراهم نمودن شرایط مساعد برای تحصیل مشمولانی که بخدمت اعزام شده اند محدودیت یکساله فراغت از تحصیل تا اشتغال به تحصیل در مقطع بعدی ، برای این قبیل اشخاص رعایت نمی گرددو اگر بیش از یکسال هم از تاریخ انصراف آنها گذشته باشد نیز ترخیص می شوند .
تحصیل همزمان با خدمت (حتی در صورت تائید دانشگاه )مجاز نبوده و برای اینگونه دانشجویان معافیت تحصیلی صادر نخواهد شد