شدید .......نقل قول:
2. این دو سه هفته اخیر شما ه مبا قطعی و افت سرعت زیاد مواجه بودین یا نه ؟
Printable View
شدید .......نقل قول:
2. این دو سه هفته اخیر شما ه مبا قطعی و افت سرعت زیاد مواجه بودین یا نه ؟
واقعا بزن به افتخار پینگ پارس:n08:
الان دوتا 2 بودیم 550-650 بود پینگ.:n19:
آدم نمیرونه چی بگه!
سلام دوستان
سرعت نت من 512 ماهیانه 4 گیگه
من دو تا تست کردم با سایت speedtest.net
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه توجه کنید میبینید سرعت و پینگ یکیش خوبه ولی دومی بده
اونی که خوبه سرورش توی ایرانه ولی دومی خارج از ایرانه
کلا سایتایی که سرورشون توی ایرانه سرعتشون عالیه و براحتی میشه با سرعت 450 ازشون دانلود کرد
ولی اونایی که خارج از کشورن سرعتشون کمه
من با پشتیبانی تماس گرفتم یک بار میگن مشکل از مخابرات که پهنای باند ما رو اوردن پایین
یک بار میگن مشکل از خارج کشوره اونا سرعتو اوردن پایین
من که موندم مشکل از کجاست
اگه میخواین پینگتون بیاد پایین از DNS استفاده کنید که پینگو میاره پایین میتونید از پشتیبانی بگیرین
باید صبر کنیم ببینیم بعد از ماه رمضان مشکل حل میشه یا نه
از ۱ گیگ تا ۳گیگ که همینطوری دادن!نقل قول:
۲۰ تیر هم به خاطر اول شدن ۱ گیگ ترافیک رایگان
و ۳ روز رایگان به نامحدود ها دادن.
سلام دوستان من به یه مشکل عجیب برخوردم
دو هفته پیش از شاتل درخواست تخلیه خط کردم به گفته خودشون روز 24 تیر خط رو تخلیه کردن مدارکم رو از قبل به پارس انلاین تحویل داده بودم
روز 25 تیر زنگ زدم پارس گفتم خطم تخلیه شده لطفا خط رو رانژه کنید دو روز بعد پیشتیبانی زنگ زد که پرونده شما از مخابرات برگشت خورده به دلیل اینکه هنوز خطتنون تخلیه نشده
خلاصه با پیتیبانی شاتل تماس گرفتم گفتن یه بار دیگه چک میکنن یه ساعت دیگه دوباره زنگ زدم گفتن روز 24 خط شما کامل جمع آوری شده
ولی باز دوباره پارس انلاین زنگ زد و گفت پروندت برگشت خورده
تا حالا سه بار پرونده من برگشت خورده شاتل هم جواب درست حسابی نمیده میگه خطت تخلیه شده
دارم دیوونه میشم به نظرتون شاتل داره این وسط بازی در میاره
از دوستان اگه کسی تجربه ای در این مورد داره خواهشا بنده رو راهنمایی کنه:n16:
دوست عزیز شما استاتیوس مودمتون رو نگاه کنید اگه خاموش شده خوب مشکل حله ولی چون شما به پارس اعلام کردین قبلا روی این خط اینترنت داشتین و اونها هم پورت خالی ندارن اونها دارن شما رو باز میدن تا پورتشون خالی بشهنقل قول:
من 256 و 2 گیگ سرور دارم شبها از آپلود باز دانلود میکنم و شبی بیشتر از 200 مگ ندارم شما چی بیشتر دارید یا نه شما هم مثل من اوضاع احوال خرابه
دقیقا اینطوره اینم که این مشکل از داخل و زیر سر بعضی از نهادهائه شکی نکن .نقل قول:
پینگ بشدت بالا :n27:
Time out زیاد
ممنون عزیز این حرف شما منو بدجوری به شک انداختنقل قول:
مودم که کلا لینک نداره
زمانی که من از پارس درخواست سرویس کردم اولش گفتن پورت خالی ندارن گفتن مشخصاتتون رو بدید دو سه هفته دیگه اگه پورن خالی شد بهتون اطلاع میدیم ولی دو روز بعد زنگ زدن گفتن چندتا پورت خالی دارن از شاتل تقاضای تخلیه خط کنید
به نظرت پارس داره این وسط بازی در میاره آخه اینا میگن پروندت رو میفرستیم مخابرات برگشت میخوره
حالا به نظرتون من چه کار میتونم بکنم؟:n14:
من فکر کنم آپلودباز به دلیل اینکه در ساعات دانلود رایگان ترافیک بسیار سنگینی روش هست سرعتش خیلی پایین میاد و مقداری که میشه ازش دانلود کرد خیلی کم هستنقل قول:
مثلا من خودم یه شب امتحان کردم در ساعات رایگان تنها سه گیگ تونستم دانلود کنم در حالی که شب بعد با همون شرایط از سایت میهن دانلود 10 گیگ دانلود داشتم
مشکل لینک دارید؟نقل قول:
تاپیک زیر رو بخونید شاید کمکتون کرد:
دوستان مشکل سرور آپلود باز نیست
کل سرورهایی که خارج از کشور قرار دارن مشکل دار شدن
ربطی هم به پارس انلاین نداره و به آقای زیرساخت مربوط میشه!!!!
امیدوارم ما بچه های اینترنتی رو آقای روحانی فراموش نکنه
سرعت به شدت اومده پایین
رسیده به 5 کیلوبایت
پینگم روی 600
تماس گرفتم میگن زمان رایگانه سرعت اومده پایین
در صورتی که من هر شب سرعتم به 100 میرسید
3 هفته هست که نت پارس در اهواز خرابه میگن مشکل مخابرات
خدا میدونه تا کی اینجوریه
شما با چه اشتراکی می تونید 3 گیگ یا 10 گیگ دانلود کنید من که دیشب و چند شب قبل وقتی سحر بلند شدم دیدم اینترنتم که کلا قطع هستش و بعد هم که وصل میشه سرعت روی 5 کیلو بایت هستش الان حدود 4 ساله از پارس انلاین اشتراک دارم هنوز موفق به دالنود شبانه بیشتر از 1.5 گیگ نشده ام دیگه خیلی شانس با هام یار بود 1.8 گیگنقل قول:
پس چرا هم مبین نت من درسته همم پیشگامان؟نقل قول:
پارس یکی از شاخص های اینترنت رو به اسم پینگ هنوز به رسمیت نشمرده... :n08:خودت رو ناراحت نکننقل قول:
بنده هم خرمشهرم مدتیه که پینگ افتضاح رفته بالا + سرعت دانلود به زیر نصف رسیده شبها دانلود رایگان اصلا نمیشه انجام داد حتی صفحه باز کردن هم به زور میشه انجام داد زنگ که میزنی چرت و پرت تحویلت میدن و میگن استان خوزستان مشکل داره و به زودی مرتفع میشه بدبخت ما خوزستانیا همه چیزمون مشکل داره و چند ساله که قراره مشکلات مرتفع بشه!!!!نقل قول:
متاسفانه توی این قضیه شهرستان یا تهران نداره. بنده تهران هستم و پینگم همیشه روی 20-30 بود ولی الان بالای 250 هست توی سرور ایرانی!نقل قول:
سرور خارجی هم بهتره صحبت نکنم چون فکر نکنم کسی اینجا باورش بشه!:n08:
به نظرم دیگه باید بدم خط رو جمع کنن و بریم به سمت مخابرات.:n01:
منم به احتمال زیاد برم سمت مخابرات منتها دنبال دوستی آشنایی میگردم که ببینم وضعیت نت مخابرات توی خرمشهر چه جوره مه از چاله نیفتیم تو چاه.نقل قول:
الان ماه رمضونه من كه دانلود شبانه ندارم موقع سحر دان ميكنم معلومه ترافيك ميره بالا
دوستان خط تلفن خونه به اسم داداشمه و ADSL ی که دارم به اسم کس دیگه ایه که بهش دسترسی ندارم (خدمت مقدس سربازی) حالا اگه بخوام برم نمایندگی پارس آنلاین برای تخلیه خط ملاک اونها صاحب خط تلفن یا صاحب خط ADSL ؟
دوستان سرعت نتم از 120 شده 12. فیلتر شکن وصل نمیشه. بعد از هر فطع و وصل کردن مودم، 3 4 دقیقه برام نت کار میکنه بعد دوباره قطع میشه که باید مودم رو خاموش و روشن کنم. دوستان وضعیت شما هم اینطور فجیحه ؟!
دوستان میشه ترافیک باقی مانده را انتقال داد به کاربر دیگر؟مرسی
اینجور که بوش میاد پارسآنلاین هم به درد گیم نمی خوره :دی
نمی خورد و نمی خوره و نخواهد خورد...نقل قول:
پینگ استاندارد این شرکت از زبان خود پیشتیبانی 500 هست.
نقل قول:
واقعا چه وقت درست میشه خدا میدونه
ولی فکر نکنم مثل قبل بشه
من یک دوستی دارم که تو مخابرات اهواز کار میکنهنقل قول:
بهم گفت که به شدت خرابه نت مخابرات
هر کی برده پشیمونه
شما حتما بپرس که پشیمون نشی
اوه اوه اگه اینجوریه که همینجا میمونمنقل قول:
البته زنگ زدم یه نمایندگی ADSL مخابرات در رابطه با کیفیت پرسیدم کلی تعریف کرد و گفت شما پاشو بیا تو دفتر ما تا سرعت دانلود رو بهت نشون بدم که مطمئن بشی واقعا دو به شک هستم الان کاشکی یکی از همشهریا پیدا میشد و یه آمار بهمون میداد.
دوستان 1 ساعتی هست که پینگ به حالت قبلی برگشته من الان داشتم بازی میکردم سرور Eu پینگ 130 بود.:n01:
امیدوارم پینگ همینطوری بمونه و دیگه خراب نشه.
پینگت با 8.8.8.8 چنده الان؟نقل قول:
آلان خوزستان ، دانلود روزش خوبه ولی دانلود شبانش افتضاح شده ، من کل شب گذاشتم یه فیل برا دانلود فقط 60 مگ تونستم بگیرم تو 6 ساعت رایگان
امروز سرعت دانلود خيلي خوبه:n19:
با 512 محدود البته خطم روی 9 مگ بسته شدهنقل قول:
8.8.8.8 من رو 210 هست 3 تا سرور که رفتم پینگ زیر 200 بود 2 تا سرور رفتم پینگ رو 220 بود که بازم خوبه.نقل قول:
کدوم شهری؟نقل قول:
بقیه بچه های پارس هم پینگشون زیر 200 هست؟
ویرایش.نقل قول:
دوباره پینگ اومد رو 200 حتی تو سرور USA!!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
1مگ سه ماهه 9 گیگ
نه! استفاده کردی کردی، نکردی میکشن بالا :n02:نقل قول: