دیشب 114 تا تورنت رو گذاشتم دانلود بشه
سرعت دانلود از 200 تا بیشتر نمیشد
آخه من با 200 کیلوبایت بر ثانیه چطور 56 گیگ تورنت رو دانلود کنم
حداقل آسیاتک ارزونتره
من که 135 تومن به مکس نت دادم چرا باید سرعتم اینطوری باشه
Printable View
دیشب 114 تا تورنت رو گذاشتم دانلود بشه
سرعت دانلود از 200 تا بیشتر نمیشد
آخه من با 200 کیلوبایت بر ثانیه چطور 56 گیگ تورنت رو دانلود کنم
حداقل آسیاتک ارزونتره
من که 135 تومن به مکس نت دادم چرا باید سرعتم اینطوری باشه
مکس نت من vip
آکسفورد
پینگ تو را میخواند.....:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها بعد ادغام مکس نت وضع خراب بود و با 250 دانلود میکردم سرویس وی ای پی . چند روز دانلود نکردم و زنگک زدم و باهاشون حرق زدم و گفتم که انصاقه و اینا که 40 تومن ماهی دادیم این سرعتو میدین ؟ قبل ادغام وضعمون خوب بود و اینا . الان دارم با 1 مگابایت بدون افت سرعت دانلود میکنم . خیلی توپه . کاش همینجوری بمونه . وضع شما چطوره ؟:n19:
من که از صبانتم کاملا راضیم [emoji7] [emoji23]
Sent from my Explorer A310e
کوفتت بشه :n02:نقل قول:
این انصافه من پینگم تو مکس نت 250 باشه ؟ :n02:
قوربون شکلت برم اخه انصافه پینگ شما از آسیاشت(مکس نت مرحوم) 250 باشه ،بعد مال من 1200:n31:(درخواست تخلیه دادم البته اگر تخلیه بشه!)نقل قول:
اسیاشت
Ping Dota 2 Europa West
همین الان یهویی:n10:
که واقعا خیلی خوبه
آسیا شت،همونجا یهویی،که خیلی بده:n25:نقل قول:
نقل قول:
نه بابا برای منم بعضی سایت ها بیشتر 250 میشه
بعضی مواقع سایت رو روش کلیک میکنم میرم یه دور سر یخچال یه نون پنیر میخورم برمیگردم :n02:
البته تو سایت های ایرانی خیلی خوبه اونم چه فایده ای داره بهترین سایت ها خارجی هستند
خوب هر کدوم یه مزیت دارن !! صبا برای کابران کم مصرف ( البته کم مصرف شبانه ) ( وگرنه حجم خوری روزانه من خیلی زیاده :n02:) خوبهنقل قول:
پینگ صبا با همون سرور !! اگه پارس داشتم و سرویس گیم فعال بود مطمئن باش پینگ 100 یا زیر 100 بود:n02::n02::n02::n02:نقل قول:
دوست عزیز ،یکم توضیح بیشتر لطف میکنید؟نقل قول:
زنگ زدیدن بعد از صحبتها کاری براتون انجام دادن یا چیزی گفتن که بعدش سرعت بکل مشکلش حل شد؟
اونا کاری کردن یا اینکه خودش خودبخود اینطوری شد؟
پارس و صبا و همارا کیفیت اینترنت بالایی دارن به خاطر همون کاملا مناسب بازی هستن شما مثلا با همارا فقط با یک کانکشن میتونید از سایتی مثل مایکروسافت با فول سرعت دانلود کنینقل قول:
مخابرات هم که فقط توی ساعت رایگان پینگش از خر شیطون میاد پایین!
من تو یه سرور آلمانی پینگم 115 بود ( 176.57.142.171) ولی دوستم با سرویس مخابرات پینگ 303 داشت :n04::n04: عجب اختلافی :n02::n02:نقل قول:
سلام
با توجه به خودزنی مکس نت، من هم بعد از چهار سال استفاده از سرویس های این شرکت در دفتر و منزل برای همیشه با این شرکت خداحافظی میکنم. منتظر این ده روز زجر آور آخرم فقط!!
- - - Updated - - -
سلام
با توجه به خودزنی مکس نت، من هم بعد از چهار سال استفاده از سرویس های این شرکت در دفتر و منزل برای همیشه با این شرکت خداحافظی میکنم. منتظر این ده روز زجر آور آخرم فقط!!
یکی میشه دقیق توضیح بده چی شده این ماکسنت!! من بعد 1.5 شال اومدم ماکسنت 1ماه پینگ عالی -150 ولی الا پینگم شده 270!!! سرعت هم که ثابت مونده فقط پینگ تغییر کرده!!!! دیگه خسته شدم از بس نت عوض کردم!!! الا قراره با اسیاتک ادغام بشه!!!؟؟
5 روز پیش ادغام شده تموم شدهنقل قول:
مخابرات مال شرکته
نقل قول:
من مخابرات بودم اون زمان مخابرات بد شد مکس نت خوب بود
الان اومدم مکس نت که مکس نت کلا کن فیکن شد ولی مخابرات وضعیتش خوب شد
عجب ..... :n02: فقط میتونم بگم هرکی الان اینترنتش خوبه کوفتش بشه :n02: من چشم دیدنش رو ندارم :n02:
اینم مکس نت من هنوز ایران وضعیتش اینطوریه چه برسه به خارج
سرویس 512 که برای اکثر بچه ها تا 12 مگ هم بسته شده ولی خط من 4 مگ بیشتر نمیکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حال بازم سرعت دانلوت خوبهنقل قول:
پینگ هم که عالی
فقط اپلودت کمه که اونم زیاد کاربرد نداره
کلا تو ایران آپلود از دانلود خیلی داغونتره به جز مخابرات
شبانه صبا نت چجوریاست ؟نقل قول:
سرویس 512 که برای اکثر بچه ها تا 12 مگ هم بسته شده ولی خط من 4 مگ بیشتر نمیکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه چون کیفیت خط تلفن ضعیفه پینگ داخل هم زیاده وگرنه صبح ها که کیفیت خط بهتره و خط بیشتر آپ میشه پینگ داخل میاد رو 30 و آپلود هم که چون خط نمیکشه گفتم 512 ببندن وگرنه بگی برات بیشتر هم میبندن سرعت هم که تا هر جا دلت خواس بگو ببندن :n02::n02: ولی حیف برا خط مزخرف من :n02:نقل قول:
2 برابر حجمت میتونی دانلود کنی بعد اون سرعت محدود میشه !! بعد محدودیت هم به ازای خرید حجم باز هم میتونی 2 برابر حجمت دانلود کنی (در کل برای من عالیه چون مصرف شبانه من کمه و20 گیگ حجم داشتم و نهایت 35 گیگ حدود دانلود کردم )نقل قول:
این ماکسنت قاطی داره
سرویس طلایی 256 داشتم
قبل از ادغام 50 - 53 کیلو بایت سرعت داشتم
الان بعضی وقت ها 200 - 250 کیلو بایت
و بعضی وقت ها 30 کیلو بایت
همچنین در پنل کاربری نوشته سرویس شماMaxNet_U_۲M_۶۱۴کسی می دونه یعنی چی
همچنین وضعیت اعتباری رو نوشته 5 مگابایت قبلا نامحدود بود
این اتفاق بعد از ادغام با آسیاتک برای من هم اتفاق افتاده.نقل قول:
فکر کنم مقداری هست که با سرعت بالا می تونی دانلود کنی که میشه همون مقدار اسمی با بایت، یعنی 256 کیلوبایت بر ثانیه.
مال منم 384 طلایی هستش بعضی وقتا اونجوی میشه و با سرعت دور و بر 360 دانلود میکنه ولی بعد یه مدت بر میگرده به همون سرعت خودش که حدود 60 هستش. دقیق متوجه نشدم که چقدر طول میکشه تا برگرده به سرعت عادی.
کلا پنل کاربریش قاطی کرده ماکس نت. بعضی وقتا باز میکنه بعضی وقتا نه.
امروز سرویس من تموم میشه. زنگ زدم بهشون گفتم که از آسیاتک به من اس ام اس اومده که سرویسم داره تموم میشه. اگه بخوام تمدید کنم باید از سایت آسیاتک اقدام کنم یا خود ماکس نت. گفتن آسیا تک.نام کاربری و پسووردم رو پرسیدم و با اون وارد پنل کاربری آسیاتک شدم. مثل اینکه میشه از سرویس های خود آسیاتک هم گرفت. الان موندم چیکار کنم.باز انتخاب بین بد و بدتر. احتمالا مال آسیاتک رو یه بار امتحان کنم.
شما هم با سرعت دانلود کم مخابرات مشکل دارید؟!!
دوستان به نظرتون این عادیه ؟؟؟ یه مدت طولانی هست که پینگ های من بیشترش تایم اون میده!
کد:Pinging google.com [216.58.211.174] with 32 bytes of data:
Reply from 216.58.211.174: bytes=32 time=289ms TTL=46
Request timed out.
Reply from 216.58.211.174: bytes=32 time=289ms TTL=46
Reply from 216.58.211.174: bytes=32 time=1310ms TTL=46
Ping statistics for 216.58.211.174:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 289ms, Maximum = 1310ms, Average = 629ms
C:\Users\futt>ping yahoo.com
Pinging yahoo.com [98.138.253.109] with 32 bytes of data:
Reply from 98.138.253.109: bytes=32 time=390ms TTL=44
Reply from 98.138.253.109: bytes=32 time=391ms TTL=44
Ping statistics for 98.138.253.109:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 390ms, Maximum = 391ms, Average = 390ms
C:\Users\futt>ping bing.com
Pinging bing.com [204.79.197.200] with 32 bytes of data:
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=272ms TTL=103
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=275ms TTL=103
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=276ms TTL=103
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=273ms TTL=103
Ping statistics for 204.79.197.200:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 272ms, Maximum = 276ms, Average = 274ms
C:\Users\futt>ping 2.4.4.2
Pinging 2.4.4.2 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 2.4.4.2:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
نقل قول:
یک دو هفته هست هر از چند گاهی قطع میشه یا سرعت کم نویز زیاد و timeout میده یا به برخی ip ها وصل نمیشه نمی دونم چشه
خاموش روشن که میشه و با تعویض ip بعضا درست میشه
ip آخری نمی دونم مال کجاست برا منم ping نمیشه به نظر درست نیست آدرسنقل قول:
به جز آخری فقط یکدونه lost داشت که طبیعیه..
در کل به نظر ok میاد ولی بهتره به جای 4 تا 20 بار بزنین پینگ کنه که آمار بهتری بده واسه هر ip
نقل قول:نقل قول:
همزمان با روز جهانی ارتباطات، مثل همیشه آسیاتک، یک اتقاق جدید برای کاربران خود رقم زد ، " حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای آسیاتک " خدمت جدیدی است که بر اساس آن کاربران سرویسهای حجمی +ADSL2 آسیاتک در ارتباط با یکدیگر و محتواهای میزبانی شده در دیتاسنتر آسیاتک ، محدودیت سرعتی نخواهند داشت و با بیشترین سرعت ممکن تبادل اطلاعات خواهند نمود.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، در طرح مذکور که از اول خرداد ماه آغاز می شود، آسیاتک با پوشش سراسری در استانهای کشور و با داشتن گسترده ترین شبکه ارایه خدمات اینترنت بر بستر سیم مسی، خدمات درون شبکه ای خود را توسعه می دهد.
من همین الان نامحدود برنزی 1 مگ مکس نت رو گرفتم
کلا سرعتم روی 30
عجب شانس آشغالی دارم من :n34:
حتی با سایت های آسیاتک هم سرعت بیشتر از 30 نمیشه:n34:
چرا چنین اشتباهی مرتکب شدی!؟نقل قول:
اینم وضع نت من !با وی ای پی از ساعت 2 تا 8 صبح فقط 2گیگ دانلود تونستم انجام بدم!
درخواست تخلیه دادم!
محتوای مخفی: pin
بعد از 20 و خورده ای روز بالاخره یه اطلاعیه زدن!
به اطلاع می رساند، با توجه به تغییراتی که با همکاری شرکت آسیاتک جهت بهبود در شبکه این شرکت انجام می گیرد، اختلالات موقت و گذرایی در سرویس مشترکین استان آذربایجان شرقی ایجاد خواهد شد که پیش بینی می گردد کلیه این تغییرات تا روز چهارشنبه مورخ 20 آبان 1394 به پایان برسد.با تشکر از صبر و شکیبایی شماواحد فنی ماکس نت
یه امار بدم از اسیاتک:n02:نقل قول:
بدون محدودیت سرعت هستش ولی نه برای همه سرویس هاش!
شبانش 80% تخفیف داره اگر 5 گیگ دانلود کنی 1 گیگ کم میشه من یه شب گذاشتم واسه تست صبح 15 گیگ دانلود شد در کل بد نیست راضیم
نه بابا از اون نیست. من که چند تا سایت که میگفتن رو آسیاتک هست رو امتحان کردم سرعتم تغییری نکرد.نقل قول:
همیشه شبا این اتفاق برای من میفته.بعد 12.
منم دیروز 256 طلایی گرفتم ولی سرعتم دور و بر 30 هست.:n03:
خدا به راه راست هدایتشون کنه.:n37:
منم قبلا برنزی داشتم ولی سرعتم معمولا دور و بر 50 بود.کد:
من همین الان نامحدود برنزی 1 مگ مکس نت رو گرفتم
کلا سرعتم روی 30
عجب شانس آشغالی دارم من :n34:
حتی با سایت های آسیاتک هم سرعت بیشتر از 30 نمیشه:n34:
صبا از دیروز قاط زده @@ پینگ خارج بالای 400 و داخل بالای 200 :n08: عجب خنده دار شده نت شمال غرب @@ هر روز یه فازی میزنه :n02:
الان ما چه غلطی کنیم ؟نقل قول:
یعنی من 55 هزار تومن دادم برای سرعت 30 ؟
واقعا حرومشون باشه اگر تا همین یکی دو روز مشکل رو برطرف نکنند
صبح امروز 2 بار زنگ زدم مکس نت یه دختره جواب داده باور کن هیچی حالیش نبود
آخه کسی که میبرن پشتیبانی نباید یه آموزشی چیزی بهش یاد بدن ؟
- - - Updated - - -
الان ما چه غلطی کنیم ؟نقل قول:
یعنی من 55 هزار تومن دادم برای سرعت 30 ؟
واقعا حرومشون باشه اگر تا همین یکی دو روز مشکل رو برطرف نکنند
صبح امروز 2 بار زنگ زدم مکس نت یه دختره جواب داده باور کن هیچی حالیش نبود
آخه کسی که میبرن پشتیبانی نباید یه آموزشی چیزی بهش یاد بدن ؟
برای شما الان که جمعه 22 آبان هست درست شده؟ لعنتیایه جواب درست و حسابی تو این یه ماهه ندادن..نقل قول:
نه!همین الان پینگم 600 هست!نقل قول:
من گه قطع امید کردم و درخواست تخلیه دادم:n27:
الان باید برای تمدید ماکسنت زنگ بزنیم به خودشون رمز بدن برای سایت آسیاتک
چون از سایت خودشون نمی شه تمدید کرد
اگر کسی شماره رو هم می دونه بنویسه
پشتمون سنگه جلومون دره.نقل قول:
دالیمیز داش قاباغیمیز دره.:n27:
آره.شمارش :نقل قول:
کد:4141*
خیلی جالبه ...
هر روز یه تعریف جدید از سرعت نت برامون تعریف میکنن بدون هیچ دانشی در این زمینه ... الان زنگ زدم.. یه دختره که کاملا معلومه با حقوق حداقلی جذب یه شرکت شده جواب میده که چون با آسیا تک ادغام شدیم اجازه ی ارایه سرعت بیشتر برای سرویس های نامحدود نداریم .. گفتم خود آسیاتک برا مشترکای سرویس 256 خودش سرعت دانلود 40-50 میده ، برگشته میگه اینا دروغن باور نکن .. آخر سرم گفتم نام کاربری و پسورد من رو جهت تمدید اس ام اس کنید .. الان که اس اومده میبینم شماره حساب شرکت رو فرستاده ...
دقیقا قسمت جالبش اینه که از 10-12 اپراتور پاسخگوی شرکت هر کدوم هر چیزی به ذهن کوچیک خودش میرسه به مشتریا میده .. بدون هماهنگی و دستور مشخصی از بالا ...
دوستان دقیقا معنی این جمله چیه؟