شما خودت به بقیه می گی زیاد دانلود می کنید ، به خاطر همین شبانه رو برمیدارن ! .... خودت با 16 گیگ رکورد زدینقل قول:
Printable View
شما خودت به بقیه می گی زیاد دانلود می کنید ، به خاطر همین شبانه رو برمیدارن ! .... خودت با 16 گیگ رکورد زدینقل قول:
سرعت روزانه 2 روزی هست شده 5 کیلوبایت نتم 10 مگ هست.بقیه چطور؟خوزستانم
والا !نقل قول:
شرکت های احمق هم که هیچ تفاوتی نمیزارن بین یوزر ها ! یه دفعه کلا شبانه رو برمیدارن مثل پارس انلاین !
نگاه نمیکنن یکی به شبی 2 گیگ هم راضیه ولی بعضیا 20 گیگ هم میگیرن !
حالا 5 کیلو که نه ولی برای من از 500 اومده روی 100 !نقل قول:
سرعت روزانه 2 روزی هست شده 5 کیلوبایت نتم 10 مگ هست.بقیه چطور؟خوزستانم
اگه هک شده باشید تعویض پسورد زیاد فرقی نداره، دوباره راحت میشه پسورد رو پیدا کرد. بهترین کار اینه که فریمور مودم رو آپدیت کنید و اگه از WPS مودم استفاده نمیکنید از داخل تنظیمات کامل Disable کنید.نقل قول:
Sent from OnePlus One
من خیلی وقته دانلود نمیکنم سرویس کیمیا 4 گیگ گرفتم اما یادمه چندی پیش یک شب 23 گیگ گرفتم:n02:.نقل قول:
منم مشهدم, اینجا کلا برکت خاصی داره :n02::n16:
منم نگفتم برای همه کسر شده گفتم اختلال بوده و تماس بگیرین اکی میشه :n01:نقل قول:
با تبدیل به اینترانت تونستید انقد داشته باشید؟
یا یا سرور خارجی باز بوده؟
نه بابا سرور داخلی خارجی رو 200 250 بود شهابنقل قول:
الاتن باز تماس گرفتم گفت که پیگیریش 72 ساعت زمان میبره! چقدر میپیچونن آخه!! :n29:نقل قول:
اره تا 72 ساعت زمان میبره ولی شنبه ساعت 14 زنگ بزن حتمانقل قول:
مشکل از آسیاتکه!! واسه منم دیشب 1 گیگ کم کرد! الانم که زنگیدم به پشتیبانی ، اصن تو باغ نیستن!نقل قول:
با اینکه 1 روز دیگه سرویسم تموم میشه و در هر صورت این گیگایی که مونده میسوزه ، ولی بازم در سایت 195 تجدید نظر میزنم ( یه شکایت از قبل داشتم بابت حجم خوری ) تا این شرکت دست از این کارا برداره ؛ چون به راحتی این باگو میشه برطرف کرد ولی درستش نمیکنن ، چون واسشون میصرفه!
داداش شبانه سرور خارجی بیشتر از ۴۰۰ تا نمیتونی دانلود کنی اکانت افزایش سرعت هم ندارم بیشتر دانلودم سرور داخلیه که سرعتش ۱ مگه وگرنه با خارجی نهایت ۸ گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد تو سرور داخلی که براشون هزینه ای نداره چون خودشون هاست هستن و یا هزبنه خیلی کمی بابت پهنای باند میدن تازه ممکنه تشویقشون هم کنن واسه ترویج اینترانت ملی الان هم بیشتر مشترکینشون دانلود شبانه هاشون سرور داخلیه چون اکانت افزایش سرعت روش فیلترشکن کار نمیکنه به محض تغییر آی پی سرعت برمیگرده به حالت قبل فقط بدرد سایتهای خارجی باز میخوره که کم هستن یوتیوب و فیس بوک و سایت های دیگه سرعتشون بالا نمیره بشه مثل سرعت سرور داخلینقل قول:
مملکت که بی حساب کتاب باشه و نظارت بر روی هیچ شرکتی نباشه همین میشه وقتی تمام مشترکین از اوضاع اینترنت شاکی بشن اونوقت اوضاع درست میشه ولی الان همه میگن ای بابا ولش کن کی حوصله داره به جایی هم نمیرسیم باور کنید جواب میده همین خودم برای رانژه خط حسابی پیله شدم و چند بار شکایت کردم و چند بار به اتاق MDF زنگ زدم تا خطم رو وصل کردن وگرنه حالا حالاهااینترنت نداشتم بالاخره از یک جایی باید شروع کرد دیگه نمیشه همش بگیم نمیشه و منتظر بمونیم البته یکوقت فکر نکنین من بیکارم نه حقمو گرفتمنقل قول:
مال منم دیشب نزدیک 8 گیگ کم کرده !
دیگه دزدی و حجم خوری هم حدی داره . این باگ مسخرشون اعصاب واسه ادم نزاشته .
یه سری هم 6 گیگ کم کرده بود که با فرستادن ایمیل و عکس du meter حجم رو برگردوندن .
این سری هم ایمیل فرستادم . اگه برنگردونن از طریق 195 پیگیری میکنم .
400 تا !! .... سرور خارج برای شما خیلی خوبه ! ..... برو خداروشکر کن :n02:نقل قول:
با 10 مگ روی 250 هست
بله این موضوع رو دوستمون تو 2 صفحه قبل به شما توضیح دادن
خوبیه آسیاتک همینه که خودش یه سرور مستقل و عظیم داره .... بیشتر سایت ها رو سرور آسیاتک هستن .... اینجوری برای ما هم خیلی بهتره
منم بیشتر دانلودهام از سرور داخل هست . نیازی به سرور خارج ندارم
چندبار بهتون گفتم که اکانت افزایش سرعت من مشکلی نداره .. نمیدونم شما از کجا اکانت می خرین
برای کارکردن چیز پی ان روی اکانت افزایش سرعت اول از همه باید اکانت افزایش سرعت به صورت v p n وصل بشه ( یعنی p p t p ) یعنی اگر اکانت افزایش سرعت به صورت ------ فایر باشه به درد نمی خوره .... اول اکانت افزایش سرعت به صورت v p n وصل بشه بعدش چیز پی ان
این سایت s.o.f.t.98 سرور هاش برای خود اسیا تک هست ؟ چون از این سایت وقتی دانلود میکنم سرعتم مثل سرور خارجی هست بیشتر نمیشه !
اخه دادا کاش 1 گیگ کم میکردنقل قول:
خیلی زور داره پاشی از خواب ببینی 4 گیگت پریده! دستتم به جایی بند نیست. منم یه شکایت به 195 میدم.. کارشناس مغز فندقی اومده دلیل می بافه.. میگه احتمال داره پسورد هک شده.. میگم آمو من 6 7 ساله یه بارم هک نشدم.. اولین بارم نیس که نت میگیرم.. اخرم گفتم تو بفرست پیگیری بشه لازم نیست هی کلیشه های همیشگی رو نطق کنی!
اتفاقا من دیشب از همین سایت دانلود کردم که حجمم رو خورد. محدودیتی واسه من نداشت.نقل قول:
دوستان این محدودیت ها استانیه ؟
یا هر مرکز مخابراتی تفاوت داره؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نقل قول:
برای من محدودیتی نداره
از نظر من بیشتر برای شهر های بزرگ بوده.یادگرفتند اکثریت رو راضی کنند.نقل قول:
- - - Updated - - -
از نظر من بیشتر برای شهر های بزرگ بوده.یادگرفتند اکثریت رو راضی کنند.نقل قول:
پس شما خوش به حالتونه ! برای من که همون سرور خارجی حسابش میکنه ! یعنی من شبانه سرعتم همیشه 90-100 هست حالا هر سایتی که میخواد باشه !نقل قول:
منظورت اینه که شهرا بزرگ محدود میکنن؟نقل قول:
شهرا کوچک خوبه؟
نقل قول:حالا من ازشون شکایت کردم و تا این باگشونو برطرف نکن ، ولشون نمیکنم!! ما که اینجا 3-4 نفریم که حجممونو خورده ، ببین تو کل کشور از چند نفر حجم دزدی میکنن و از اون تعداد 99 درصدشون اصن خبر ندارن که ازشون حجم دزدی شده و تازه اگه بفهمن که حجمی ازشون خورده شده ، نمیدونن چه جوری باید پیگیری کنن!!!نقل قول:
متاسفانه 1 ماه پیش هم از من 7 گیگ کم کرد ولی شکایت کردم و عین 7گیگو پس گرفتم؛ از اون موقع تا حالا میخواستم یه روز مخصوصا مودممو کانکت و دیسکانکت نکنم که ازم حجم کم کنه که دوباره ازشون شکایت کنم و دکونشونو تخته کنم ولی نکردم! که الان دیگه تا آخرش پیگیرم...نقل قول:
خب چرا نمیاید صبانت؟
اصلا حجم دزدی نداره سرعتشم عالیه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
جوابش خیلی سادس : چون شبانه رایگان نداره : )نقل قول:
نصف بچه های اینجا از صبانت اومدن آسیاتکنقل قول:
یکسال پیش شبانش رو برداشت
اگه بالای ۱۵ گیگ مصرف میکنید خب جوابتون قانع کننده س:|
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
منم ار چند روز پیش شکایت نوشتم هنوز جواب ندادننقل قول:
تو شکایت نوشتم این دفعه مثل دفعه قبلی نیست یا سیستمتون درست میکنید یا تا ته شکایت که تجدید نظر دوم هست میرم
اگر همه کاربرایی که که مشکل دارند یک بار شکایت کنند بالاخره تنطیم مقررات بررسی میکنه
سلام
یه مودم D-link خریدم که یه کد تخفیف 20 هزار تومانی برای آسیا تک داشت روش. به کار من نمیاد میزارم اینجا دیگه هر کی زودتر دیدش استفاده کنه.
12-15148PRQG11285
دوستان سلام
من 3 4 ساله از آسیا تک نت دارم. خیلی هم راضی بودم، تا حدود یک ماه پیش پیامک اومد که خطها فیلان و بیسان و از این ننه من غریبم بازی ها و تا 72 ساعت دیگه درست میشه نت.
تا قبل اون داستان من روزانه 700 دانلود داشتم. الان از 100 بالاتر نمیره. من شیراز هستم. نت دو مگ هم دارم. زنگ هم میزنم پشتیبانی میگه 2048 تقسیم بر 8 بعد دوباره تقسیم بر 8 تعهد ماست. هر چی بیشتر میدیم از سرتم زیاده.
چیکار کنم دوستان؟ راه حلتون چیه؟ اصن این نت جوابگوی من نیست. نگید باید بسوزی و بسازی و اینا ها، من راه حل میخام. از کجا باید پیگیریش کنم کارو؟ اصن راه حلی داره؟ اصن پهنای باند تقسیم بر 64 درسته؟ خو اینجوری که تعهدشون برا 128 میشه 2 کیلوبایت!!!!
- - - Updated - - -
دوستان سلام
من 3 4 ساله از آسیا تک نت دارم. خیلی هم راضی بودم، تا حدود یک ماه پیش پیامک اومد که خطها فیلان و بیسان و از این ننه من غریبم بازی ها و تا 72 ساعت دیگه درست میشه نت.
تا قبل اون داستان من روزانه 700 دانلود داشتم. الان از 100 بالاتر نمیره. من شیراز هستم. نت دو مگ هم دارم. زنگ هم میزنم پشتیبانی میگه 2048 تقسیم بر 8 بعد دوباره تقسیم بر 8 تعهد ماست. هر چی بیشتر میدیم از سرتم زیاده.
چیکار کنم دوستان؟ راه حلتون چیه؟ اصن این نت جوابگوی من نیست. نگید باید بسوزی و بسازی و اینا ها، من راه حل میخام. از کجا باید پیگیریش کنم کارو؟ اصن راه حلی داره؟ اصن پهنای باند تقسیم بر 64 درسته؟ خو اینجوری که تعهدشون برا 128 میشه 2 کیلوبایت!!!!
سلامنقل قول:
بله این تقسیم درسته
به عبارتی هر 8 بیت برابر 1 بایت است و 2048 کیلوبیت می شود 256 کیلوبایت و از انجایی که ضریب اشتراک برای سرویس ها 8 می باشد تا زمانی که سرعت شما زیر 32 نیاد شما حق اعتراض ندارید. (دزدی که تنظیم مقرررات و isp ها دستشون تو یه کاسس)
تغییر سرویس بدین شاید اوکی شد
اگه نشد خوب دیگه تخلیه کنید (مجبور که نیستید) و از جای دیگه تهیه کنید
مچکرم از جواب سریع تون.نقل قول:
این ماه یک مگ میگیرم امیدوارم درست بشه :|
اظهار تاسف میکنم برا خودمون:n37: . اگه درست نشد میرم یه شرکت دیگه. واقعا راضی بودم از سرعتش، از همه چیش. نمیدونم چرا اینجوری کردن:n27:
خواهش میکنمنقل قول:
اگه دانلود شبانه ندارید یا در حد 10 15 گیگ هست صبانت واقعا توی کیفیت اینترنت حرف اول رو می زنه
های وب هم دانلود شبانش نسبتا خوبه و فشفشه هاش عالین
نقل قول:
شماره خطت رو برام پ.خ کن
منم وقتی شبانه رو پولی کنم باید کیفیت اینترنتم عالی باشه هر وقت شبانه رایگان پر سرعت با کیفیت خوب که با زیاد شدن مشترک هم کیفیتش پایین نیاد اونوقت شاهکار کردن الان صبانت مشترک زیادی نداره چون بیشترشون کوچ کردن رفتن بخاطر شبانه پولی اشنقل قول:
فعلا حرف اولا تو اینترنت رو آسیاتک میزنه و بس چون هم سرعت سرور داخلی تو شبانه محدود نیست و هم تایم رایگانش از بقیه شرکت ها بیشتره و درآخر این که مثل شاتل محدودت نمیکنه تازه اونا پول جداگانه واسه شبانه میگیرن حالا درسته که یکم پینگش بالاست ولی برای دانلود هیچ شرکتی به پاش نمیرسه مگر این که خدای ناکرده راه شرکت های دیگه رو پیش بگیره فعلا که خوبه ازش هم راضیم
الان ز زدم و بهم گفتن که ما بررسی کردیم 3.4 گیگ به حساب برگشت میخوره! بهش میگم 4 گیگ کم شده! چرا 3.4 برگشت میخوره؟؟ همش میگفت مقداری که بررسی شده 3.4 گیگ بوده! الکی الکی 500 مگ پرید!!:n01:
برگشت نمی خوره خود بخود کارشناس باید برات پیگیری بزنه تا برگشت بخوره :n06:نقل قول:
خیلیا هستند دانلودی ندارند یا در حد 10 15 گیگ هست که صبانت براشون واقعا بصرفسنقل قول:
به صرفه که نه ولی براشون ایده اله
صبانت هم پینگش عالیه هم تک کانکشن و برای تماس از طریق نرم افزارهای ارتباطی عالیه
وبگردیش هم خوبه