سلام ، منظورتون پین 20GB +2Gb هست ؟ این پین رو خودتون تست کردید ؟ بیشتر از دو گیگ و کلا همش رو میشه از سایت و سرور خارج استفاده کرد ؟نقل قول:
مدت زمان این پین چند روزه ؟ چون ننوشته
Printable View
سلام ، منظورتون پین 20GB +2Gb هست ؟ این پین رو خودتون تست کردید ؟ بیشتر از دو گیگ و کلا همش رو میشه از سایت و سرور خارج استفاده کرد ؟نقل قول:
مدت زمان این پین چند روزه ؟ چون ننوشته
سلامنقل قول:
الان خودم دارم استفاده می کنم کلا 100 گیگه یک ماه از ساعت 1 تا 8 صبح
سلامنقل قول:
پین صد گیگ اصلا تو پنل من وجود نداره !
نقل قول:
نه نوشته 20GB +2Gb که بعداز اینکه خریدی تو سوابق پین حجم و موشک ببنی اونجا می نویسه
درسته ، ممنوننقل قول:
سلام دوستان عزیز
بعد مدت ها شاید چند سال به این تاپیک مسیرم خورد :n02:
من از آشنای اول نت دارم
امروز همینجوری رفتم یه تست از اسپید تست گرفتم
isp منو زده شاتل !!!! :n02:
چرا اینطوری شد ؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریس بگیری میبینی میره تهارن شاتل بعد از آذربایجان میگذره! کل کشور جدا، اینترنت گیلان جدا. افتضاحه.نقل قول:
الان پیامک اومد طبق اعلامیه سازمان تنظیم مقررات دیگه خبری از اینترنت شبانه تو مخابرات نیست.
ظاهرا سازمان تنظیم مقررات قصد کرده تا میتونه مردم رو تیغ بزنه!
* تنها چیزی که این مخابرات داشت همین رایگان شبانه بود. آقا کسی ازا یانها سرویس نخره! دیگه به مفت نمی ارزه! اگه مجبور نیستین نخرین.
الان تکلیف اینترنت بدون شبانه چیه؟
همینجوری گیگی 1600 تومن باید بدیم؟
1600 برای زماندار هست که 15 روزه و 5 گیگ میشه8500(بدون احتساب 9% ارزش افزوده) ، عادیش که خیلی بیشتره.نقل قول:
و جواب شما هم فعلا بله! اگه فیبر نوری هستین هیچ شرکتی غیر مخابرات نمیتونه سرویس بده، محکوم به پذیرش هستین!(ایرانسل اینترنت ثابتش بد نیست، دیگه وقتی شبانه نباشه از این سرویس بهتره).
اگر فیبر نوری نیستین، های وب سیستم ستاره دار داره، یعنی هرچی بیشتر میگذره و خرید میکنین تخفیف هاتون بیشتر میشه، فشفشه 100 گیگ رایگان و ... که دوستای من دارن راضی هستن، جای شبانه رو میگیره و واقعا پشتیبانیشون عالیه، هرجایی من پیشنهاد دادم همه راضی بودن، فقط سر خودم اینجا بی کلاه موند.
اندیشه هم مثه اینکه سیستم پین داره که البته سرعت و پینگش مثه همین مخابراته فکر کنم ولی گیگ خوب بده می ارزه.
شاتل هم که معلوم الحاله!
آسیاتک هم قبلا دوستان گرفته بودن که بعدا مشخص شد شاتله با اسم اسیاتک(گیلانت). دامون نت و پارس هم بچه ها راضی نبودن.( اینا مال 2 سال پیشه که همه بعد کوچ کردن سمت های وب).
الان این "طبق اعلامیه سازمان تنظیم مقررات " چی هست اصلا که فقط دانلود رایگان شبانه رو هدف گرفته ؟ کلا دانلود رایگان برای تمام سرویس هاشون رو برداشتن ؟ منم آشنای آخرم :n21:نقل قول:
یعنی برای دانلود چندتا فیلمم فقط باید حجم خرید ؟مثلا 300 گیگ 300 هزار تومنه .
اینا چرا اینترنت نامحدود ارائه نمی دن ؟ البته نامحدود بخوره تو سرشون مثلا تا 30 گیگ حجم خردی خوبه همین که تموم شد فق نت وصله و عملا کارایی نداره :n21:
ما بدبختیم خطمون فیبر نوریه :n03:نقل قول:
الان ارزون ترین بسته گیگی که مخابرات داره همون 300 گیگ هست که با مالیات نزدیک 330 تومن میوفته. یعنی گیگی 1100 تومن. واقعا صرف نمیکنه. یه بازی میخری 200 تومن خودش 50 گیگ دانلود داره باید 50 هزارتومن پول اونم بدی
من حدس میزدم قراره شبانه رو حذف کنن یه ساله تمدید کردم فعلا تا چند ماه شبانه دارم.. بعد از اون دیگه نمیدونم چی باید کرد. ایرانسلم هر سرویسی که میده اولش خوبه. وقتی مشتری هاش زیاد میشن شبکه شلوغ میشه اونم فرق چندانی با adsl نمیکنه. حداقل خوبی adsl اینه که یه ip valid داری هر چی که هست
خاک بر سر این مملکت که همش پسرفت میکنه به جای پیشرفت
احتماالا نشستن صحبت کردن که ما حذف بکنیم مشترک از چشم ما میبینه، پس سازمان بیاد مصوبه بده که همه باید حذف بکنن و همه چی رو بندازیم گردن سازمان، ملت هم نیازمند دانلودن، جیبهامون رو با پول ملت پر کنیم چون کم سرکیسشون کردیم. اینستاگرام معمولی گشت بزنی روزی 300 مگ میبره.نقل قول:
بله خیلی لطف کنن بکنن ترافیک زماندار گیگی 1000 ! 50 گیگ بازی میشه 50 هزارتومن. هیچ جای دنیا شبانه رایگان نمیدن! چون اصلا حجمی سرویس نمیدن.
نامحدودش هم که همونیه که گفتی.
من 3 هفته از سرویسم مونده، دیشب احساس کردم دانلود شبانم رو از ترافیکم کم کرد، دیگه چک نکردم. حتما حواست باشه!نقل قول:
هیچ جا تا سرویس استاتیک نگیری ای پی ولید نداری، همش پشت NAT هستی. ایرانسل الان اینترنت ثابت میده جای وایمکس، به نسبت خوبه، ترافیکش ارزون تره، از آشنای آخر ارزون تر در میاد.
من احتمالا اونو بگیرم.
فقط اگه یه بنده خدایی فیبر نوری نیست میخواد مخابرات بگیره، بهش بگین جز پینگ بالا و قطعی و ترافیک خداتومن چیز دیگه ای نسیبش نمیشه. های وب بازم به نظر من پیشنهاد خوبیه.
دوستان.
ديروز مخابرات ي مهاجرت سنگين زد و بعد از نيم تا يک ساعت قطعي کل يوزرا رو انداخت رو سرورهاي تهران
اگه مخابرات داشته باشي مي بينين ريدايرکت زده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاربر رو مي فرسته به سايت مخابرات ايران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه همه سابقه سرويس و اتصالها و پرداخت ها و تيکت هاي پشتيباني کاربر گيلاني هم پريده و مرتب خطا مي ده که پرونده کاربر کامل نيست در حالي سجل بابا ننه ما رو هم قبلا گرفتن تا يه اينترنت برامون وصل کنن.
البته يه سري گزينه ها هم اضافه شده که توي نرم افزار پرتاک گيلان نبود. نرم افزار اندرويدي مديريت سرويس رو هم ميشه استفاده کرد. اما در نهايت هموني هست که ميگن. به بهانه کابل برگردون دارن خط ها رو از دست آي اس پي هاي ديگه در ميارن و کمونيستيش مي کنن
توي نمايشگاه تلکام چند هفته پيش من سر همين قضيه فيبر انحصاري با کارشناس هاي غرفه رگولاتوري يه کل کل اساسي داشتم. گفتن عملا توي اين کابل برگردون ها اينترنت مردم داره ناخواسته ميافته دست آشناي اول ولي چون از نظر مالي به صرفه نيست حتي شرکت هاي بزرگ هم براشون نمي صرفه برن تو اون محله هاي فيبر شده تجهيزات نصب کنن و مشترياشون رو پس بگيرن. (ولي به نظرم اينها همون قورباغه هايي هستن که در نهايت با اين سياست مخابرات ذره ذره آب پز ميشن و بازار رو مخابرات مي بره)
اين دهن سرويسا برنامه چيدن سرويس شبانه رو هم حذف کنن مردم براي هر کاري بيان ترافيک روز بخرن، اون قيمت هاي کذايي سرويس بدون حجم هم که معرف حضورتون هست مزيت رقابتي رو از بخش خصوصي داره مي گيره. خيلي شيک و مجلسي و زير پوستي نوشته کف قيمت 80 درصد سقف قيمته! يعني تخفيف و اشانتيون و .... تعطيل.
توي دولت قبل زمان واعظي کاربرا اعتراض کردن و واعظي دست نگه داشت. الان هم بايد به شکلي توي سايت هاي وزارت و کانالها اعتراض خودمون رو اعلام کنيم. لااقلش اينه که هم سرويس قديم و هم جديد بايد توي منوي آي اس پي ها باشه و مهاجرت يه شبه و بخش نامه اي انجام نشه و بودجه کاربر در نظر گرفته بشه.
کلا این چیزی که من میبینم داره میره به سمتی که ماهی باید 100 تومن واسه اینترنت بذاری کنار! مخابرات هم که سهم دولت رو برگردونده واسه همین الان دیگه برای دولت میصرفه، ولی قبلا نمیصرفید!نقل قول:
اینترنت شبانه رو هم حذف کردن، پیغامش هم اومد، فقط کسایی که سرویس حاضرشون تموم نشده تا پایان سرویس میتونن استفاده کنن.
اکثر سرویس دهنده ها و حتی های وب هم قیمت ترافیک هارو بالا بردن.
تنها راهش خط تلفن بخش خصوصی هست که راه افتاده تو رشت ولی مدتهاست مخابرات جلوش سنگ میندازه! یا اینکه همون خدمات 4 جی بیاد وگرنه مخابرات یکی یکی مراکز رو داره میگیره.
به این اصطلاحا میگن مونوپولی! اینکه تمام خدمات دست یک ارگان خاص میفته، رقابت حذف میشه، قیمت ها شخصی میشه و هیچکس چاره ای جز پذیرش نداره.
این توئیتر آقای جهرمی وزیر ارتباطاته، ایشون مسئول مستقیم همه این اتفاقات هست. برای توئیت کنین شاید یه تکونی به خودش داد!
کد:https://twitter.com/azarijahromi
نقل قول:
تکونی به خودش داد چیه عزیز . با این اعتراضا درست بشو نیست . از قبل برنامه ریزی کردن کل نتو بگیرن دستشون که هر وقت خواستن شیر فلکه رو ببندن و همه چی قطع . کلا ایزوله . این بابا هم خودش
پرونده داره تو اطلاعات در حد لالیگا . مزدوری بیش نیست:n21:
دوستان سلام
چند وقت قبل یه سوالی پرسیده بودم
که یکی از دوستان جواب منو دادنقل قول:
من از آشنای اول نت دارم
امروز همینجوری رفتم یه تست از اسپید تست گرفتم
isp منو زده شاتل !!!! :n02:
--------نقل قول:
بعد امشب از روی بیکاری داشتم تو سیستم کامپیوترم با جیمیل ور میرفتم که گفتم یه سری به Map بزنم
همینجوری location حضورم رو زدم که یهو منو برد به یک آدرسی به رشت (( این نکته هم قابل توجه هست که سیستم مثل گوشی location نداره که ماهواره ای نقطه یابی کنه - فکر کنم از روی ip مکان حضور رو نشون میده ))
بعد یه سرچ کوتاه دیدم زده موسسه اعتیاری کاسپین :n02:
هرچی رو موقعیت خودم زوم کردم دیدم زده موسسه اعتباری کاسپین :n29: (( آدرسش کنار بلوار حافظ هست ))
جالب شد واسم !!! چرا این شکلیه ؟؟
یه نکته هم اضافه کنم سمت راست عکس مرکز خدمات ایرانسل رو زده
بیشتر زوم کردم دیدم اندیشه سبز خزرم همینجاست !!
از مخابرات سرویس دارم ولی تست میگیرم میزنه شاتل بعد میره سرپرستی کاسپین ؟؟ :n02:
شما هم اگه امکانش رو داشتید این کار رو انجام بدید
با Map سیستم چک کنید !! شاید یه کافه یه رستورانی یه کارخانه ای افتادید :n02:
آقا من شاتل ART۱ داشتم الان چی باید بخرم جاش؟ این قیمتهای مسخره و حجمای بیخودش چیه؟ چی باید بکنیم الان؟:n03::n03:
تا اینجای کار شرکت فن آوا بهترین تعرفه ها رو داده به همراه نامحدود شبانه 2 تا 8 صبح
fanava.net
منتظرم تا فردا ببینم اندیشه چه خوابی دیده واسه ما . اگه خوب نبود میرم شاتل یا همین فن آوا
یه سری میگن پیشگامان بهترین تعرفه ها رو داده در صورتی که اونها ترافیک رو 1 به 3 بین المللی حساب کردن . مثلا سرویس 2 مگ که 75 گیگ در نظر گرفتن براش، فقط 25 گیگش بین المللی هست . اما همین فن آوا 1 به 2 حساب کرده
اگه میخوایم آی اس پی رو عوض کنیم باید حواسمون به همه چی باشه یکیش همین نسبتی که شرکتها در نظر گرفتن
کدوم isp تو رشت پینگ قابل قبول داره ؟ مخابرات دارم پینگش دوره 140 ـه. قبلا 90 بود !
isp ای که پینگ دوروره 100 داشته باشه رو پیشنهاد کنید لطفا، ممنون.
سلام
دوستانی که اینترنت غیر حجمی از شرکت های مختلف اگر دارن بیان فیدبک بدن در مورد کیفیتش ببینیم چه گلی باید به سرمون بگیریم.
های وب ما رو بیچاره کرده چند روزه... آخرسر درخواست جمع آوری زدم.
عزیز ی کم صبر می کردی بعد جم می کردی احتمال بسیار زیاد سرویس و قیمتاشو عوض می کنننقل قول:
والله فعلا مشکلم حجم و سرعت و اینا نیست.نقل قول:
مشکل من بیشعور فرض کردن مشتریاست...
آخرین بار از سرویسم 30 ساعت دیگه باقی مونده بود، فشفشه 1 روزه گرفتم اعمال کنم گفت نمیشه... زنگ زدم گفتن باید حتما 31 روز مهلت داشته باشی.. این از وضع پشتیبانی! که حتی نخوند من چی نوشتم!
بعد این چه شرکتیه که بخاطر 5-6 هزار تومن سود کردن! که نیترو رو بفروشه، زمانبندی رو جوری تنظیم کرده که کاربر مجبور بشه یا قید روز آخرشو بزنه، یا نیترو بخره، یعنی بخاطر 5-6 تومن حاضرت ملت رو خفه کنن!!
6 روزه الان من نت ندارم و منتظرم تعرفه اعلام کنن که شارژ کنم... متأسفانه دریغ از یک جواب قانع کننده. باز مشخصه دیگه! دارن کانفیگ رو طوری تنظیم میکنن که یا حجم بصورت سوری باشه، و یا اینکه چند برابر مصرف بشه...
والله منم کارم شبکه ست، چندین سال پشتیبانی پورت های ADSL مخابرات یکی از استان ها رو داشتم،... خودم کارم فروش هاسته... هیچوقت همچین بازیی رو سر مشتری پیاده نمیکنم... یعنی چی اخه این؟
دیگه های وب فرش قرمز هم پهن کنه نمیرم سمتش... نه تنها خودم، حداقل 20 نفر از اعضای خانواده و فامیل رو مشتریشون کردم خودم هم جمعشون میکنم.
همه مشکلات حل میشه اگر یاد بگیریم کسی یا شرکتی رو تحریم کنیم.
این اندیشه الان سرعت رو واقعی کرده ؟ کسی استفاده کرده ؟ مثلا 2مگ سرعت 200 هست !
اسیاتک و شاتل نامحدود دارن ؟ یا شبانه !
میخوام از اندیشه کوچ کنم بعد 11 سال
تا جایی که تحقیق کردم به این نتایج رسیدم:نقل قول:
1- های وب همچنان هیچ تعرفه ای اعلام نکرده ولی قراره 16 مگ با حجم 500 گیگ ارائه بدن که نیمی داخلی و نیمی بین المللیه.(در حد شایعه ست فعلا)
2- شاتل 320 گیگ روی 16 مگ ارائه داده، شبانه نداره، اما دانلود از شاتل لند رایگانه. کاربرا از سرعت راضی نیستن و میگن به زور میشه ماهانه ده گیگ مصرف داشت.
3- آسیاتک کیفیت تغییری نداشته و 16 مگ رو با حجم 300 گیگ ارائه میده. میگن ترافیک رایگان برای استفاده از تلگرام و بیسفون داره. ولی باید از خودشون بپرسید.
4- فن آوا فعلا پیشتاز هست در کیفیت و 16 مگ رو با 450 گیگ داره میده که نیمی داخلی و نیمی بین المللیه، دانلود رایگان شبانه از 2 تا 8 صبح داره. میگن فن آوا پینگش بالاست و به درد کسانی که بازی انلاین میکنن نمیخوره.
5- اندیشه هم تعرفه ها رو اعمال کرده اما از کیفیتش مطلع نیستم دوستان لطفا اطلاع رسانی کنن در این زمینه
گوبا قانون این بوده کسی سرعت تغییر نکنه یعنی اگه کسی 2 مگ 25تومنی خرید میکنه باید سرعت همون 2 مگ باشه ولی شرکت ها سرعت رو برای مشترک بالاتر می برن. تا دیروز هم اندیشه دو به شک بود ولی امروز گویا تصمیم گرفته بخاطر اینکه چند شرکت دارن اینکارو میکنن اونم سرعت رو بالا ببره. پارس آنلاین هم از همون اول سرعت رو بالا می برد.
گویا اندیشه شبانه هم میخواد به سرویس هاش اضافه کنه باید منتظر باشید ببینید چی میشه !
من 2مگ 66 گیگ ، بعد خرید حجم باقیمانده 33 گیگ زده !
درسته این ترافیک مصرف خارجی هست ( بین المللی) اگه مصرف داخلی داشته باشین معادل نصف حجم از ترافیک کم میشه. بهتر بود که شرکت ها جدا کنن که بهم ریختگی پیش نیاد ولی نکردن متاسفانه و واسه همه یوزرها مشکل ایجاد شده خود منم یه مدت نفهمیدم چی به چیه .:n36:نقل قول:
الان حجم باقیمانه زده : 32 گیگ ، داخلی 63 گیگ
فقط داخلی منظور چیه ؟ سایتهای ایرانی ؟ بعدش از سایت های ایرانی دانلود کنیم نصف حساب میشه ؟
بیشتر سایتهای داخلی سرور دانلودشون خارجیه چیکار باید کرد
سلام بر دوستان
خوبید ؟؟
احساس میکنم خیلی زوده واسه این سرویس ها
صبر کنید حداقل یه ماهی بشه بعد اقدام به تعویض شرکت کنید ( البته اگه قصدش رو دارید )
اندیشه هم فعلا یه طرح داده
صبر کنید شاید شبانه و طرح های تشویقی بیشتری ارائه دادن
راستش قبلا که 500 سایت منتخب بود ولی بعد گفتن کلیه سایت های ایرانینقل قول:
فعلا در این زمینه چیزی نهایی نشده
در مورد حجم هم
ترافیک شما 32 گیگ هست که اگه از نت بین الملل استفاده کنید همون 32 گیگ رو دارید
ولی از نت داخلی استفاده کنید 64 گیگ
ترکیبی هم استفاده کنید با همون فرمول 1 به 2 استفاده میشه
سرویس 2گیگ اندیشه از بندر انزلی سرعت دانلود 60kb! دایل آپ در سال 2017! 27000 تومن هم ازم گرفتن بابتش!
سرویس 2 گیگ چیه ؟؟ :n02: 2 مگ منظورتون هست دیگه ؟؟نقل قول:
اگه سرویس جدید گرفتید باید حداقل 256 باشه سرعت شما ( سرویس های غیر حجمی جدید )
نبود شکایت کنید به 195
2مگ معذرت میخوام. انقدر عصبانی ام که متوجه نشدم چی نوشتم!
سلام
سرعت شما باید با سرغت 2 مگابیت 256 می بود که الان 500 کیلوبایته
یعنی دو برابر چیزی که باید بهتون می دادن
متاسفانه این سرویس های جدید این ط.وری هستن و همون سرعتی که خریدی بهتون می دن
در حالی که قبلا سرعت باز بود و ترافیک می فروختن
سرویس جدید اضافه شد
300 گیگ اینرنت شبانه 2 تا 9 صبح 9500تومن !
کسی تست کرد بگه
2 مگ مخابرات 75 گیگ نبوده مگه؟ چرا 66 گیگ داده؟!نقل قول:
کجا زده؟ پنل من چیزی نیومده!نقل قول:
آقایون کسی فن آوا هست ؟
225 گیگ میده با هدیه شبانه 50 تمن از همه شرکتا خدماتش بهتره
فقط چون گیمرم نمیدونم کیفیتش چطوریه
نه اندیشهنقل قول:
اندیشه ، تو کنترل پنل سمت راست ، خرید پیننقل قول:
2 مگابیت 60 کیلوباییت ؟ من میخوام از پارس آنلاین بیام اندیشه . الان پارس آنلاین با اینکه گرونه ولی ثابت خطش خیلی عالیه. من الان 2 مگ دارم غیر از قسمت دانلود تو هیچ حالتی احساس نمیکنم که سرعتم تغییر کرده ( قبلا 9 مگابیت داشتم)نقل قول:
اگر واقعا افت سرعت و کیفیت تو اندیشه زیاد باشه ، نیام .کیفیت بهتر پارس آنلاین و قیمت بالاش ، ارزشش بیشتر از اینه که درگیر مشکلات شبکه و پینگ بالا اینجور مشکلات باشم !:n36: