اگه روشن باشه بله به لنز صدمه میزنه چون اگه کنسول رو از حالت عمودی به حالت افقی برگردونید سطح CD یا لنز تماس پیدا میکنهنقل قول:
که در این صورت یک بازی 3000 تومنی و یک تعویض Optic 35000 تومنی رو باید تقبل کنید.
اگه روشن باشه بله به لنز صدمه میزنه چون اگه کنسول رو از حالت عمودی به حالت افقی برگردونید سطح CD یا لنز تماس پیدا میکنهنقل قول:
که در این صورت یک بازی 3000 تومنی و یک تعویض Optic 35000 تومنی رو باید تقبل کنید.
سلام
دوستان من اسلیم 4 گیگ خام دارم
درایورش هم تعویض نشده
دیروز عمودی گذاشتمش و داشتم (خاموش بود که عمودی گذاشتمش)بازی می کردم که درایور صدای ناجوری می داد. دلیلش چیه؟
ممکنه آسیب بزنه به درایور؟
سلام
اگه همیشه دیسک تو دستگاه باشه حتی موقعی که خاموشه لنز دستگاه مشکل پیدا می کنه؟
اگه موقعی که خاموشه دیسک هم توشه حرکت بدم چی؟
از نظر من بهتره حرکت ندید !
( یه دیسکه که میخوای در بیاری ، چیپ که نمی خوای عوض کنی ) :31:
خداحافظی آخرین پدر ایکس باکس با مایکروسافت
Otto Berkes یکی از چهار نفری بود که کنسول ایکس باکس را در سال 2001 برای شرکت ماکروسافت طراحی کردند. اما امروز Berkes بی سر و صدا مایکروسافت را برای همیشه ترک کرد و دلیل این کارش را هم به طور واضح اعلام نکرد. او به دوران کارش در مایکروسافت اشاره کرده و گفت که به کاری که انجام داد افتخار می کند و امیدوار بود که مایکروسافت دیگر طرح هایش را نیز جدی می گرفت. یک تبلت که بسیار شبیه به آی پد فعلی است نمونه ای از طرح هایی بود که او سال ها پیش به مایکروسافت پیشنهاد داده بود و شاید اگر در آن زمان جدی گرفته می شد الان اوضاع خیلی فرق می کرد.
Otto Berkes, Ted Hase, Seamus Blackley, Kevin Bachus چهار تن از پایه گذاران اصلی کنسول ایکس باکس بودند. در حقیقت اصلا قبل از این که ایده ساخت یک کنسول در کار باشد، آنها بودند که مایکروسافت را ترغیب کردند تا وارد بازار کنسول ها شود. از این چهار نفر، سه نفرشان در سال های 2006-2002-2001 شرکت مایکروسافت را ترک کردند و Otto Berkes هم آخرین کسی بود که هنوز در مایکروسافت فعالیت می کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : dbazinews
یه سایتی هست pinata.ir میگه بازیهاش با xboxlive هماهنگه.میشه بازی اورجینال نباشه ولی با xboxlive هماهنگ باشه؟
دوستان c4 آپدیت شده اگه می شه یکی ترجمه کنه چی گفتن
:40:
دوستان یه خبر خوب ولی نسبتا بد ( به دلیل قیمت :31: ) X360Key امروز رسما اعلام کرد که این دستگاه از اسلیم هم پشتیبانی میکنه !!
اینم لینک خبر ::40:کد:http://x360key.com/news/development-update-x360key-goes-slim
فقط اینجا بحث قیمت . که واقعا قیمت دستگاه خیلی بالا !! هر کسی توانایی خرید نداره ! :41:
مرسینقل قول:
مدلش سامسونگ 550 هست که فقط یه دونه خروجی optical داره که اون رو من به سینما خانگی وصل کردم (اینجوری تی وی و مخصوصا فیلمهایی که از رو فلش تی وی میبینم 6 کاناله هست-یعنی تقریبا هر چی که به تلویزیون وصل بشه 6 کاناله مثلا ----- همینطوره ) - حالا سوال برام پیش اومده اگه xbox بگیرم و فقط با کابل hdmi به تی وی وصلش کنم درسته ؟ احتیاج به کار دیگه ای نیست ؟ ( یعنی مصل فلش و ----- و ... صداش 6 کناله منتقل میشه ؟) یا اینکه نه - باید یه کابل اوپتیکال از خود ایک باکس به تی وصل کنم ؟؟
پس فقط Web Control Panel اش مونده که بازی ها رو مستقیم از روی اینترنت اجرا کنیم :27:نقل قول:
مادر مایکروسافت عزا دار شد :31:
داداش گلم میگم این Web Control Panel یه توضیحی میدی ؟ :31: یعنی چی بازی رو مستقیم از اینترنت اجرا کنیم ؟1نقل قول:
یعنی یه بنده خدایی ، بازی رو روی یه لینک مستقیم آپلود میکنه - بعدش شما اگر یه نت پر سرعت داشته باشید بازی رو صاف از روی اون لینک مستقیم اجرا میکنید :31:نقل قول:
جونمی جوننننننننننننننننن :31::40:نقل قول:
آخیش خیالمون راحت شد از حک و اینا راحت شدیم:دی:10:
راستی یه چیز واسه استفاده از این یارو باید هارد بگیریم و بازی رو تو هارد بریزیم؟:31::46:
آره یه هارد لازم دارید ، در اینجا هارد نقش DVD های بیچاره رو بازی میکنه با این تفاوت که توش N تا بازی جا میشه :31:نقل قول:
قیمت این وسیله چنده ؟
کجا می فروشه ؟ یعنی این بجای -- 0225 اومده یا نه ؟
این xboxkey رو از کجا میشه تهیه کرد همه جا که تازه پیش فروش می کنن؟
هه چه باحال . دمشون گرم :31::40:نقل قول:
داداش میگم این هارد مخصوص داره یا از این هاردهای اکسترنال توی بازار هم میشه استفاده کرد ؟ بعد میگم این تیمی که این دستگاه ساختن کجایین ؟! :46:نقل قول:
همه جا پیش فروش نمیکنند ! توی سایتش روی لیست نمایندگی هاش کلیک کنید و از نزدیک ترین نمایندگی یکی بخرید .نقل قول:
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
80 یورو قیمتشه ، توی اینترنت - نه به جای هَک اون نیومده ولی خیلی بهتر از هَک کردن درایو هست .نقل قول:
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
آره هر هاردی با هر فایل فرمت ویندوزی ای بهش میخوره :31:نقل قول:
اینها همونهایی هستند که WiiKey Fusion رو تولید کردند و فکر میکنم چینی باشند .
خب بچه های عزیز بخش کنسول ..... ما هم رفتی شدیم !
خــــداحــــــافــــــــظ
برای همتون آرزوی موفقیت دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا پوریا جان ؟نقل قول:
پوریا از P30 رفت دیگه نمیاد !نقل قول:
سوال :دی
میگم این ۳۶۰کییی (:دی) چرا همش پیش فروشه؟ یعنی تو بازار نیس؟ : دی
گفتم که توی بازار هستش ، همه جا پیش فروش نیست - از اینجا بخرید :نقل قول:
کد:http://www.konsolenshop24.de/epages/62116687.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/62116687/Products/270420111
کد:http://www.getunlock.com/X360KEY.html
کد:http://shop.the-gamers-world.de/xbox-360-modchips/x360key.html
میلاد خودت خریدی از اینا؟اگه نه چرا نخریدی؟
من نه نخریدمنقل قول:
به خاطر اینکه من بازی ها رو یا اورجینال میخرم ، یا اگر دانلود کنم با دیسک اکتیوتور و این حرفها راش میندازم و از لایو استفاده نمیکنم .
ولی برنامه دارم یکی بخرم .
این کجا رفت یهو ؟ مثل فیلم هندی شده !:31:نقل قول:
دوستان من یه تحقیق مهم کردم:دی
میزمو اندازه گرفتم شد حدود 73 سانت و اینا:دی
حالا اگه کینکت هم بزاریم روش یه پنچ شیش سانتی میره بالا،حالا یعنی کینکت پای منو تشخیص نمیده؟:دی
باید چقدر از زمین فاصله داشته باشه؟
ما چقدر باید ازش دور بشیم ؟ حداکثر و حداقل:46:
ممنون
از کشور های همسایه Share میشه. اینا سیاست های غربی هست. اونا هیچ وقت نمیان سودشون رو به خاطر یکسری مسائل زیر پا بزارن.نقل قول:
بله عزیز میشه چون بازی ها توسط یکسری Patch و ... به بازی Original شبیه سازی میشه و شما زمانی که در LIVE هستی و بازی میکنی دیگه قابل شناسایی نیستی.نقل قول:
ببینید شما اگه میخواید از سینما خانواده صدای 5.1 بگیرید که خب یک کابل مستقیم Optic به سینما وصل میکنید اما اگه میخوایدنقل قول:
از طریق TV این کارو انجام بدید این دیگه بسته به نوع TV شما هست که صدای ورودی به TV میتونه روی سیستم صوتی Share بشه یا خیر .
داوود جان شما باید حداقل 1 متر و 20 سانتیمتر با دستگاه فاصله داشته باشی.نقل قول:
دستت درد نکنه خوب این از فاصله عرضی:دی فاصله ی طولی چی؟:46:نقل قول:
عزیزم Kinect یک چشم هست نه یک خط کش !!نقل قول:
وقتی برای شما فاصله ی 1.2 متری رو در نظر میگیره منظور فاصله ی متر مکعب هست نه اینکه فرقی تو طول و عرض داشته باشه.
حداکثر هم 3.6 متر فاصله باید داشته باشی .
اقا من گیتار الکتریک بخرم یا کینکت؟
800 تومن پول دارم اگه کینکت بخرم باید یه گیتار آشغال تر بخرم
به نظرتون کینکت بچه بازی نیست؟
اصلا یه نموره دخترونه نیست؟
مثلا اگه فامیلامون بیان خونمون بگن یه بازی کینکت بزار منم یه بازی بزارمو جلوشون بالا پایین بپرم ضایه نیست؟:31:
سعید جان زیر لیسانس حرف بزن:دی (شوخی)نقل قول:
یعنی فاصله کینکت تا زمین بین 70 و 80 سانت باشه ( نه کینکت تا ادم ) اشکالی پیش نمیاد ؟:46::20:
ببین داوود جون سعید تمام عددارو بهت غلط گفت:31:نقل قول:
فاصله هر شخص تا کینکت 1.8 سانت و فاصله ی دونفر تا کینکت2.5 سانت
اما درمورد فاصله از زمین:
من خودم یه بار کینکتو تو فاصله ی 1 متری گذاشتم ویه بار هم تو فاصله ی 60 سانتی از زمین
خود کینکت یه اهرم داره که سر کینکتو بالا پایین میکنه
درنتیجه با توجه به قد خودت و فاصله از زمین این سر کینکت تو بهترین حالت قرار میگیره
یعنی اگه میزت 30 سانت از زمین فاصله داشته باشه کینکت سرش میره بالا و اگه 1 متر باشه یه ذره میره پایین
خلاصه.................
ببینید یه انتقادی که فعلا به کینکت میشه همینه! البته فقط در کشور ما ! قبلا در مورد این موضوع توضیح دادم و دیگه توضیح نمیدوم که تکراری بشه!:31:نقل قول:
اما تا چند وقت دیگه شاهد عرضه بازی های هاردکور با گرافیک بالا که از کینکت پشتیبانی میکنن قطعا خواهیم بود! ببینین شما نباید کینکت رو مثلا با موو مقایسه کنین و بگین اون اینجوریه چرا کینکت اینجوری نیست! کینکت یه فناوری کاملا جدیده و از زمان خودش چندین سال جلوتره! و جای کار داره و قطعا اولش دچار مشکلاتی هست که خوب به مرور زمان حل میشه! اما اینو به شما قول میدم که کینکت آینده خیلی خیلی درخشان تری نسبت به هر وسیله دیگری در کنسول های این نسل و حتی نسل بعد داره. پس این که بگیم دخترونه هست و ... درست نیست!:31:
سلام :دی
کم بزنین تو ذوق این کینکت بیچاره :دی قهر میکنه هاااا :دی :دی
سوال :دی
برای LT+ ریختن چقدر زمان لازمه ؟
هزینه اش حداکثر چقدره ؟
اگه طرف گفت برو فردا بیا ببرش ممکنه عوض کنه درایو رو ؟
وایسم بالا سرش؟ :دی
برا ۹۵۰۴ میگم ها !!!! : دی
مثلا فامیلاتون بیان میخوای گیتار بزنی ؟ :31:نقل قول:
کنکت بخر حالشو ببر !:31:
میدونستی با گیتار الکتریک های usb مثل فندرنقل قول:
میتونی گیتار هیرو بازی کنی؟:31:
این یعنی کنترل واقعی گیتار...
راستی گیتار هیرو و راک بند رو نمیشه با دسته بازی کرد ؟من ۹۰٪ برا اونا خریدم ۳۶۰رو :دی
قیمت گیتارش چقدره ؟
10-20 دقیقهنقل قول:
6-10 تومن
بعید نیست.بهش بگو الان جلوی چشام lt+ بریز
آره وایستا بالا سرش:31:
راستی حسام تو 0225تو با 9504 عوض کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا با دسته هم میشه بازی کردنقل قول:
قیمت گیتارش هم فکر کنم 220 تومنه
کسی اسلیم با 9504 ارزون قیمت سراغ نداره؟ 600 خیلی ستم هست خداییش
من میخواستم اسلیم بگیرم و کپی خورش کنم. ولی نه با این قیمت :18:
جایی رو میشناسید SLIM 0225 داشته باشه که ارزون بده( قیمت واقعی بده) ؟
پایتخت همشون 640 به بالا نیدن و کپی خور نشده ندارن اصلاً
fat هم که ظاهراً نو پیدا نمیشه
به هیچ وجه ارزش 600 تومن رو نداره!!نقل قول:
یا کمی صبر کنید که درایو ها و فرمور های دیگه هم ه ک بشن یا همین الان یه 0225 بخرید و بعد که فرمور ه ک شدش عرضه شد کنسول را کپی خور کنین.