نقل قول:
یا قدرت لیزر پرینتر رو زیاد کنید یا توی فتوشاپ بازی کنین و 1 پیکسل به اون صفحه خاص Stroke بدید
Printable View
نقل قول:
یا قدرت لیزر پرینتر رو زیاد کنید یا توی فتوشاپ بازی کنین و 1 پیکسل به اون صفحه خاص Stroke بدید
البته مطمدن نیستم.نقل قول:
اما معمولا داخل دستگاه ها باتری بک آپ وجود داره برای ذخیره تنظیمات در موقع خاموش شدن. ممکنه اون مشکل پیدا کرده باشه.
ممنونم
درود و سپاس از جواب شمانقل قول:
اما
اولین چیزی که به نظر من هم رسیده بود همین باطری بوده ، عوضش کردم با چه مشکلاتی (باطری با 2 تا شمش مسی به برد لحیم شده بود باطری جدید رو با لحیم کاری و سیم بهش وصل کردم بعد از اینکه دوباره مشکل داشت از باطری قبلی که ولتاژ گرفتم دیدم سالم بوده و تمام زحماتم و از همه بد تر پولی که بابت باطری دادم الکی بوده ! حال باز هم با خاموش و پس از میلی ثانیه روشن کردن دستگاه تاریخ و ساعت دوباره باید ست بشه !!
حال می گید چکار کنم ؟
ناگفته نمونه
باطری موقع ای که از برد جداست 1.3 ولت برق میده و وقتی به برد وصل میکنم و در حالت روشن دستگاه 0.44 صدم برق میده و مقع خاموشی و هم دراوردن سیم برق 0.23 صدم ولت برق در دو سر باطری دارم
دوستان قیمت چاپگر HP LASERJET P2015n چقدره؟
نقل قول:
مگنت هم چک کردم.راحت میچرخید و جا افتاده بود.نقل قول:
تمیزش که کردم یه خط های منظم روش افتاده بود.با فاصله های خیلی کم و محیطی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
سلام بر دوستان
من دیروز یه پرینتر epson sx130 خریدم با کارتریج های قابل شارژ که به نظرم حرف نداره
فقط 2تا مشکل دارم
1- سرعت پرینت که توی کاتالوگ نوشته 28 صفحه در دقیقه خیلی کمتر هست مثلا توی دقیقه 4 برگ پرینت میگیره
2- بعد از هر صفحه پرینت باید دکمه روی دستگاه که مربوط به کاغذ هست رو فشار بدم تا صفحه بعدی رو چاپ کنه .
اگر ممکنه راهنمائیم کنید . متشکر و سپاسگزارم
:n12:
در ضمن یه دستگاه پرینتر canon mx350 wirless هم دارم که بعلت گرونی کارتریج هاش مجبور شدم دستگاه جدید بخرم . راهی وجود نداره که کارتریجش نسوزه ؟ تموم که میشه دیگه کار نمیکنه . :n03:
این مدل که discontinue شده.فکر نمیکنم دیگه تو بازار باشه.نقل قول:
میدونم.خواستم ببینم آخرین قیمتش چقدر بوده.یکی به یه نفر دسته دومش رو فروخته فکر کنم 400.کفته نوش 700 هست.خواستم ببینم زده یا نه
درود بر شمانقل قول:
قیمت چند مدل بالاترش حدود 700 تومان هستش
اگه قیمت ها همین جوری سر سام اور بمونه با این قیمتی که گرفته مناسبه (چند تومنی پایین تر بگیری بهتره )