بدون محدودیت هستن .نقل قول:
Printable View
بدون محدودیت هستن .نقل قول:
تو منطقه ما 4g سیگنالش فوله
گوش honor6 هست این نرم افزار هم دانلود کردم وقتی نصبش میکنم و اجرا میکنم میگه این نرم افزار با گوشی شما همخوانی ندارهنقل قول:
چند تا جای دیگه خوندم که باید بری تو device information و شبکه رو به only 4g تغییر بدی تا درست بشه
چند تا کد دستوری مختلف هم امتحان کردم که بره اون قسمت ولی اتفاقی نیافتاد
جالب این جاست سیم کارت رو تو گوشی های دیگر مثل mate8 هم امتحان کردم اونم همون اتفاق براش میوفته
اين همراه اوله نه تنها محدوديت 20 گيگ بلکه 19 گيگ داره انگار! ديشب اعتبار سيم کارت رو صفر کرده..شبانه 1 تا 7 روزانه رو با احتياط و هرگز روی سيم کارت دايمی مصرف نکنيد که بدبخت ميشيد..
کاملا نامحدوده دیشب حدود بیست و پنج گیگ دانلود کردم در ضمن از ساعت ۲ تا ۷ هستنقل قول:
آقا چرا گاهی بعضیا میزارن روی فقط ۳جی ؟ من وقتی ۴جی میشم گاهی میشه E و این اعضاب خورد کنه یعنی از ۴ جی نیمره اچ پلاس یا ۳ جی و مجبورم بزارم روی فقط ۳ جی که حد اقل E نباشه
چطور میشه اینو درست کرد بنظرتون؟
اگه گوشیت آندرویدش شیش هست نرم افزار 4G LTE onlyرو از مایکت دانلود کن و بزار رو حالت LTE only درست میشهنقل قول:
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
اندروید ۷ هست میشه؟نقل قول:
بله دوست عزیز نرم افزاری رو که گفتم دانلود کن بعد از باز کردن قسمت پایین برنامه ی لیست بهت میده از اونجا می تونی انتخاب کنی حالت شبکه ات رو LTE only [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
با 3g همراه اول تا نزدیک 3 مگابایت . 4g هم حدود 5-6 مگابایت میده . ممکنه بنا به شرایط و شلوغی منطقه از این مقدار کمتر باشهنقل قول: