behrooz
سلام .
سلام
به چه ورزشی علاقه داری؟
کوهنوردی - شنا - بدمینتون
Printable View
behrooz
سلام .
سلام
به چه ورزشی علاقه داری؟
کوهنوردی - شنا - بدمینتون
سلام و ممنون بخاطر نظرتون در مورد كتاب "صد سال تنهايي" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ميام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چي شد كه صندلي نشين شدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- غير از روياهات واقعا كجا زندگي ميكنيد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بهترين رماني رو كه خونديد چي بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- يه جمله زيبا از يك نويسنده يا هرشخص ديگر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- عكس آواتارتون چه چيزي را به يادتون مياره؟ اصلا چرا اين عكس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- حاضري آواتار من رو داشته باشي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- به نظرت اكثر فوتباليسها (مخصوصا ايرانيهاش) آدمهاي بافرهنگي هستند؟ چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيام؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا خداحافظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
siya22
سلام سارا خانوم امیدوارم صندلی نشینی بهتون خوش بگذره منم یه چندتا سوال داشتم :
1-گوشیت چیه؟چه گوشی هایی داشتی تا حالا؟
ericsson k310 - قبلاً یعنی خیلی قبلاً که تازه n620 sumsong اومده بود اولین گوشیم اون بود .
2-دوست پسر داشتی؟چندتا؟الان داری؟
اگه بگم نداشتم که مسلماً دروغه ... اما اگه منظورت از دوست پسر یک رابطه عاشقانه است ... نه ... تا حالا کسی رو که بتونم باهاش از هر نظر راحت باشم و واقعاً اونی باشه که می خوام ندیدم .
3-ازدواج کردی؟چند تا خواستگار داشتی؟خواستگار سمج چی داری؟
ازدواج نکردم ... خواستگار هم به اندازه کافی داشتم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال حاضر یه دونه سمج در دسترس هست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-چندتا تاپیک تو ترش داری؟
ندارم !:27:
5-آخرین باری که سینما رفتی کی بوده؟چه فیلمی؟
چند ماه پیش ... میم مثل مادر ...
6-ماهواره دارین؟
بله
7-کدوم شبکه های ایرانی رو بیشتر میبینی؟
فیلمهای خوب icc و بقیه هم اگه برنامه خاص یا موزیک دلخواهم رو داشته باشه ...
8-کدوم شبکه های خارجی رو بیشتر میبینی؟
mbc2 به خاطر فیلمهاش ... vox و ...
9-به بازیهای کامپیوتری و موبایل علاقه داری؟اگه آره بهترین بازیهایی که کردی چی بوده؟
بازی کامپیوتری که از ماریو خیلی خاطره دارم چون ترم اول همه وقت کارگاه رو صرف این بازی می کردیم ! چند سال پیش هم یه بازی داشتم به اسم Re-Volt که واقعاً جذاب بود و Black Mirror رو هم دوست دارم گرچه الان توش گیر کردم ... ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-مامان و بابات تلفن ها و رفت و آمدهاتو چک میکنن؟کلن چقدر تو خونه راحتی؟
من اصولاً هیچ وقت پیش نمی یاد که همینطوری سرم و بندازم پایین و از خونه برم بیرون ! توضیح دادن اینکه کجا می رم نشونه احترامه ... اما در حدی بهم اعتماد دارن که اگه بگم دارم چند ساعتی می رم بیرون قدم بزنم بهم نمی گن تنها نرو ... در مورد تلفن هم ، من تلفن مورد دار چندان ندارم !
11-چه تیپی لباس میپوشی؟
هر جا و موقعیتی لباس خاص خودش رو می طلبه ! اما ممولاً با مدهایی که دوست داشته باشم به روزم !
12-آرایش میکنی؟چه قدر؟
در حد تعادل - آرایشم جلب توجه نمی کنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13-بهترین دوستت؟
خودم !
14-تکيه کلام خاصي داري؟
وقتی از یه چیزی تعجب می کنم ، می گم : شوخی می کنی ؟! :18:
15-قشنگترين كلمه اي كه درذهنت حك شده چیه؟
معجزه ...
16-دود اهل تو هست؟
نه !
17-به نظر شما طريقه رفتار و عملکرد اشخاص دردنياي مجازي ، تا چه حد ميتواند گوياي شخصيت اصلي آنها در دنياي واقعي باشد؟
هر آدمی حتی اگه بازیگر خوبی هم باشه تا یک مدت و تا یک حدی می تونه شخصیت اصلیش رو پنهان کنه ... اگه باهوش باشیم می تونم بگم تا 80% .
18-به نظرت بهترين و بدترين قانون اين سايت چیه؟
بهترین : کنترلی که روی تا پیکها میشه از نظر تاپیکهای سیاسی ... دینی و ...
بدترین : چیزی به ذهنم نمی رسه ...
ممنون اگه جواب بدی
موفق باشی
مرسی ... همچنین شما ...:11:
سلام
به نظرت مهمترین مشکل جامعه ما چیه ؟
راه حلش چیه ؟
جاويد
سلام
سلام
به نظرت ممكنه دو دو تا بشه پنج تا يا بيشتر ؟!
نه ! مگه از اول می گفتن دو دو تا میشه 5 و اینطوری اثبات می کردن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سوسك مي ترسي ؟ تا حالا سوسك روت راه رفته ؟!
شدیداً می ترسیدم اما مدتیه به افتخار سوسک کشی با دمپایی منسوب شدم ! بله در خواب البته : صبح جای نیشهاش ... ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مارمولك چي مي ترسي ؟ اون چي تا حالا روت راه رفته ؟
از این یکی چندشم میشه ... خیلی سریع میره وقتی هم می کوبی روش دمش کنده میشه !!! نه خدا رو شکر ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داشتي جايي به جز ايران بدنيا مي اومدي مثلا افغانستان يا آمريكا ؟!
مسلماً افغانستان نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما آمریکا بله !
موفق و پيروز باشيد
مرسی ... شما هم همینطور :11:
doyenfery
سلام
سلام
1. چه سبکی مو سیقی گوش میدی؟
من هم کلاسیک گوش می دم و هم مدرن ... سلیقه خاصی توی موسیقی دارم که به راحتی نمی تونم سبک خاصی رو بگم ...
2.چرا تصمیم گرفتی تو شروع کار , تاپیک برای تاریخ تولد بچه ها بزنی؟
حس کردم جای این تاپیک خالیه و ضمنناً باعث صمیمیت و آشنایی بیشتر میشه . و اگه کسی هست که تنهاست تبریک بچه ها می تونه لبخند رو لبهاش بیاره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.چرا نام کاربریتو عوض کردی(از Enigma به سارا )که شاید , احیانا اسم واقعیت باشه..؟
enigma اسم گروه موسیقی مورد علاقه منه اما چند بار خوندم که تعداد اعضای خانوم کمن و فکر کردم بهتره اسم واقعیم رو به عنوان نام کاربریم قرار بدم .
4.به کی یا چی اعتقاد داری؟
به خدا و مهرش و اینکه همیشه اگه واقعاً رویایی رو به وضوح ببینی و مرور کنی بهش می رسی ...
5. زندگیت چطور می گذره؟
می گذره ...
6. و در آخر پست منو تو اون تاپیک (تولد ) جدا ندیدی ؟ یا چیزه دیگه..
درست میگی ... متاسفانه یه مقدار بی دقتی کردم ... :43:
سلام
چرا اسم افرادی که ازت سوال می کنن و جوابشون رو میدی نمی نویسی؟
چرا همه دخترا می گن چند تا خواستگار سمج داریم در حالی که جمعیت دخترا نسبت به پسرا3 به یکه و از نظر ریاضی اینجوری نمی شه که همه چند تا خاستگار داشته باشن می شه؟پس می بینیم که بعضی وقتا 2*2=50000
دیگه حرفی ندارم !نقل قول:
بی دقتی کردم ...
موفق باشی
M A R I O
سلام و ممنون بخاطر نظرتون در مورد كتاب "صد سال تنهايي" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ... خواهش می کنم ...
چند تا سوال : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي شد كه صندلي نشين شدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا بهروز لطف کردن به من پیشنهاد دادن منم قبول کردم ... :20:
غير از روياهات واقعا كجا زندگي ميكنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من پدرم تهرانی و مادرم کرمانشاهی ... 10 سالی میشه ساکن کرمانشاه هستم اما به زودی به زادگاه برمی گردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين رماني رو كه خونديد چي بود؟ صد سال تنهایی - ژان کریستف - جان شیفته - دزیره و کتابی با نام دریا که هدیه ای بود از یک دوست ... بامداد خمار هم اون موقع که خوندمش برام جذاب بود ... و همچنین کتابهای شل سیلدون رو دوست دارم .
يه جمله زيبا از يك نويسنده يا هرشخص دیگر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آسمان آبی بود ... ماهی فکر کرد دریاست ... پرید !
عكس آواتارتون چه چيزي را به يادتون مياره؟ اصلا چرا اين عكس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاهش رو دوست دارم .... به یک سری دلایل !
حاضري آواتار من رو داشته باشي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه !
به نظرت اكثر فوتباليسها (مخصوصا ايرانيهاش) آدمهاي بافرهنگي هستند؟ چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من آشنایی ندارم اما شنیده ها حاکی از اینه که متاسفانه ... ! دلیلش هم شاید نداشتن ظرفیت معروفیت و پایه اخلاقی محکم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ميام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم !
بيام؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا !
فعلا خداحافظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداحافظ و موفق باشی :11:
mehran NZ
سلام
سلام
چرا اسم افرادی که ازت سوال می کنن و جوابشون رو میدی نمی نویسی؟
یادآوری به جایی بودن ... پستها رو ویرایش کردم و اسم افراد رو در ابتدا قرار دادم .
چرا همه دخترا می گن چند تا خواستگار سمج داریم در حالی که جمعیت دخترا نسبت به پسرا3 به یکه و از نظر ریاضی اینجوری نمی شه که همه چند تا خاستگار داشته باشن می شه؟پس می بینیم که بعضی وقتا 2*2=50000
ببین اگه من بخوام منطقی جواب شما رو بدم اینه که اولاً اگه منظورتون منم که من گفتم یه دونه خواستگار سمج دارم . اما در مورد خواستگار داشتن دخترها ... مورد توجه بودن بودن دخترها برای ازدواج در مورد همه یکسان نیست . به فاکتورهایی مثل خانواده ... اخلاق ... تحصیلات ... ظاهر ...وضعیت مالی و ... بر می گرده . یک نفر ممکنه دهها خواستگار داشته باشه و یه نفر اصلاً نداشته باشه .من نه از اون دسته دخترا هستم که دهها خواستگار داشته باشم و نه اینکه خواستگار نداشته باشم .
البته با توجه به اینکه معیارهای امروزه چندان معیارهای درستی نیستن و اکثراً ظاهری و مالی شدن نمیشه روی مناسب بودن یه دختر بر اساس تعداد خواستگاراش قضاوت کرد . در مورد پسرها هم همینطوره با وجود همون سه به یک هستند پسرهایی که اصلاً مورد توجه نیستند و بارها و بارها خواستگاری رفتن اما دست خالی برگشتند . ازدواج جزء مهمترین تصمیمات زندگیه و این بستگی به فرد داره که چقدر خودش رو برای پذیرفتن این مسئولیت سنگین آماده کنه . چه پسر و چه دختر ...