دوست عزی اصلا امتیاز بزرگ این تعرفه همینه که ترافیکت به هیچ عنوان از بین نمیره ( یعنی ترافیک تاریخ انقضا نداره ). یعنی اگه شما حتی اگه یک گیگ هم شارژ کنی این یک گیگ تا آخر قراداد برات باقی میمونه .نقل قول:
Printable View
دوست عزی اصلا امتیاز بزرگ این تعرفه همینه که ترافیکت به هیچ عنوان از بین نمیره ( یعنی ترافیک تاریخ انقضا نداره ). یعنی اگه شما حتی اگه یک گیگ هم شارژ کنی این یک گیگ تا آخر قراداد برات باقی میمونه .نقل قول:
سلام دوستان چند سوال. این مخابرات که طرح کمپینشو چند روز دیگه جمع میکنه. منم از این شبانه رایگانا خیلی دلم میخاد ولی افسوس که فعلآ به کارم نمیاد تا چند ماه دیگه و اصلآ هم خوشم نمیاد از این مخابرات دزد و خر تو خر سرویس بگیرم.
این شبکیه هم رو dlc سرویس میده و ایا امکانش هست چند ماه دیگه که خواستم سرویس بگیرم بگه پرت خالی نداریم و.......؟؟؟؟
ثبت نامش مثل مخابرات حضوریه یا اینترنتی هم میشه؟؟؟
و مهمتر از همه سرعت شبانه رایگانش با مخابرات فرق داره؟؟؟؟ مثلآ 1 مگ کمپین مخابرات با 1 مگ شبکیه از لحاظ سرعت شبانه فرق داره؟؟؟؟؟
فقط می تونید طرح تعرفه را تغییر بدید! :) راه دیگری نداره وقتی ترافیک موجود در پنلتون کم بشه خودش شارژ میکنه پولشم باید بدید! :|نقل قول:
اینجوری که مشخصه مخابرات پرت خالی برای خطوط DLC در حال حاضر ندارد ...
سرویس یک مگ نامحدود رو کسی تست کرده ؟ سرعت دانلود ؟ پینگ ؟
واقعآ؟؟شما پرسیدی؟؟؟ اگه پرسیدی و مطمئنی من دیگه این همه راه نرم اونجا دست از پا دراز تر برگردمنقل قول:
من امروز رفتم یک مگ صفر گیگ را ثبت نام کردم .کسی گرفته بدونم چی در انتظارمه
من یک مگ شبکیه دارمنقل قول:
یکی دو صفحه قبل تر تجربیاتم رو از شبانه شبکیه نوشتم
اما عجالتا باید بگم که حداکثر میانگین سرعت شبانه شبکیه 82 کیلوبایت هست
خط شما dlc هست؟؟؟ و ایا گفتن کی تحویل میدن؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز الان شما شبکیه داری پشیمون نیستی؟؟؟؟ سرعت شبانه مخابرات رو نمیدونی چنده؟؟؟نقل قول: