الان همه شرکتا شبانه مشکل دارن... من میرم سپنتا... گیگی 1900 تمن... بدون آبنمان و بقیه چیزای مزخرف... هر چقدم مصرف کنی آخر ماه میاد روو قبض... خسته شدم از بس فایل گذاشتم واسه شب و به نتیجه رسیدم...نقل قول:
Printable View
الان همه شرکتا شبانه مشکل دارن... من میرم سپنتا... گیگی 1900 تمن... بدون آبنمان و بقیه چیزای مزخرف... هر چقدم مصرف کنی آخر ماه میاد روو قبض... خسته شدم از بس فایل گذاشتم واسه شب و به نتیجه رسیدم...نقل قول:
اين سپنتا تعرفه هاش چه طوريه؟!نقل قول:
يه توضيح ميدي اگه خوبه منم بيام.
فقط ميترسم باز اين مركز دستغيب يه ماه طول بده تا رانژه كنه.
الان 2 ماه شده خط من از رانژه در نیومده هنوز ( مرکز دستغیب). رفتم گفت اواسط مرداد !!! اگه 2 تا خط نداری نابود میشی . . .نقل قول:
سپنتا رو صبر کن من که همین مرکز هستم بگیرم ببینم چی میشه میگفت 2 روزه رانژه میکنیم
این لینکو برو کلا توضیح داده....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه.... چه خوبه! گيگي 1900 !
الان ماتريكس 10 گيگ 256 ميشه 30 تومن.اين ميشه 20 تومن.
خيلي عاليه.تازه نوسان نداره و پينگشم خوبه.
ميگم دوستان الان من برم بخوام يه خط تلفن جديد بكشم كجا بايد برم و چقدر طول ميكشه كه وصل كنن؟
ارزش داره يه خط جديد بكشم اين دستغيب خر تو خره تا از رانژه بخواد در بياره و اون وصل كنه ميشه آخر تابستون.
خط جدید باید بری دفتر خدمات ارتباطی... هزینش 50 تمن... 10 تا 15 روز طول میکشه واست وصل کنن....نقل قول:
چرا انقدر طول میکشه؟دلیلشون چیه؟به نظر من برو اینجا شکایت کن.حتما رسیدگی میکنن:نقل قول:
دوستان من میخوام خطمو از ارم نت جمع آوری کنم برم سپنتا
هزینه راه اندازی چقدره ؟
اگه نصب با شرکت باشه 10000 تومان میگیرند.نقل قول:
والا شنبه که رفتم گفتن تازه داریم درخواست های 5 خرداد رو جمع آوری میکنیم. منم آخرای خرداد درخواست دادم.نقل قول:
گفتن اواسط مرداد ایشالا!
مرسی.الان یه شکایت هم میکنم