سلام؛
این 6 تا پارتیشن رو چجوری ایجاد کردید؟
میدونید که باید بعد از پارتیشن بندی فورمت بشن و درایو ویندوزتون رو فعال (Active) کنین
Printable View
سلام؛
این 6 تا پارتیشن رو چجوری ایجاد کردید؟
میدونید که باید بعد از پارتیشن بندی فورمت بشن و درایو ویندوزتون رو فعال (Active) کنین
این 6تا رو داشتم (از قبل) امروز با یه نرم افزار میخواستم وضعیت یکی از درایوهامو از حالت primary به logical تغییر بدم که دیگه به کل به هم ریخت.نقل قول:
شما باید فقط همون پارتیشنی که میخواید روش ویندوز بریزین رو با حالت Primary فورمت کنید و بعد همون درایو رو Active کنید، من بهتون نرم افزار Paragon رو پیشنهاد میکنم.
منظورتون از Active کردن درایو چیه؟نقل قول:
برای هر هاردی باید یک (و فقط یک) پارتیشن فعال وجود داشته باشه که نمیتونه از نوع Logical هم باشه، اگه دو تا هارد دارین میتونین دو تا پارتیشن فعال داشته باشین که کامپیوتر میتونه با یکی از اون پارتیشن ها بالا بیاد.
برای فعال کردن یک پارتیشن چند راه وجود داره، ساده ترینش:
تایپ دستور diskmgmt.msc در قسمت Run و بعد کلیک راست روی پارتیشن مورد نظر و انتخاب Mark Partition as Active
البته شما قبل از این کار اون پارتیشن رو با انتخاب گزینه ...Format از همون منوی کلیک راست فورمت کنید، اگه اطلاعاتش رو لازم ندارین، چون اینطور که میگین به هم ریخته، باید فورمت شه احتمالا.
با درود
من روی رایانه دو تا ویندوز روی دو درایو گوناگون(f , c) داشتم که هر دو اکس پی سرویس پک3 هستن. کاری که انجام دادم این بود که می خواستم مقداری از درایوهای دیگه رو به درایور f بیافزایم پس در ویندوز درایور C پارتیشن مجیک رو نصب کردم و کوشش کردم به درایور ویندوز f مقداری رو افزایش بدم. بعد از انجام این کار و راه اندازی دوباره ویندرز متوجه شدم که درایو f همچنان باقی هست و فایل ها وجود دارن ولی من نمی تونم به ویندوز دوم وارد بشم و دیگه منوی آغازین که میتونیم اونجا ویندوزمون رو انتخاب کنیم از بین رفته و دیگه مستقیم وارد ویندوز c می شیم
می خواستم ویندوز رو تعمیر کنم که نشد و این بخش اومد و نشد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون من با چه روشی می تونم اون یکی ویندوزم رو که دیگه بالا نمیاد نجات بدم؟
با سپاس
با سلامنقل قول:
دوست عزيز، خوب ويندوز قبليتون بهم ريخته فايلهاي راه اندازش كه توي بوت بياد
ببينيد اون ويندوزتون كه بالا نمياد هست اصلا يا نه
موفق باشيد.
بله اون ویندوز هست و همه ی فایل هاش وجود دارن ولی ویندوز بالا نمیاد و اون منوی اول که می خوایم انتخاب کنیم بریم توی کدوم وینهدوز وجود نداره دیگهنقل قول:
با سلامنقل قول:
پس از نرم افزار زير استفاده كن
تو قسمت add/remove entries قسمت پایینش add entry تو قسمت type ویندوزتون رو انتخاب کنید و تو قسمت drive هم درایو ویندوزتون رو بزارید.کد:http://www.4shared.com/file/129346245/55de98aa/EasyBCD_172.html
موفق باشيد.
نقل قول:
دوست گرامی نرم افزار رو گرفتم و نصب رکدم و رخدادهایی که پیش اومد اینها بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]