فکر کنم simcity منظورتون باشه
Printable View
فکر کنم simcity منظورتون باشه
نه دوست عزیز اینم نیست اصلا حالتی که تو شهر باشه نداره.یه زمین بیابون ماننده که اولش خیلی کم ازش معلومه بعد خودت با ساختن نیروگاهها و سلاحها گسترشش میدی
تو سیم سیتی هم از یه زمین خالی شروع میکردی. توش میتونی شهر صنعتی و مسکونی بسازی. نیروگاه برق..... ولی تا اونجا که می دونم اسلحه و اینچیزا نداشت
نه متاسفانه اینا نبود الان عکسشونو تو گوگل نگاه کردم
اگه عکشو ببینم کامل میشناسمش
ببینید حالت شهر سازیو اینا نبود یه بازی استراتژیک جنگی بود و قرارگاه داری توش و باید نیروگاه برق داشته باشی تا سلاحها و ضد هوایی ها و غیره رو راه اندازی کنی
یکی از چیزاییش هم که تابلو هست تو بازی و برای راهنمایی بیشتر میگم یه دستگاهی داره که تا یه شعاعی پناهگاه رو نا مرئی میکنه و وحشتناک برق مصرف میکنه طوری که باید 3 4 تا نیروگاه برق فقط واسه اون بسازم!و دو حالت سری سلاحها و پایگاه مختلف هم داشت تو یکیش مثلا نیروگاههای برق 3 تا جا داشتن که روشون یه چیزی قرار میگرفت که همون نیروگاه رو تقویت میکرد
بازی تو سبک king of the road اومده تا حالا؟ کامیون و این چیزا....
احیانا generals منظورتون نیس؟!؟نقل قول:
داداش آخه کجای جنرال یه چیزی داره که پایگاهو تا یه شعاع خاصی نامرئی میکنهنقل قول:
تو جنرال اونم فقط تو gla میشه دونه دونه ساختمونا رو نامرئی کرد
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
نه دوست عزيز جنرال هم نيست.من نميدونم چه بازي بوده كه اين همه دنبالش گشتم نتونستم بهمم اسمش چيه!از اون موقعها هم يادم نيست ظاهرا اينجا هم دوستان نميدونن چيه!اتفاقا بازي خيلي باحالي بود حتي شايد معروفم بوده
اگه اسمش رو بفهمم سريع دانلودش ميكنم و شبانه روز ميشينم پاش!يادش بخير براي اينكه جاي دشمنو حفظ كنم با ماژيك يرمز رو صفحه مانيتورم علامت ميذاشتم!!
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
دوستان یه بازی شبیه Rise Of Nations معرفی میکنید؟!