چرا ایرانسل اینجوری عمل میکنه ؟؟؟
درخواست رسیدگی دادم که دکل تریجی کلا خرابه و تماس و دیتا نداره
الان درخواست سه ماهه پیش من هنوز در حال رسیدگی هست !!!!!!
195 هم عملا هیچ کاری نتونست برام بکنه !!!
Printable View
چرا ایرانسل اینجوری عمل میکنه ؟؟؟
درخواست رسیدگی دادم که دکل تریجی کلا خرابه و تماس و دیتا نداره
الان درخواست سه ماهه پیش من هنوز در حال رسیدگی هست !!!!!!
195 هم عملا هیچ کاری نتونست برام بکنه !!!
بابا جمع کنید اینترنت میلی رو از چند روز پیش که میلی رو فعال کردن اصن هیچ سایتی برام بدون چیزشکن باز نمیشه یعنی داغون کردن نه سایت خارجی نه داخلی بدون چیزشکن باز نمیشن:n21::n34:
احتملا بقل دكل هستي انقدر آنتنت پر هست [emoji3]نقل قول:
پس دانلود رو بزن
كدوم شهر؟!
بعضیا هستن که به 60 گیگ خیلی زودتراز سه ساعت رسیدن ولی به خاطراینکه ریا نشه:n02: نیومدن اینجا بگننقل قول:
من تو ساعات شبانه سرعت دانلودم 100 مگابیت بود !!نقل قول:
60 گیگ که در مقابل این سرعت چیزی نیس:n02:
تستش هم گذاشتم تو همین تاپیک ! البته با وای فای تترینگ شیر کرده بودم اینترنت رو ! اگر با USB بود فکر کنم سرعت بیشتر هم میشد که احتمال خیلی زیاد وای فای جواب نداده
بله از حال و روز اینترنت ایرانسل تبریز کم و بیش آگاهیم :n02: الان سرعتت چنده؟نقل قول:
دوستان فورجی ایرانسل برای بازی آنلاین (فیفا) خوبه؟
:n02::n02:نقل قول:
آخرین باری که تست کردم همون تست 100 مگی بود :n02:
بعد اون استفاده نکردم
ادغام اینترنت 4 جی و مخابرات با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه بار ادغام کردم اینترنت هام رو :نقل قول:
مخابرات 300 کیلو و 4 جی چندین مگابایت
خخخخخ
اصلا بعد ادغام معلوم نبود :n08::n08::n08::n08:
اگر مطمئنی توی محل استفادت سیگنال 4 جی نسبتا خوب هست قطعا کلی تاثیر داره. برای چک کردن بهترین کار تست با یک دستگاه 4 جی هست. البته نقشه پوشش ایرانسل هم هست اگر برای خونه می خواهی 3372 + تی پی لینک 3020نقل قول:
اگر می خواهی باتری خور باشه قضیش فرق می کنه
اولین بار هست که دارم چنین چیزی رو میبینم !همیشه فکر میکردم این قضیه میتونه ممکن باشه یا نه ، ولی مثل این که شده !نقل قول:
ادغام اینترنت 4 جی و مخابرات
با عرض پوزش ولی امکانش هست بفرمایید چه طور این کار رو انجام دادید ؟
پ.ن : مثل این که میخوام پستتون رو نقل قول کنم ارور میده ! به همین خاطر به صورت یه quote عادی فرستادم .
من با سه تا سیم کارت مختلف 4g و همین طور مودم خود ایرانسل و مودم tplink تست کردم و فرقی حاصل نشد ...نقل قول:
منطق هم میگه که با گوشی فرق چندانی به وجود نمیاد ...
بله همینطوره:n02:نقل قول:
این مساله خارج از موضوع هست اما با اجازه کاربرها یه کم توضیح میدمنقل قول:
با این نرم افزار باید کار کنید. تنظیمات خیلی خوبی داره
کافی چندتا اینترنت رو به ویندوز برسونی خودش آداپتور ها رو شناسایی می کنه و اگر بخواهید لود بالانس ( یا ادغام ) می کنه.
من دو تا اینترنت رو از طریق لن رسوندم یکیش مودم adsl و یکی هم روتر 3020
خوبیش اینه که می تونی تنظیم کنی برنامه ها چه جوری از اینترنت استفاده کنند.
در یک کلام کل لذتش برای من فقط در دانلود با idm هست .
اینم چندتا تصویر از محیطش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کردی دقیقا؟نقل قول:
ویرایش:پست بالا رو خوندم
من که دو تا ورودی لن ندارم ولی گیرنده وای فای دارم
فک کنم بتونم یکی لن و یکی وای فای وصل کنم
سرعت نسل چهار شکسته شد
http://www.mehrnews.com/news/3757332/%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%86%D8%B3%D9%84-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF
باند 44 رو تو برنامه نوشته LTE Advanced که باید همون تجمیع چند باند فرکانسی باشه.... ولی Cell ID که بهش وصل هستم فقط باند 2600 هست.نقل قول:
از نظر سرعت خیلی فرق نمیکنه و هم گوشی شما و هم این مودم Cat4 هستند ولی گویا گوشی شما باند 2600 رو ساپورت نمیکنه که اگه اینجوری باشه احتمال زیاد با مودم سرعت بیشتری بتونید بگیرید.نقل قول:
بله من از مودم کاملا راضی هستم... اگه میخواین از اینترنت سیم کارت استفاده کنید بهترین گزینه خرید مودم هست.
بله حق با شماست.... من باید توضیح میدادم ولی اون ساعت صبح از شدت خواب هیچ توضیحی نتونستم بدم :n02:نقل قول:
اگه دقت کنید تو idm دانلود 5 فایل تموم شده و همزمان داره اونا رو Rebuild میکنه که اگه Task manager رو هم ببنید Disl Usage روی 100% هست.... واسه همین idm کلا هنگ هست و سرعت رو اشتباه نشون میده.
برنامه LTE Watch هم سرعت رو کلا بالاتر نشون میده :n41:
سرعت واقعی رو میتونید تو Task manager و برنامه Speed monitor که گوشه کنار ساعت قرار داره ببینید که همون 11.5 مگ بر ثانیه هست.
بسته 60 گیگ سه ساعته رو هم تو 1 ساعت و 40 دقیقه تموم کرد.
دوستان من با گوشی s7 edgeبه 4g+وصل میشم بعد هات اسپات میکنم.تو بازار الان چه مودمی هست که از cat9پشتیبانی کنه بشه 4g+رو باهاش گرفت؟
ربطی به تجمیع فرکانسی نداره اصلا اون مودم چنین قابلیتی نداره. احتمالا کدهایی هست که خود برنامه نویس برای باندها در نظر گرفتهنقل قول:
خیر در بازار ایران موجود نیستنقل قول:
سلام با عذر خواهی از مدیر و اینکه میدونم جای این بحث اینجا نیست ولی چون باب صحبت را دوستان باز کرده اند فقط یک نکته ضروری را لازم دانستم بگم و آنکه برای ادغام حتما از کانکشن های همسان استفاده کنید. منظور من از همسان، با یک سرعت میانگین است زیرا به طور مثال با ادغام ADSL هشت مگ و 3G محدود شده به 128، سرعت خیلی کمتری را تجربه خواهید کرد. اما با ادغام دو ADSL هشت مگ، با سرعت بسیار عالی دانلود خواهید کرد. تقریبا حجم نیز به صورت مساوی تقسیم خواهد شد. یک مثال دیگر؛ اگر شما دو مودم ADSL ولی تنها یک LAN بر روی سیستم دارید، یک ارتباط به صورت LAN ایجاد کنید و دیگری را به صورت Wi-Fi یا حتی میتواند مودم سوم را نیز به صورت USB متصل نمایید. در کل به تجربه آن میارزد.
سلامنقل قول:
تو قسمت دیتا شیت پردازنده من اینجوری نوشته
چندتا سوالکد:Data Features
LTE Category
LTE Category 4
Downlink Features
2x10 MHz carrier aggregation
Up to 64-QAM
Uplink Features
1x20 MHz
Up to 16-QAM
Peak Download Speed
150 Mbps
Peak Upload Speed
50 Mbps
1-منظور 10*2 چیه؟(یعنی دوتا فرکانس مختلف پهنای باند 10مگاهرتزی میگیره یا نه از دوتا سایت مختلف که میتونه فرکانسشونم یکی باشه؟)
2-تو ca6، تمامی پردازنده ها 20*2 هستن یا نه ممکنه فقط تو اسنپدرراگون اینجوری باشه و بقیه فرق داشته باشن ؟
CAنقل قول:
همون ادغام فرکانسی هست
که 2 تا فرکانس 10 مگاهرتزی رو جمع میکنه و یه 20 مگاهرتزی تحویل میده که میتونه سرعت بیشتری رو انتقال بده که میشه کت 6
- فکر کنم تو همه پردازنده ها 20*2 باشه ( حالا چون ایرانسل پهنای فرکانسش 10 مگاهرتزه *2 میشه 20 )
شرمنده که سوال را اینجا می پرسم گوشی من sony xperia z2 است با چه نرم افزار و یا کدی میتوانم اطلاعات cpu را مشاهده کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سمت راست مشخصات Network یه Expand هست.... رو اون کلیک کن تا اطلاعات بیشتر رو هم نشونت بده.
دوستان سیمکارت همراه اول (دائمی) توی موبایل من خیلی خوب کار میکنه و سرعت 3G بالایی داره، ولی سیمکارت ایرانسل (اعتباری) به شدت کُند کار میکنه و وقتی همه تنظیمات اینترنت رو هم مثل اون همراه اول میذارم، باز سرعتش خیلی پایینه. در حدی که مثلا یه فایل کوچیک رو هم خیلی طول میکشه تا دانلود کنه.
مشکل از سیمکارت هست یا باید تنظیمات خاصی برای ایرانسل انجام بدم؟
قرار نیس که همه جا ها اپراتور ها یکسان عمل کنننقل قول:
اینترنت همراه بستگی به منطقه مورد استفاده داره
تعداد یوزر ها فرق میکنه
فقط برای بهتر شدن تو اکسس پوینت ،پروکسی رو پاک کن
Sent from my D6633 Dual using Tapatalk
زنگ زدم دوباره ایرانسل ، بعد 3 روز همچنان میگن در حال پیگیری مشکل هستن:n13:
نمیدونم چرا این عزیزان نت سالم رو داغون میکنن ، بعد میگن کارشناسای ما تمام تلاششون رو میکنن سریع تر رفع شه !
---------------------------------------------
دوستان یکم بحث فنی شده ، خواستم بدونم نوع دکلی که بهش کانکت شدم و باند نت رو همه مودم ها نشون میدن یا یه سری مدل خاص ؟ الان هم lh92 ایرانسل کنارمه و هم tplink m7350 .
دوستان شکایت 195 برای حالتی هست که اپراتور تعهدش رو درست انجام نمیده اون موقع شما میتونی شکایت کنی بابت هر چیزی نباید به این سامانه مراجعه کرد طرف میگه پوشش 4g در منطقه نداریم راهنماییش میکنیم به 195 شکایت کن!!! شکایت چیو بکنه مگر ایرانسل تعهد کرده همه ایران رو پوشش بده! چنین مواردی رو نهایت میشه بعنوان درخواست و پیشنهاد از سایت خود ایرانسل قسمت ارتباط با ما گزارش کرد هرچند برنامه های توسعه شبکه معمولا با الگوی خاص خودشان پیش میرود. اینو از این بابت میگم که 195 فعلا خوب و سریع داره عمل میکنه و سردیس دهنده ها ازش حساب میبرند اما مراجعات و شلوغی بیهوده و نامربوط میتونه روند کارشون رو تحت تاثیر قرار بده و در نهایت به زیان همه تمام بشه .زمانی پلیس 110 را افتاد اوایل زنگ میزدی زیر پنج دقیقه بدون چون و چرا حاضر میشدند آنقدر مردم برای کارهای بیربط تماس گرفتند و اینها رو بیرون کشاندند که الان کار اورژانسی هم داشته باشی تا دو سه بار زنگ نزنی و پیگیر نباشی که چه شد و چرا نیامدید کسی سراغت نمیاد اونهم زیر نیم ساعت!نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
نقل قول:
وقتی توی نقشه ایرانسل توی پوشش 4g قرار داشته باشید ولی 4g نتونید بگیرید یعنی همون عدم تعهد!
ملاک تعهد ایرانسل نقشه ای هست که خودش قرار داده!
در همین حد بدونید که ایرانسل بیشتر از من و شما دنبال راه اندازی سایت های جدیده,و شکایت شما دقیقا همون بهونه ای هست که باعث میشه بتونه مجوز راه اندازی سایت جدید رو بگیره!
راه اندازی سایت هرچقدر هم که هزینه داشته باشه بعد از یک سال شروع میکنه به سود دهی و چندین برابر هزینه هاش جبران میشه و تا زمانی که ایرانسل وجود داشته باشه اون سود هم ادامه داره!
نمیدونم شما به هر دلیلی کلا چند بار با پلیس تماس گرفتی که اینطوری با اطمینان آمارشون رو داری,ولی شاید دیرتر اومدنشون بیشتر شدن جرم و جنایت و... نسبت به قبل باشه!و اینکه اگر تماسی تو حیطه کاری پلیس نباشه اصن نمیاد!چه برسه به اینکه دیر بیاد!حالا به قول شما هرچقدر هم که مردم بابت کار بیربط تماس گرفته باشند اهمیتی نداره!
من جایی بودم توی نقشه زده بود پوشش 3g وقتی رسیدم اونجا اصلا ایرانسل آنتن نمی داد من پیگیری نکردم ولی کلا به نقشه نمی شه اعتماد کرد.نقل قول:
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
سلام.نقل قول:
۱) یعنی اینکه تا حداکثر ۲ تا ۱۰ مگاهرتز پهنای باند موج حامل را میتونه تجمیع کنه این دیوایس (در مجموع ۲۰ مگاهرتز). حالا اگه یه موج حامل ۱۰ مگاهرتزی بود با یکی دیگه ۵ مگاهرتزی، در این صورت ۱۰ مگاهرتز رو با ۵ مگاهرتز تجمیع میکنه و به شما ۱۵ مگاهرتز پهنای باند میده.
بهتر بود اول مفهوم موج حامل را که نام بردم براتون میگفتم. ببینید تو بحث مخابرات دو نوع موج داریم، یکی موج پیام، یکی موج حامل. موج پیام همون اطلاعات شماست که مثلا به صورت صدا یا تصویره. موج حامل که از اسمش مشخصه، موجی هست که پیام شما رو حمل میکنه. اینکه چرا به این صورته برمیگرده به بحث مدولاسیون تو مخابرات که برای اینکه سیگنالمون رو ارسال کنیم ناچاریم اون رو متناسب با کانال انتقال (اینجا جو) کنیم و تغییر حالتش بدیم.
(Carrier Aggregation (CA با ترجمه ی دقیق "تجمیع حامل" درسته. به طور کلی دو نوع تجمیع حامل داریم، هم باند و غیر هم باند. شما تو CA ایرانسل تو حالت FDD-LTE با غیر هم باند اون روبرو هستنید که پهنای باند جزء حامل های باند های ۳ و ۷ ( ۱۸۰۰ مگاهرتز و ۲۶۰۰ مگاهرتز) رو تجمیع میکنه. این دو باند ممکنه روی یک دکل باشند، یعنی اینکه این دکل هم باند ۱۸۰۰ و هم باند ۲۶۰۰ 4G ، هر دو تا رو داره. بنابراین شما به یک دکل با دو باند فرکانسی مختلف متصل میشید. باند ۱۸۰۰ ایرانسل هم ۱۰ مگاهرتز و باند ۲۶۰۰ ایرانسل، ۱۵ مگاهرتز پهنای باند داره.
۲) تجمیع دو جزء حامل ۲۰ مگاهرتز، در مجموع ۴۰ مگاهرتز که سرعت دانلود ۳۰۰ مگابیت و سرعت آپلود ۵۰ مگابیت را فراهم کنه جزء این دسته بندی میشه و پردازنده های دیگر همین طور هستند، به طور مثال این پردازنده ی اگزینوس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته فقط به 2 CA بسنده شده، اما منظور دو جزء حامل ۲۰ مگاهرتزی هست)
سلام
بنده قصد دارم یک مودم 4G wifi Huawei E8372 خریداری کنم اما موردی ذهنم مشغول به خود کرده
با توجه به ارائه TDLTE از سمت ایرانسل و تا به این لحظه LTE ایرانسل هم از لحاظ پوشش که گسترده تر هست و هم اینکه ظاهرا سرعتشم بیشتر هست و هم از لحاظ قیمت بسته های ان
آیا ایرانسل به نظر شما تغییری روی بسته های 4G 3G خود ایجاد خواهد کرد که بازار TDLTEآن جذابتر باشه برای کاربر نسبت به خرید مودم های LTE ?
دمت گرم دوست عزیز بسیار مفید بود نتونستم فقط به کلید تشکر بسنده کنم.نقل قول:
ارسال شده از LG-D855 من
ببخشید دوستان ...!
سامسونگ j7 دارم بعد LTE only نداره
چطور باید این گزیته رو فعال کنم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
به طور معمول این گزینه وجود نداره که فقط روی lte قفل بشه اما بعضی دوستان برای یه سری گوشی ها از طریق کدهای مخفی گوشی در پست های قبلی روشی رو معرفی کردند.
تمام دیوایسهای اندروید میشه ولی از طریق منوی مخفی باید سرچ کنی کد منوی مخفی گوشیتو گیر بیارینقل قول:
ارسال شده از LG-D855 من
داداش والا هر چی سرچ زدم هیچ کدوم عمل نمیکنننقل قول:
شاید منم اشتباه سرچ میکنم
ممنونم از شما دوست عزیز این را میدانستم فقط این سایت نوع فرکانسهائی که گوشی ساپورت میکند را نمایش می دهد منظور من اطلاعات کامل پردازنده یا همان دیتا شیت است که در xperia z2 چگونه بدست آوریمنقل قول:
تمامشون نمیشه الان برای هواوی آندروید 6 هیچ کردی کار نمی کنه احتمالا آندروید 7 برای گوشی های دیگه هم این کد ها از کار میفتهنقل قول:
sent from Huawei mate 8
دوست گرامی تو سری جدید من s6 edge plus داشتم دیگه کد رو بسته بودن جواب نمیده باید گوشی رو با یدونه برنامه مثل king root روت کنینقل قول:
با برنامه ای ازینجا از طریق service mode از روش روت بیاری بالا