سلام مثل اینکه شرکت رفاتک هم شکست خورده و دیگه پشتیبانی اینترنت مخابرات رو برعهده نمیگیره اینترنت از صبح تا حالا همش قطع و وصل می شه اعصابمون رو خورد کرده
Printable View
سلام مثل اینکه شرکت رفاتک هم شکست خورده و دیگه پشتیبانی اینترنت مخابرات رو برعهده نمیگیره اینترنت از صبح تا حالا همش قطع و وصل می شه اعصابمون رو خورد کرده
این مودم از لحاظ کیفیت زیر خط فقر هستند بردشون کمه چینی هستند و بدرد نخورن کاری هم به ایپی اینا ندارهنقل قول:
الان درست شد میتونی استفاده کنینقل قول:
اینترنت الان 10 ساعته که قطعه:n33:
برای من وصل شده ولی اعتباری به اینترنت مخابرات نیستنقل قول:
از ساعت 10:30 صبح تا الان اینترنته قطعه :n28:
قطع بود تا ساعاتی قبل ولی وصل شد
برای من هنوز وصل نشدهنقل قول:
پاس مارمالاد
مگه گفتم کیفیتشون عالیه؟؟؟؟؟ :n02:نقل قول:
گفتم با این مودم تنظیم کردن باور نداری یکی از این مودم ها پیدا کن و تست کن :n10:
اما منی که این مودم رو دارم :
اول اینکه برد انتنش فرقی با مودم های دیگه نداره ، دوم اینکه تنظیمات داخلی مودم سادس اون بالا سمت چپ ارم مخابرات چسبیده ، سوم اینکه به لحاظ اتصال به اینترنت واقعا خط فقر وصل میکنه همیشه روی 5 مگ وصل میشه البته برای من چون برای من فقط تا 5 مگ جواب میده ، چهارم اینکه دستگاه زیاد داغ میکنه و پنجم اینکه شکل ظاهری زشتی داره
در کل تو روح این مخابرات که هیچیش درست نیست
ولی فکر نکنم روی رنج ایپی های تاثیری داشته باشه اوکی داداشنقل قول:
درود بر اینترنت دیال آپ
فکر کنم مخابرات منفجر شده از صبح تا الان نتم یکسره قطعه حتی یه لحظه هم وصل نمیشه باز خوبه برا شما قطع و وصل میشه ضحی و رفاتک که رفتن احتمالا مارمالاد هم انصراف داده و الان پورتامون بلاتکلیفن
تا ببینیم کی میخواد وصل بشه فعلا که قطعه
من که هیچ مشکلی ندارم ضحی کیش. 5.233.نقل قول:
فرشاد چه عجب نت تو یه تکونی خورد. الان منتظر بدوم بیای اسپید تست 5 مگابیت بزاری...
خدا کنه نیتشون خیر باشه مثلا سرعت گروهمونو بزارن رو 10مگنقل قول:
آقا نت من وصل شد ولی رو حالت اتوماتیک متصل نمیشه فقط از طریق Bridge کانکت میشه جریان چیه؟
فکر نکنم مشکل از مودم باشه
به احتمال خیلی زیاد مودمتون مشکل پیدا کرده به خاطر همینه احتمالا
الان 20 ساعته اینترنت قطعهنقل قول:
فرشاد فکر کنم مثل اونموقع شده که کد استان عوض شد , اونموقع هم حدود 10 روز نت قطع بود بعدشم با قفل شدن ایپی روی 2.189 وصل شد:n09:
نقل قول:
شما هم تست کنید رو حالت Bridge وصل میشه؟
برای منم از صبح قطع بود زدم روی Bridge وصل شده
راست میگه بریج سریع وصل میکنه
سرعت عالی
پینگ عالی از 138 بالاتر نمیره
بخاطر اینکه خیلیا خبر ندارن که رو بریج کار میکنه خیلیا هم بلد نیستن بزارن رو بریج گروهمون خلوت خلوت شده:n19:
نقل قول:
پس مشکل از مودم من نیست. من فکر کردم تنظیمات مودم اشکال پیدا کرده ریستشم کردم بازم فقط روی بریج وصل میشه!
اره امروز پینگ من 100 تا کم شده. چه گروه چرتی داریم ما. 5.233
یه تست با ایپی 2.185 بزار ببینم:n19:نقل قول:
بریج بدرد من نمیخوره , من همه سیستم هام وایرلس هستن فعلا با ایرانسل و hotspot گوشی میام عالیه
حالا مودم رو بریج کانفیگ کنیم و ppoe چه تاثیری روی سرعت داره؟
لامصب نت نصف ملت رفته اونوقت ibs و پارتاک مثل قلب بچه 1 ساله کار میکنه. نو و تمیز. بیت به بیت محاسبه میشه
الان دیگه رو بریج هم کانکت نمیشه
بچه ها شما همه نتتون وصله بدون مشکل؟!
تماس گرفتم 2020 یه 30 نفر تو صف بودن...
از دیشب مشکل پیدا کرده. کلا وصل نمیشه.
وصل شد :n19::n20::n05:
قطعه هنوز؟؟؟
... اب هم قطعه این چه وضعتیه دیگه فقط پول میگیرن
من از دیروز تا ظهر پای نت نبودم خبر ندارم قطع بوده یا نه اما الان که سیستم رو روشن کردم وصله اتفاقا سرعتش خیلی روان شده .قبلا جون میکند تا برسه به 8 مگ ولی الان همون اول درجا عقربه چسبید به ته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چک کن ببین چه ipهایی واست میاد؟
این خیلی درکش برام سخته که با 37.221 سر کنم
اینقدر عکس گذاشتی که این ip خوبه دیگه کلهم اجمعین از صحنه روزگار این رنج ip رو نیست و نابود کردن
من هر سه ای پی یعنی 5.233 و 37 و 2.185 برام میاد :n02:
ای پی 2.185 چقدر راحت برام میاد :n20:
من با IP 5.233 دارم بتلفید بازی میکنم بدون اینکه لگ بندازه
راس ساعت 2:05 دقیقه ipپرید مارمالاد بی رس رو تنظیم کرده که راس ساعت 2:05دقیقه ipبپرونه
شایان اون پسره که گفتی فامیلش چی بود؟
فوقش شکایت میکنیم 195 مدرک هم داریم که تا فلان تاریخ این آی پی رو داشتیم و از این تاریخ به بعد ipمون رو عوض کردن و نصف سایتا رو نمیتونیم باز کنیم اینجور که نمیشه همش قفل باشه رو 37.221
برا من همچنان قطعه فکرم نکنم حالا حالاها وصل بشه من که رفتم یه بسته ایرانسل خریدم خیلی خوبه:n31:نقل قول:
گفتم که احتمالا باز دارن ایپی ها رو دستکاری میکنن , ابان همینجوری شد 10 روز نت قطع بود بعدشم با قفل شدن ایپی روی 2.189 وصل شد
کدوم پسره؟:n13:
ایپی 37 و پرش لینک ساعت 2 چه شود:n19:
تا اون موقع که ما همش میگفتیم این مشکل رو داریم نمیزارن از نت استفاده کنیم میگفتی گروهمون به به و چه چه حالا چی میشه یه مدت مثل بقیه باشی؟نقل قول:
با این همه ما این راه هارو رفتیم هیچ کدام جواب نمیدن
سلام
از دوستان کسی ساکن ابادان هست که راهنماییم کنه برای اینترنت مخابرات ؟ این که سرعت دانلود شبانه اش چجوریه ؟ شبانه از ساعت چند تا چنده ؟ برای ثبت نامش باید کجا بریم ؟ ( چون تا اونجایی که میدونم دو سه تا شرکت هستن که اینترنت مخابرات استان رو ارایه میدن ، کدومشون برم بهتره )
تنها دلیلی که میخوام بیام مخابرات فقط بخاطر دانلود رایگان شبانه مخابراته
اگه تنظیم کرده باشه ساعت 2 ایپیتون بپره دیگه احتمالا همون یه ساعت (2تا3) که سرعت ما خوبه هم سرعت شما اسمی بشه:n02:
البته من که این ماه 128 گرفتم خوبیش اینه 5 گیگ واسه یه ماهم کافیه با 128;)
من ابادان هستم. ببین بستگی داره تو گروه خوب بیافتی با نه. مخابرات کاربرا رو گروه گروه کرده. شبانه بدترین حالت اگر سرعت 2 مگ بخری سرعتت 230 میشه. توی بهترین حالت 500 میشه. الان نمیدونم ضحی کیش هست یا نه. اما قبلا داخل مرکز مخابرات ابادان طبقه دوم بود. یکی دیگه هم هست با نام اکسین که توی سیکلین.نقل قول: