قربونت برم.اقایی دنی اداش:n12:نقل قول:
Printable View
قربونت برم.اقایی دنی اداش:n12:نقل قول:
من نزدیک شیرازم ؛نقل قول:
نه من ساک نمیارم ، یه مشت وسایل ضروری واسه چند روز زنده موندن میارم فقط.:n02:
یکی از دوستام که رفته بود گفت 3 روز . قسمت نبود وگرنه منم میخواستم بیام زیباکنار که نشد:n01:نقل قول:
نیروی زمینی ارتش - پادگان زمینی منجیلنقل قول:
سروش جان شما الان کجایی؟
دست شما درد نکنه ... یه لطفی کنید اینم بپرسید شاید ایندفعه بخوان زودتر بگیرن :n01:نقل قول:
دوستان من یه ماه پیش واکسن زدم ولی پشیمون شدم دفترچه نفرستادم ، واکسیناسیون تاریخ انقضا داره ؟! :n13:
ممنون سروش جان.امیدوام زود بیخیالمونشن ،5 6 سال قبل 7 الی 10 روز نگه میداشتن کارت سبزیارو اما الان میگن زودتر برمیگردونن.این دوستت کی رفته بود اونجا؟نقل قول:
نقل قول:
آپ پست :n02:
حدود 60 تومننقل قول:
اگه برگ واکسیناسیون رو داشته باشی مشکلی نداره.نقل قول:
اقا سروش مثل اینکه شما اطلاعات جامعی دارین؛ میشه منو راهنمایی کنید. منم مثل آقا سهیل افتادم شیراز ولی عصر دوم شهریور نتایج ارشدم میاد (به احتمال زیاد قبولم) ؛ آیا همون دوم به من مرخصی میدن؟
ایوالله پس من برم 100 تومن میدن:n20:نقل قول:
نقل قول:
مطمینی 100 میدن ؟ از دوستم پرسیدم ( توی ارتشه ) میگه لیسانس ها درجه ی استوار دارن ، به خودش که اردیبشت رفته و ستوان سه هست 90 میدن وای به حال ما استواری ها
سلام دوستان
یه سوال داشتم، روزه اول برای معرفی لازمه که موها رو بزنم و وسایل شخصیمو با خودم داشته باشم؟
یا فقط معرفی میکنی خودتو و بعد مرخصی میدن که کاراتو انجام بدی؟
ممنون میشم از دوستان کسی پاسخ بده :-)
فردا صبح ساعت ۶ باید خودمو معرفی کنم، اگه زود پاسخ بدید یه دنیا ممنون میشم ازتون :-)
سلامنقل قول:
بستگی به محل اعزام و دورتون داره، شما کجا اعزامید؟
من سید عبدالحمید انشایی (02) باید معرفی کنم خودمو، آموزشیم اونجا افتادمنقل قول:
تشکر از شما [emoji4]
سلامنقل قول:
دوره آموزشی باید فردا به پادگان سید عبدالحمید انشایی (02) خودمو معرفی کنم دوست عزیز
سلام.نقل قول:
دوره آموزشی، پادگان سید عبدالحمید انشایی (02) فردا صبح ساعت ۶
اول شهریور
ممنون از شما دوست عزیز
یه سرچ زدم این اومد....حالا نمیدونم واقعا اینجوریه یا خیر(خود این حقوقابااین نرخ یه فحشه!)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه در مورد این پادگان اطلاعی ندارم؛ خودمم فردا شیراز اعزامم و شدیدا به همین مرخصی که شما اشاره کردید ، نیاز دارم. خدا کنه به هممون مرخصی بدن:n02:نقل قول:
سلام دوستان<br />
یه سوال داشتم، روزه اول برای معرفی لازمه که موها رو بزنم و وسایل شخصیمو با خودم داشته باشم؟<br />
یا فقط معرفی میکنی خودتو و بعد مرخصی میدن که کاراتو انجام بدی؟ <br />
ممنون میشم از دوستان کسی پاسخ بده :-) <br />
فردا صبح ساعت ۶ باید خودمو معرفی کنم، اگه زود پاسخ بدید یه دنیا ممنون میشم ازتون :-)<br/>
دوره آموزشی، تهران پادگان انشایی (02)، فردا یکم شهریور.
منم فردا ساعت 6 باید 01 باشم
دوستان زیاد به مرخصی دل نبندید چون اول ماه افتاده شنبه و امکان داره مرخصی زیادی ندهند
دوستان کرم ضد آفتاب و ژل موضعی میشه برد آموزشی؟ :n29:
واسه اعزام از رشت نوشته جنب اماد پشتيباني..اماد پشتيباني كجاس؟
بچه ها من زیر بغل و لای پاهام به شدت عرق میکنه که همیشه خیسه خیسه . اما به نظر فقط عرق کف دست و پا رو واسه معافیت قبول میکنن . درسته ؟
وقتی بخواین فعالی پایگاه رو بگیرین ازتون نمره دفاعی رو میخوان...ولی تا جایی که میدونم برای این دوره چیزی نیاز نیست و فقط باید فرمانده پایگاه اسمتون رو برای دوره بنویسه...نقل قول:
برو نظام وظیفه جاده تهران . همونجا شلوغی ببینی معلومهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مبلغ بدون کسر بیمه است
حدود 20-25 برای بیمه کم میکنن
من 8 ماهه حقوق میگیرم 2 ماهش هم جفت در نیومده؟؟؟؟؟:n19:
سلام دوستان:n28:
نقل قول:
سلام
منم بودم نامه پزشکی گرفتم تعجیل انداختم
حالا قبول کنند یا نه
گفتن کد و ارگان عوض میشه برای ماه ابان دوباره اعزامم :n19::n19:
سلام دوستان.
فقط کف دست ... علتش هم این هست که ممکنه در کنترل سلاح به مشکل بر بخورندنقل قول:
بله مشکلی ندارد ...نقل قول:
نقل قول:
اره منم اگه تعجیل نزده بودم باید میرفتم
البته میگن نری اضافه هم بخوری احتمال داره در ماه بعد که پذیرش میشی دوباره کددت عوض بشه
اره کارت ملی 100% ببر ولی شناسنامه رو نمیدونم دوستام سئوال کردم نبرده بودن
ولی اگه بردی مواضب باش گم نکنی مدارکت رو
خدا پشت پناهت باشه .
انشاللله رفتی خبر بده بیا همین جا بگو چه طور بود 05 دوره اموزشی :n28:
الان دقیقا 40 دقیقه به آغاز 1 شهریور 93 مونده و من فردا 6 صبح به طرف پادگان احمد ابن موسی شیراز حرکت میکنم؛ در حالی که عصر دوم شهریور نتایج ارشد اعلام میشه .خدا کنه چند روز دیگه که این پست رو میخونم ارشد جایی که مد نظرمه قبول شده باشم. الان تنها آرزوم اینه که فردا بهمون چند روز مرخصی بدن و ما رو نگه ندارن. امیدوارم تمام بچه های اعزامی یک شهریور بعدا از دوران آموزشی به نیکی یاد کنن و با خاطرات خوب این دوران رو پشت سر بذارن.
نقل قول:
این که مرخصی میدن احتمالش زیاده حداقل 2 روز و حداکثر یک هفته میدن
البته من از بچهها که رفته بودن دوستام سئوال کردم
اینو گفتن .
اینم 1 شهریور!بالاخره نوبت ما شد!فردا صبح حرکت میکنیم به سمت شیراز...امیدوارم هر چه زودتر برگردم همینجا پیش خودتون:n02:
نقل قول:
داداش اسمش عرق دستو پا ست ولی موقع معاینه فقطو فقط کف دستاتو می بینن
من دوماه پیش برا عرق دستم و کف پام اقدام کردم کف دستم شدیدا عرق میکرد
همه میگفتن معافی تو اما روز کمسیون پزشکی رفتم معاینه شدم بعد دوساعت دو حیاط
نظام وظیف نتایجو اعلام کردن سرباز شناخته شدم درحالی که دوسال پیش پسرعموم
با اینکه عرف دستش کمتر ازمن بود معاف دائم شد...نمیدونم شانسیه یا دکترا فرق می کنن یا.....
درضمن هرجات که شدیدا عرق کنه مهم نمیدونن فقط براشون کف دست مهمه....چون با زیربغلت
کاری انجام نمیدی که:n02: معمولا همه کارا با دسته
میگم من مچ دستم تا بهش یکم فشار میاد کیست میزنه
از این گنده ها بعضی وقتا هم کوچیک
بعد جوریه که دیگه دستم رو نمیتونم خم کنم
میگم معاف نمیکنن :n19::n02:
شروع آموزشی...امیدوارم هم قطازا دوره ی خوبی رو بگذرونن...سخت نگیرین بزارین بگذره:n02: یا علی
سلام دوستان.:n28:
سلام.من با مدرک فوق لیسانس امریه یک سازمانی رو گرفتم که زیر نظر ارتش.برگه تکمیلی بسیج رو هم دارم.چون امریه هستم و تکمیلی دارم بازم باید آموزشی برم؟
امروز من همین جور رفتم ببینم چه خبره !!!!
تقریبا همه جا کم و زیاد بودن . جهرم - کرمان - یزد - نیشابور -سمنان - قزوین - تهران و .....
شیراز بیشتر نیرو انتظامی جهرم و 05 کرمان بودن !
یه نفر هم بنده خدا تک وتنها افتاده بود رشت !!!!!