درسته مال منم همینطوره من فکر میکردم فقط مال من اینجوریهنقل قول:
Printable View
درسته مال منم همینطوره من فکر میکردم فقط مال من اینجوریهنقل قول:
برای منمنقل قول:
مکس نت من کلا سایت هایخ ارجی رو به زور میاره
آخه صفحه خالی گوگل چی داره اونم طول میده ؟
داداش من 512 صبا هم دارم پینگ ایناش خوبه و با خارج هم همینطورنقل قول:
شبانش هم سرعت محدود نمیشه و شب و روز 740 تا میگیرم
میشه هر شب 12 گیگ کشید ازش
مصرف منصفانش چطوریه؟ اگه هر شب دانلود بشه محدود میشه ایا؟؟
سرویس من هم 512 هستشنقل قول:
مصرف منصفانش اینجوریه که میتونی به اندازه 2 برابر حجمت مصرف کنی
و اگر سرعت محدود شد باید حجم بخری تا دوباره بتونی دو برابر اون رو دانلود کنی
من چون دانلود نیاز ندارم صبا گرفتم !! در واقع خیلی وقته دانلود نمیکنم ( ولی برای دانلودر ها اصلا به درد نمیخوره ):n12:
سرعت نامحدود مخابرات چقدره ؟ 128 و 256 ؟
ماکس نت با آسیاشت بیعت کرده. 128 طلایی سرعتش حداکثر 16 شده . روزی 300 مگ (اگه اشتباه نکنم) سرعت میره رو 128 کیلو
فکر کنم اگه مصرف ماهیانه هم از یه حدی بیشتر بشه همین 16 هم کمتر میشه
شما دور 128 نامحدود رو خط بکش هم پدر خودت در میاد هم کامپیوترتنقل قول:
مخابرات و همارا رو من میدونم 20 تا فیکس میده مصرف منصفانه هم نداره...
یه محدود بگیر که شبانه داشته باشه خودتو راحت کن
سرعت 256 نامحدود 30-35 هست که اصلا به درد نمیخوره .نقل قول:
سرعت نامحدود مخابرات چقدره ؟ 128 و 256 ؟
خط شما کیفیتش خوبه ؟ مرکز مخاربراتی شما کجاست ؟ مرکز مخابراتی ما مدنی هست .نقل قول:
درسته مال منم همینطوره من فکر میکردم فقط مال من اینجوریه
شبانه میخوام چیکار . کار من حجمی نیست زمانی هست . سیستم هم در هر صورت باید روشن باشه پدرش هم درمیاد :دینقل قول:
پ.ن : راستش همینم کارمو راه میندازه ولی خیلی زوره وسط دوره هر تغییری دلشون میخواد میدن . اگه از اول میگفتن نیم کیلوبایت مسئله ای نبود
صب پا میشی میبینی کل کوچه و خیابون رو حفاری کردن!بعد میبینی کار خیلی ضروری داری ولی نمیتونی ماشینتو از خونه ببری بیرون!بعد بهشون میگی کی پر میکنین میگه معلوم نیست!بعد میزنه سیمات اتصالی میکنه با تندی میگی الاغ ها شما که میخواستن عملیات عمرانی انجام بدین دم در من لااقل قبلش خبر میدادین ماشینو بیاریم بیرون!نقل قول:
بعد جواب نمیگیری و به سوختن ادامه میدی ولی کاری از دستت بر نمیاد!
الان دقیقا سر اینترنت گیر این دسته از حمارها با درجه خلوص 100 درصد ا افتادیم که هر جور و به هر شکلی که میخوان.....
پیام دادن اختلال ظرف 48 ساعت بر طرف میشه و بخاطر جبران این مشکل یک گیگ حجم و 3 روز به سرویس شما اضافه میشه،الان که 5 روز از ارسال این پیام گذشته یکی نیست بگه اخه مردان ناحسابی وقتی میخوایم خرید کنیم پول خون باباتونو هم به ازای هر روز از آدم میگیرین ولی الان مثلا منی که وی ای پی دارم با 1 گیگ حجم و سه روز که عملا پینگ بالای 1300 هست و دانلود در حد چن کیلو چی کار کنم دقیقا!
بعد همین یک گیگی رو هم که دادن شب مودم و لپ تاپو خاموش کردم صب پاشدم دیدم تو پنل کاربری آسیا شت(الان ادغام شدن با مکس) زده-128 مگ،زنگ زدم میگم وقتی مودم خاموشه چطور من حجم مصرف کردم ،برگشته میگه بررسی میکنیم:n21:
همه مصایب یک طرف ادغام با اسیاشتم یک طرف:n24:
یادمه جورج بوش تو یکی از سخنرانیهاش گفت اینها مردم ایران رو گروگان گرفتن:n09:واقعا گل گفت.
ولی مکس نت من وضعش عالیه ها . هر شب 10 گیگ دانلود دارم :n02:
پنل کاربری مکس نت برای شما هم باز نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من میشه
تغییراتی دادن وامنیت رو بردن بالا احتمالا ویروس کشتون گیر میده که باس ردش کنیدنقل قول:
10 گیگ برای 120 هزار تومن چیزی نیست کهنقل قول:
من پارسال با مخابرات با 50 هزار تومن برای 3 ماه هرشب 10 گیگ دانلود میکردم
مکس نت داره پول دیه باباش رو از ما میگیره
یکی مثل مکس نت شبانش خوبه شارژش کمه
یی مثل آسیاتک شارژش خوبه شبانش لیمیته
هر کدوم یه دردی دارن دیگه
تازه مخابرات شارژ بیشتری هم میداد
لعنت به همه isp های ایران
لعنت به زیرساخت
لعنت به اینترنت ایران
برای منم باز نمیشه و ربطی به امنیت و فایروال هم نداره!نقل قول:
خب خدا رو شکر:n01:نقل قول:
ولی احتمال میدم این موج تغییرات آرام آرام به شما هم برسه(البته خدا کنه نرسه:n02:) چون چن ماه پیش یکی از دوستام تو ارومیه میگفت اینطوری هست منم میگفتم ارومیه کجا اینجا کجا ولی تو این چن روز شامل حال منم شد:n06:
بدون https برید.نقل قول:
user.maxnet.ir
یا warning ای که مرورگر میده رو رد کنید تا با https هم باز کنه.
ببخشيد من دوباره سوال رو تكرار ميكنم،براي دانلود شب تو تبريز كدوم شركت بهتره؟
این مخابرات چقدر جالب شده تازگی ها !! :دی داشتیم مسابقه میدادیم وسط گیم دیدم اکثر بچه ها باهم یهو تایم اوت شدن :n02::n02::n02: از قضا همشون مخابرات داشتن و تو یه لحظه تیم اوت شدن :n08::n08::n08: دقیقا ساعت 00:06 دقیقه صبح !! :n02::n02::n02::n02:
اینم صبا نت من در اوج اقتدار :دی
@
urumchi
;
درسته مخابرات تعطیله و همارا و صبا واسیا تک هستن ماکس نت هم تعطیلهنقل قول:
وصل شدن .......
نقل قول:
مکس نت هم دقیقا همون ساعت قطع شد
دهه !!!! چرا اینجوری شد ؟ ساعت 13:46 دقیقه رانژ خطم قطع شد :n08::n29:
یعنی چی!! مسخره !! داشتم به مخابرات میخندیدم صبا گند زد !! یه نفر دیگه هم صبا داشت !! شما خطت رانژه ؟ یا ایراد پیدا کرده مثل من ؟
- - - Updated - - -
دهه !!!! چرا اینجوری شد ؟ ساعت 13:46 دقیقه رانژ خطم قطع شد :n08::n29:
یعنی چی!! مسخره !! داشتم به مخابرات میخندیدم صبا گند زد !! یه نفر دیگه هم صبا داشت !! شما خطت رانژه ؟ یا ایراد پیدا کرده مثل من ؟
دیشب یک گیگ شارژ کردم صب پاشدم دیدم حجم باقیمانده رو زدن 350مگابایت ! این دزدی نیس عایا:n34::n34: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!!! چهار ساله دارم مکس نت استفاده میکنم ! دیگه گندش در اومده! اصلا خدماتشون خیلی مزخرف شده ! یه سوال! دوستان شرکت مخابرات دانلود شبانه برا سرویساش داره ؟ چون هر چی سرچ کردم تو سایت چیزی در مورد دانلود شبانه نبود ! ضمنا میخام مگس نتو جم آوری کنم شما شاتلو پیشنهاد میدین یا مخابراتو ! البته با علم به اینکه همشون عنن! ولی حتما درجه عنیتشون نسبت به هم فرق داره! :n24:(مد نظرم 10مگ با حجم 8 گیگ مخابراته یا 8 مگ با حجم 4 گیگ شاتل )
سلام
برای جمع آوری از مخابرات باید به ابوریحان بریم ؟؟
و مدارک چی نیاز هس؟
با تشکر
مخابرات ارزون تر از شاتلهنقل قول:
شاتل جدیدا ایراد داره با گیم و سرور های داخلی
مخابرات بهتره به نظرم
کارت ملینقل قول:
مرکز ابوریحان
نمیدونم این مخابرات چرا قاط زده تا بعذ از ظعر که رفتم بیرون همه چیز خوب بود وقتی برگشتمنقل قول:
وضعیت خطم بهم ریخته نمیونم چیکار کنم
دو-سه روزی هست اوضاع مخابرات خیلی خرابه.نقل قول:
قشنگ قطع و وصل میشه یا سرعت وحشتناک پایین میاد یا https اینا از کار میفته....
شاتل: تا دو سال آینده در تهران و تبریز اینترنت ۱۰۰ تا ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه ارائه می کنیم
رئیس هیات مدیره شاتل با اشاره به اینکه با دریافت پروانه FCP از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات توسط شاتل و شش شرکت دیگر، گفت:با دریافت این پروانه می توانیم ایجاد شبکه فیبر نوری کنیم و در دو لایه edge و access دسترسی داشته باشیم. همچنین با دریافت این پروانه ضمن ارائه خدمات محتوایی چون IPTV و Video On Demand) VOD) با توجه به اجازه رگولاتوری خدمات تلفن ثابت به مشترکان ارائه دهیم.تعرفه اینترنت یک پنجم مخابرات می شود
او از اقدامات اولیه شاتل پس از دریافت این مجوز پرده برداشت و بیان کرد:ما می توانیم پورت اینترنت را با یک پنجم قیمت کنونی مخابرات به شرکت ها و مردم ارائه کنیم که بنا به مجوز رگولاتوری فعلا نمیتوانیم سرویسها را بیش از ۱۰ درصد ارزانتر از مخابرات ارائه دهیم. اگر این محدودیت برداشته شود که هیچ وگرنه ما برای جبران کیفیت سرویسها را بسیار بالاتر از مخابرات ارائه خواهیم کرد.شانه ساز زاده ادامه داد:به عنوان مثال هم اکنون سرویس های یک و دو مگابیت بر ثانیه به عنوان کم ترین سرعت و عرف مشترکان خانگی شناخته می شود که ما میخواهیم آن را به حداقل ۸ مگابیت بر ثانیه ارتقا دهیم. زیرا معتقدیم این میزان در چند سال اخیر به ۳۰ تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه خواهد رسید و نیاز کاربران در این پهنای باند تامین میشود.ارائه تلفن ثابت با صدای HD
رئیس هیات مدیره شاتل در مورد نحوه ارائه تلفن ثابت توسط شاتل گفت:ما پس از راه اندازی شبکه مان بر اساس مجوز دریافت شده، تلفن ثابت با قابلیت جابجایی شماره و دریافت آن بر روی اسمارت فون یا بر بستر آیپی (VOIP) ارائه میدهیم که مطمئنا قیمت تعرفههایمان کمتر از مخابرات است.او در مورد کیفیت خدمات تلفن ثابت این شرکت افزود:تلفن ثابتی که ما ارائه خواهیم داد با کیفیت صدای HD و دارای قابلیت هایی چون Voicemail و Videocall خواهد بود که بنا به تعهدمان به سازمان تنظیم مقررات ابتدا در مناطق کم برخوردار(مناطقی که دارای مشترکین در صف هستند یا امکان ارائه پورت ندارند) تجاری میشود و سپس این امکان را در شهرهای بزرگ بهرهبرداری خواهیم کرد.محمد حسن شانه ساز زاده از راه اندازی سایت ویدئویی Movieland پرده برداشت و توضیح داد:قرار است در این سایت فیلم های مورد تایید وزارت ارشاد با نصف قیمت DVDهای موجود در بازار ارائه شود و مشترکان هزینه اتصال اینترنت بسیار ناچیزی بابت دیدن این فیلمها پرداخت کنند. تا کنون ۲۷۰ فیلم بارگذاری شده که در نهایت به ۵ هزار فیلم خواهد رسید.او در پاسخ به سوال خبرنگار زومیت مبنی بر اینکه در شبکه فیبر نوری تان با سرعت ۱۰۰ تا ۳۰۰ مگابیت محدودیت حجم برای کاربران برداشته میشود یا نه؟ اظهار کرد:چون هزینه ها با ایجاد این شبکه برای ما پایین میآید خیلی به ارائه اینترنت نامحدود نزدیک میشویم که اگر هزینه پورت خریداری شده از شرکت زیرساخت نیز کاهش یابد حتما اینترنت را بدون محدودیت ترافیک به کاربرانمان ارائه میدهیم. البته باید توجه داشت که به طور حتم در شبکه های IPTV و VOD پکیج های ارائه شده بدون محدودیت حجم و باقیمت پایین خواهد بود.وی همچنین در جواب سوال خبرنگار زومیت درمورد قرارداد با اپراتورهای اصلی بعد از دریافت مجوز اپراتور مجازی تلفن همراه، اعلام کرد:ما قصد داریم با هر سه قرارداد امضا کنیم و از هر سه اپراتور برای ارائه سرویس، خدمات دریافت کنیم؛ ولی به احتمال زیاد با رایتل این کار را خواهیم کرد؛ زیرا تا کنون با مسئولین این شرکت برای انجام این کار چندین جلسه فنی و اصولی داشتیم در حالی که ایرانسل و همراه اول به ما اجازه برگزاری این جلسه را ندادند.شانه ساز زاده تاکید کرد:در صورت مجوز اپراتور مجازی تلفن همراه همه کارها را به سرعت انجام خواهیم داد تا در سال آینده بتوانیم محصولمان را به مردم ارائه دهیم.
نقل قول:
البته با حجم محدود و یا مصرف منصفانه که واقعا مضخرفه این شرکتها
صبا دو روزه برای من بدجوری ترکیده !!
تنها نیستی
اسیاتک:
مخابرات و مکس نت هم همچنین
اما پارس وضعیتش به مراتب بهتره !
دوستان بنده سرویس مخابرات دارم ولی علاوه بر آی پی 2 و 5 آی پی 178 و 176 هم میگیرم :n29: این دو تای آخری آی پی آسیاتک هستند
وقتی آی پی 17x میگیرم کیفیت و سرعت هم به مراتب بدتر میشه
داستان چیه؟
:n03: (تبریز - مرکز فهمیده)
پهنای باندش جواب گو نیس هز اسیا شت پهنای باند خریدهنقل قول:
Sent from my Explorer A310e
سلام دوستان
من از شركت ماكس نت الان نزديك 4 ساله نامحدود طلايي 3 ماهه ميگرفتم دانلود ندارم به همين خاطر كفايت ميكنه سرعت دانلود بين 25-30بود ، ولي الان مدتيه كه سرعت در حد ديال آپ شده سرعت دانلود بين 5-10 كيلوبايت ميرسه و هيچ صفحه اي باز نميشه ، زنگ زدم پشتيباني گفت سرعت سرويس هاي نامحدود رو كم كرديم ، گفتم يعني برگشتيم به زمان وضع ديال آپ ؟ خيلي هم خوبه بهش ميگم چي كار بايد بكنيم من 45 روزم هنوز مونده اينو عوض ميكنيد ؟ ميگه نه عوض نميكنيم يا بايد يكي ديگه بگيريد يا صبر كنيد اين 45 روز تموم بشه
کلا مدتیه وضع نت بصورت کلی خوب نیسنقل قول:
و وقتی رسیدگی نیس هر شرکتی هر کاری دوس داشته باشه انجام میده
دزدی میکنه
دوبرابر حساب میکنه
شبانه رو قطع میکنه
اپلود رو جزو حجم حساب میکنه
و................
مثل اینکه مکس نت با آسیاتک ادغام شده
سرعت نامحدود طلایی 128 شده 7 ~ 15 کیلوبایت هیججا رو هم باز نمیکنه
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن از این به بعد 128 با حداکثر سرعت 16 کیلوبایت ارئه میشه
همه مشترکین هم رفتن روی آساتک
و از این به بعد برای تمدید و خرید باید از سایت
اقدام کنن.
خوشبختانه 1 روز از اعتبار سرویس من مونده
بلاخره فرصتی پیش اومد بعد 5 سال اشتراک از ماکس نت انصراف بدم
تو 2 سال اخیر کیفیتش خیلی افت کرده و قیمتاش هم که از بقیه سرویس دهنده ها بیشتر شده.
- - - Updated - - -
مثل اینکه مکس نت با آسیاتک ادغام شده
سرعت نامحدود طلایی 128 شده 7 ~ 15 کیلوبایت هیججا رو هم باز نمیکنه
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن از این به بعد 128 با حداکثر سرعت 16 کیلوبایت ارئه میشه
همه مشترکین هم رفتن روی آساتک
و از این به بعد برای تمدید و خرید باید از سایت
http://www.1544.ir
اقدام کنن.
خوشبختانه 1 روز از اعتبار سرویس من مونده
بلاخره فرصتی پیش اومد بعد 5 سال اشتراک از ماکس نت انصراف بدم
تو 2 سال اخیر کیفیتش خیلی افت کرده و قیمتاش هم که از بقیه سرویس دهنده ها بیشتر شده.
مکس نت این 2 ماه اخیر اصلا برای من خوب نبود
این یک هفته اخیر کاملا ری....ده :n34:
با 4 مگ نمیتونم سایتهای خارجی رو باز کنم
سرویس من VIP هست،بعد از ادغام و قطعی ها که به کنار!سرعت دانلود من از 400 اومده رو200 اونم از سرور خود اسیا تک،تک کانکشن و سرورخارجی هم از 120بالاتر نمیره!نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی ماکس نت پشتیبانی فرمودن که باید تا400-450 بگیری!زنگ بزن پشتیبانی آسیاتک بگو مشکلت رو!
زنگ زدم پشتیبانی اسیاتک گفت کی این حرفو زده!شما باید 64تا سرعت بگیری برای سرویس 4مگ سرعتت خیلی خوبه،تازه بیشترم داری میگیری!
گفتم آخه قبل از ادغام پینگم زیر200 بود الان بالای400 هست سرعتمم بالای 420 بود الان شده 200،گفت قبلنم ماکس نت زیرمجوعه آسیاتک بوده و الان هم تغییری ایجاد نشده!
حالا من چه کنم؟:n13:
دوستان دیگه از آسیاتک و مکس نت اینترنت نگیرین بنده همین 1 ساعت پیش اینرنت 10 مگابیت تمدید زدم که اصولا باید سرعت حدود 1.5 مگابایت داشته باشه که حداکثر 80 کیلوبایت سرعت میده:n28:
بین یه دسته دزد شیاد سرگردون شدیم که دست همشون تو یه کاسه هست.:n34::n34::n34: