10گیگ در ماه که 4 تا 10 صبح هست رایگانشنقل قول:
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
اگه اشتباه نکنم 10 مگ 4تا 10 هستنقل قول:
1 و 2 مگ 2تا 8 صبح
سرویس من 1 مگ (کیمیا ) هستش که ساعت رایگانش 2 تا 8 صبح هست ...نقل قول:
الان وضعيت اسياتك سمت شرق تهران(مجيديه اونورا) چطوره؟
هم سرعت هم پينگ
سرويس ١٠ مگ ٤٠ گيگش
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوستان اینقدر از سرورهای آسیاتک دانلود میکنیم که همین روزاست که کلا شبانه رو تعطیل کنه یادمه شاتل وقتی محدود کرد همه از جمله خودم رفتن صبانت و یا پارس آنلاین بعدش صبانت و پارس آنلاین پولی شد شبانه اش باز همه رفتن فن آوا حالا هم آسیاتک آسیاتک هم شبانه اش رو برداره کلا دستمون تو پوست گردو میمونه فقط میمونه های وب که اون هم شبانه اش ۳ ساعته و زمانش کمه فن آوا هم سرعت شبانه اش پایینه که بدرد نمیخوره تازه اینا هم معلوم نیست بعدا چکار کنن کلا تنها جایی که درست و حسابی شبانه میده همین آسیاتک هستش
دوست عزیز من خودم منتظرم محدویت پورتش رفع بشه ثبت نام کنم اما آسیاتک به احتمال خیلی کم بر داره چون بر داره همینطور که خودت گفتی همه میرن شرکت های دیگه و آسیاتک بدون مشتری میمونه و این یعنی جیبش خالی میشه 1سوال شما که ثبت نام کردی و وصل شد الان سر ساعت مودمو خاموش میکنی یا همینجوری روشنه و کم نمیکنه؟نقل قول:
- - - Updated - - -
دوست عزیز من خودم منتظرم محدویت پورتش رفع بشه ثبت نام کنم اما آسیاتک به احتمال خیلی کم بر داره چون بر داره همینطور که خودت گفتی همه میرن شرکت های دیگه و آسیاتک بدون مشتری میمونه و این یعنی جیبش خالی میشه 1سوال شما که ثبت نام کردی و وصل شد الان سر ساعت مودمو خاموش میکنی یا همینجوری روشنه و کم نمیکنه؟نقل قول:
سلام.
دوستان برای SNR دو واحد dB و db باهم تفاوت دارن؟
این دو تا عکس پایین روی یک خطه و روی دوتا مودم تست شده. ولی مقدار SNR دوتا عدد مختلف میگیرم که خیلی تفاوت دارن
اونی که SNR ش روی 12.3 هست یک مودم خوب و حرفه ایه و دومی که 21 هست یک مودم کاملا معمولیه
مودولوشن و انکس هم روی هر دو مودم یکی هست.
خیلی عجیبه، مگر اینکه اون دوتا واحد باهم فرق داشته باشن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما خودت میدونی که وقتی هیچ جا شبانه رایگان نداشته باشه مشتری کجا میخواد بره؟ الان به غیر از آسیاتک فقط های وب و فن آوا موندن که اونا شبانشون بدرد نمیخوره و ممکنه کلا بر دارن و اگرم آسیاتک شبانشو برداره دیگه جایی نمیمونه که مشترک بخواد بره من تا ۱ ماه پیش فن آوا بودم ولی چون سرویس بالاتر از ۲ مگ نداشت و شبانش سرعت پایین داشت و سرور داخلی و خارجی سرعت دانلود یکسان بود اومدم آسیاتک ولی وقتی همین جا هم شبانه رو پولی کنه یا مثل شاتل محدود کنه کجا میتونم برم مگه اینکه ماهی ۴۰۰ هزار تومان بدم نامحدود سرعت بالا بگیرم چون سرعت پایین وقتی منصفانه میشه عملا بی کاربرد میشه یا اینکه برم خارج ولی حیف که پول و شرایطشو ندارم ماهی نهایت ۶۰ تومان بابت اینترنت میتونم بدم نه بیشتر الان شما ببین شاتل حسابی شلوغه با این که خیلی جالبه هم پول بابت شبانه میگیره هم محدود میکنه یعنی شما پول بابت شبانه بدی و هم محدود باشی ولی خیلی از مشتریاشو از دست نداده چون همه که مثل من و شما حوصله تخلیه و رانژه و دردسراشو ندارن و درآخر اگه همه شبانشونو بردارن مثل نامحدود که با هماهنگی همدیگه منصفانه اش کردن اونوقت کاربرا بصورت پراکنده و تقریبا مساوی در همون شرکت هایی که هستن میمونن پس این که بگین شرکت برشکست میشه و کلی مشتری از دست میده درست نیست یک عده خاصی از مشترکین مثل من دانلودر هستن بقیه اینترنت واسه شبکه های اجتماعی و اخبار و تحقیق و از این جور چیزا میخوان نه دانلود مثل خیلی از فامیل های خودم داداشم هم آسیاتک داره ولی یکبار هم از شبانه اش استفاده نکرده چون نیاز نداره.نقل قول:
در مورد خاموش و روشن کردن مودم برای شروع شبانه مودمو خاموش نمیکنم ولی قبل از اتمام شبانه مودمو خاموش و روشن میکنم و تا الان خدا رو شکر(چشم نزنم) حجم خوری نکرده
دادا چطور سرعتت اینطوری شده ؟نقل قول:
اسیاتر اشنا داری ؟
نه آشنام کجا بود ...نقل قول:
این سرعت سرور داخلی ایران هست که اینقدره توی شبانه یا سرور خارج با 90 تا دانلود میکنه
برای خیلی ها توی آسیاتک سرعت سرور داخلی بالا هست توی شبانه برای بعضی ها هم نیست
بستگی به شهر و میزان پهنای باند مرکز مخابراتی که ازش سرویس دارید داره
مثلا سایت سافت 9 8 سرور هاش روی خود آسیاتک هست و سرعت دانلود ازش توی شبانه بالا هست
شما کلا همش داری این بحث شبانه را پیش میکشی و میگی اگر زیاد دانلود کنیم شبانه را بر می داره در حالی که اصلا اینطور نیستنقل قول:
من خودم 7 سال نامحدود فن آوا داشتم اگر فن آوا نامحدودش را برداشت مصرف منصفانه کرد به خاطر مدیریت جدید این شرکت و سیاست های جدیدش بود
که روی نامحدودش مصرف منصفانه گذاشت نه استفاده و دانلود زیاد کاربرها یا اگر پارس و صبانت این تصمیم را برای شبانه گرفتن به خاطر سیاست های
شرکتشون هست نه برای اینکه دانلود شبانه زیاد بوده و پهنای باند کم میاوردن
در ضمن دانلود از سرور داخلی خود آسیاتک هیچ ربطی به پهنای باند اینترنت بین الملل این شرکت نداره و البته اگر دقت کنی خود آسیاتک هم برای دادن شبانه
سیاست های خاص خودش را داره و فقط به سرویس های 10 گیگ در ماه به بالا شبانه رایگان کامل میده یا فقط بعضی از مرکز مخابراتی سرعت سرور داخلشیون
توی شبانه رایگان بالا هست . آسیاتک فعلا خیلی خوب داره کار میکنه و تنها عیبش این هست که پینگش بالا هست متاسفانه ....
امروز هم پینگم داغون شده و هم سرعتم از سرور خارجی ( در روز ) رو 5مگ محدود شده!!!!
کسی این مشکل واسش پیش اومده؟!!
پینگ حدوود 250تا 300نقل قول:
سرعت مشکلی نداشت
دوستان باز دیشب از من 1 گیگ تو تایم رایگان کم کرده و 700 مگ هم منفی زده ! کلا از قسمت کم کردنش بگذریم چون موضوع بسیار تکراری هست . فقط این حجم منفی قبلا با شارژ هم میموند و از حجم خریداری شده کم میشد ! الآن هم همینطور هست یا خیر ؟! یا باید نصف شبی زنگ بزنم 1544 ؟!
پس پینگ تو هم داغونه! واسه منم همین حدودا بود ولی الان دوباره درست شده و برگشت رو 140نقل قول:
دوستان ماکس نت ی ( و کلا isp های زیر مجموعه ی آسیاتک در استانها ) که میخوان تخلیه کنن برن آسیاتک مواظب باشن به وضعیت من دچار نشن...
چون ماکس نت به نوعی یکی از زیر مجموعه های آسیاتک هست ولی به هر دلیلی سرویس حجمی شبانه رایگان با سرعت بیشتر از 4 مگ ارائه نمیدن ، وقتی میری بهشون میگی میخوام تخلیه کنم و برم از آسیاتک سرویس 10 مگ بگیرم دچار خارش و شکم درد میشن و بهونه میارن که ممکنه خطتون ساپورت نکنه و غیره... و موقع تخلیه ی خط شما پانل کاربری شما رو که در آسیاتک هم فعال هست حذف نمیکنن !!!
بعد شما با خیال راحت میری آسیاتک و ثبت نام میکنی و براتون پورت میدن و خط رانژه میکنن و سرویس وصل میشه ولی موقع استفاده میبینی که نمیتونی ترافیک اضافی بخری و فاکتوری برای پرداخت صادر نمیشه براتون. زنگ میزنی پشتیبانی اونا هم نمیفهمن مشکل از کجاست ثبت میکنن برای رسیدگی و بررسی. بعد از یک هفته تازه میفهن که چون شما دو تا پنل کاربری براتون تعریف شده نمیتونی شارژ بخری و...
مجبور میشن دوباره خط شما رو بدون هیچگونه اطلاع یا هماهنگی قبلی جمع کنن و پورت شما رو تخلیه کنن و به ماکس نت بگن که پانل کاربری رو حذف کنه و دوباره باید معطل بشینی تا بهتون پورت اختصاص داده بشه و رانژه بشه و هزار جور دردسر دیگه....
خلاصه من به شدت هم با ماکس نت هم با آسیاتک درگیرم و از سرویس 10 مگ که ازشون گرفته بودم 14 روز باقی مونده ولی کلا خطم و پورتم رو جمع آوری کردن و حتی خودشون هم نمیدونن که که تکلیف اکانتی که خریدم چی میشه و میگن بزارید سرویستون وصل بشه بعدا... چند بار تو 195 هم شکایت کردم فعلا به نتیجه ای نرسیده.
سرعت چرا اینقدر داغونه !؟ از سرور خارجی از 100 بالاتر نمیره !
چرا ازسایتای داخلی دانلود نمیکنید؟؟؟نقل قول:
سافت98 دانلوهامیهن دانلود ...
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
من که اصلا تو روز دانلود نمیکنم ! منظورم کلا کم بودن سرعت بود که از صبح دارم !نقل قول:
دوستان کسی اینجا دوتا 2 بازی میکنه؟ پینگش چنده؟
و
از دوستان کسی بچه مازندران هست؟ اوضاع اسیاتک چطوره؟ پینگ؟ سرویس؟ محدودیت؟
لطفا جواب بدید دوستان:n16:
متاسفانه برای منم چند روزه که در تایم روز سرعتم از سرور خارجی رو 5مگ محدود میشه!!!!نقل قول:
خب خط دوم تلفونمون رو هم امروز رانژه شد و برخلاف خط اول که 1 مگ رو نمیکشید، این خط رو 4 مگ به راحتی آپ شد.:n33: وضعیت اپلود هم به مراتب بهتر شده.
اینم وضعیت خط:
با سپاس از داشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n16:
مخلصم عزیز :n06::n12:نقل قول:
اگه میخوای بهشون بزنگ و بگو که آپلودتو بالاتر ببندن.
فدایی داری:n12:نقل قول:
والا باورت نمیشه.. اول که رانژه شد دیدم خط رو 2 مگ ست شده. زنگ زدم بهشون میگم بیارش بالاتر.. اول هی منو من میکرد بعدش گفت باید با سرپرستمون هماهنگ بشم! بعد 5 دقیقه اومده میگمه اقا تو کیمیا 2 مگ گرفتی دیگه الانم 2 مگه خطتت!! اگه دوس داری ببیری بالاتر برو تعرفه بالاتر بگیر چشم با پیگیری میکنیم !! یعنی یه لحطه این جوری شدم -->:n04:
بهش گفتم من 256 هم بگیرم تو موظفی هرچقدر که خط میکشه بیاری بالا! بعد حرف snr رو کشید وسط! گفت snr میاد پایینه 15 و سیستم ما قبول نمیکنه!!:n04:
اخر سر هم گفت تو 2 مگ گرفتی الانم 2 مگ داری.. شرکت که بهت تعهد سرعت بالا نداده:n04:دیگه اساسی رفت رو اعصابم و قطع کردم. دوباره زنگ زدم و این سری یه ادم منطقی و زبون فارسی فهم! خورد به پستم.. و به راحتی بالا برد.. کارشناس های 1544 به دو دسته تقسیم میشن با این حساب.. هیچ وقت مثل من دو ساعت جرو بحث نکنید چون آخرش هیچیه و فقط اعصاب خوردیه.. به راحتی قطع و دوباره ز بزنید .
الان میترسم باز ز بزنم طرف ببینه رو 4 مگه باز بیاره رو 2 مگ:n02:
نقل قول:نقل قول:
چند روزه سرعتم سرور خارج کم شده !!
تو روز هم باید از اکانت افزایش سرعت استفاده کرد ! . اینجوری سایت ها بهتر باز می شن
اقا تخلیه شد............
صلوات محمدی پسند بفرست
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
[emoji23] پیشنهاد میکنم صبانت بگیری[emoji23]نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
مخابرات تخلیه شدنقل قول:
اسیاتک دو هفتس ثبت نام کردم
دوستان در جریانند چه بدبختی سر تخلیه خط کشیدم
امروز زنگ زدم پشتیبانی فنی آسیاتک که آپلود خطم را بالاتر بیاره گفت اگر بخوای از روی 511 می یارم روی 783 ولی باید دانلود خط هم
از 10 مگ بیارم روی 8 مگ و خود سیستمون اینجوری هست !! منم گفتم بیاره بالاتر آپلودا ....
دوستان کسی هست آپلود 783 و دانلود 10 مگ باشه خطش ؟؟
درسته ، منم چند بار که بهشون زنگیدم تا آپلودو ببرن بالا ، همینو بهم میگفتن!نقل قول:
آپشناشون اینه:
دان 10 و 12 مگ = آپ 512 کیلوبیت
دان 8مگ = آپ 783 کیلوبیت
دان 6مگ = آپ 1024 کیلوبیت
-البته من یه بار که زنگیدم ، طرف گفت که میتونم با دان 8مگ ، آپتو رو 1مگ ببندم ولی من گفتم نه ، نمیخواد ؛ چون نمیرزه که به خاطر 500 کیلوبیت افزایش آپ ، سرعت دانو 4مگ بیارن پایین تر!
خواهش میکنم یکی جواب بده!!!!!!!!!!
کسی از منطقه 22 برج های رسا بلوک یاس 3 adsl آسیاتک یا هر شرکت دیگه ای داره که به وایمکس بیارزه!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
خواهش میکنم یکی جواب بده!!!!!!!!!!
کسی از منطقه 22 برج های رسا بلوک یاس 3 adsl آسیاتک یا هر شرکت دیگه ای داره که به وایمکس بیارزه!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من بعده ساعت 2 مودم رو یکبار روشن خاموش کردم و تا صبح نزدیک 7 گیگ دانلود کردم و دانلود رو تا ساعت 7:45 تنظیم کرده بودم.. الان اومدم چک کردم 4 گیگ از حسابم کم کرده!!:n37: آخه چرا؟؟ ساعت 7:45 دانلود قطع شده ولی تا آخرین زمان اتصال تا ساعت 11صبح همین جوری نوشته 4 گیگ ! مگه میشه ؟ 1544 ز بزنم کاری میکنن؟
ماه پیش یک بارم مودمو روشن خاموش نکردم اما ازم حجمی نخورده بود
بعدش حتما استفاده کردی یا اینکه دانلودومتوقف نکردینقل قول:
کامپیوترو خاموش نکردی ؟؟دوباره روشن کنی؟ اینجوری دوباره دانلود میکنهنقل قول:
نه والا به جز همین لپتاپم هیچ وسیله دیگه ای حتی به wifi وصل هم نبود. لپتاپم رو هم گذاشته بودم ساعت 7:45 آف شه! من احتمال میدم که هک شدم! چون یه بار همین مسئله تو مخابراتم پیش اومد.. با عوض کردن پسورد اینترنت به نظرتون مشکل حل میشه ؟نقل قول:
دیشب اختلال بوده تماس بگیر اون مقداری ک نباید کسر میشده بر میگردهنقل قول:
این مشکل دیشب برای همه بوده
- - - Updated - - -
دیشب اختلال بوده تماس بگیر اون مقداری ک نباید کسر میشده بر میگردهنقل قول:
این مشکل دیشب برای همه بوده
تکذیب میشه من مشهدم دیشب ۱۶ گیگ دانلود کردم هیچی کسر نشدهنقل قول:
سلام دوستان
من اگه بخوام اینترنت 20مگابیت داشته باشم باید چه کار کنم؟؟
خطم از 4مگ بیشتر نمیکشه
خواهشا کمک کنید.
ممنون
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من اگه بخوام اینترنت 20مگابیت داشته باشم باید چه کار کنم؟؟
خطم از 4مگ بیشتر نمیکشه
خواهشا کمک کنید.
ممنون
ممنون داداشنقل قول:
تماس گرفتم گفتن که فرستادیم واسه پیگیری تا 3 ساعت دیگه بررسی میشه.
سرویست 80 درصده ؟نقل قول: