الان ارزش داره 9504 ها رو حك كنيم ؟؟ به خاطر اين پچ جديد امنيتي ميگم
+ وقتي كنسول حك بشه اگه بازي اوريج بزاريم بريم لايو امكان بن ٠ ميشه ؟؟؟؟
+ وقتي كنسول حك بشه اگه بازي اوريج بزاريم بريم لايو امكان بن ٠ ميشه ؟؟؟؟
9504 مگه -- نشده ؟
ولی اون قرمزه ارزششو دارها شهاب ؟نقل قول:
اینا به نظر من ارزش خریدن ندارن :
Metro 2033
Prince Of Persia The Forgotten Sand
Test Drive Unlimited 2
Operation Flashpoint: Red River
Warriors Legends of Troy
بقیه رو موافقم !
بله ، چرا ارزش نداره! فوقش اینه که اگه بعدا +LT از کار افتاد منتظر میمونین تا فرمور جدید عرضه بشه! ولی فعلا تا اون زمان کنسول رو ه ک کنید و بازی کنید.نقل قول:
نه بن نمیشید. البته به شرط اینکه قبلا فلگ نشده باشین!نقل قول:
+ وقتي كنسول حك بشه اگه بازي اوريج بزاريم بريم لايو امكان بن ٠ ميشه ؟؟؟؟[
چرا.نقل قول:
چطور مگه!؟:31:
والا چی بگم علی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گیم پلی این نسخه از بازی یه جور کپی مسخره از GOW بود!!
نه اینکه گیم پلیش عین GOW باشه ها ! اگه اینجوری بود که خوب بود! ولی یک گیم پلی خشک رو برداشتن و یه سری امکانات GOW رو بهش اضافه کردن! + این که باس هاش واقعا مسخرن! یعنی اصلا یه باس بیشتر نداره که شما 10 بار باید باهاش بجنگین! کلا بازیش هیچ هیجان خاصی نداره! پرنس هر چی نسخه هاش جلوتر رفت کیفیت بازیش پایین تر اومد متاسفانه!
نقل قول:به دلیل حرف حسام گفتم ! ( یه لحظه شک کردم )نقل قول:
بچه ها يكي از مدل هاي اسليم كه حدود 300 تومنه ... هنوز ه.ك نشده؟
به نظرتون ه.ك ميشه يا نه؟
نه هنوز -- نشده !
----
-- که میشه ! ( دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره )
ممنون شهاب
ميگم الان تونستن روي اين داشبورد جديد همون LT+ رو بريزن ؟؟ ( يعني داشبورد رو روي خام اپديت كنيم بعد ميشه ال تي ريخت؟؟ )
خواهش میکنم.نقل قول:
نه هنوز نتونستن! یعنی باید منتظر موند تا ورژن دوم +LT یا ++LT عرضه بشه! پس فعلا به هیچ وجه به لایو وصل نشید تا داب.رد آپدیت نشه!
سلام :دی
میگم من شنیدم که درایو اسلیم های باندال(هیتاچی)بدرد بخور نیستش و عمرش کمتره . واقعا اینطوریه؟
راستی این آپدیت جدید 360 کی میاد ؟:13:برای کار با این 360کی حتما باید هارد جدا بخریم؟:41:
ممنون
شهاب جان جوابتو داد داووووود :31:
نه هيتاچي هم خوبه !! ( ولي من شنيدم توي فت ها عمر كمتري داره )
+
رو هيچ ديسك بازي اين اپديت ناجوره نيومده ؟؟
بعد ميگفتن كه بازي هايي كه اپديت ميخواد اپديت نكنيد ! براي ال تي + ! ايا اين درسته ؟ يعني ال تي ريختيم بعد اگه يه بازي گزاشتيم اپديت خواست مورد نداره ؟؟؟
الان ميشه افلاين اپديت كرد به ورژن داشبوردي كه قبل از ماه مي اوده ؟؟ مثل اپل گير نميده ؟ :31::31:
اين اپديتا روي ديسك بازيهاست ديگه ؟؟ ٨٠ مگ زور داره :31::31::31:
علیک السلام!:31:نقل قول:
کی گفته درایوش به درد بخور نیست!؟:31:
هر کی این حرف رو زده ازش مدرک و دلیل بخواین. آخه همینجوری روی هوا که نمیشه گفت یه چیزی بده که!:31:
فرمور جدید هم معلوم نیست! توی Xecuter که گفتن احتمالا تا چند روز یا چند هفته دیگه میاد! حالا دقیقا کی ، الله اعلم!:31:،
شهاب جون قربون ادبت :31::31: داوود منظورش اپديت X360Key بود ن زمان اپديت ال تي :31:
نه هنوز روی هیچ دیسکی نیومده!نقل قول:
اگه بعدا بازی همراه با آپدیت بهاری داشبورد عرضه شد داشبورد را آپ نکنین تا فرمور جدید عرضه بشه.
آپدیت های قبلی موردی نداره! آپدیت بهاری خطریه!!:31:نقل قول:
يعني ال تي ريختيم بعد اگه يه بازي گزاشتيم اپديت خواست مورد نداره ؟؟؟
بله میشه مشکلی نداره!نقل قول:
الان ميشه افلاين اپديت كرد به ورژن داشبوردي كه قبل از ماه مي اوده ؟؟ مثل اپل گير نميده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا آخرین آپدیت های داشبورد توی بازی های جدید موجوده! البته به جز این آپدیت 19 می که هنوز روی هیچ دیسکی موجود نیست!نقل قول:
اين اپديتا روي ديسك بازيهاست ديگه ؟؟ ٨٠ مگ زور داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام علیک و رحمه الله و برکاته :31:نقل قول:
ااااااااا همین حسام بهم گفت ها:دی شهاب جان بگیر بزنش:دی:27:
تازه تو همین پست قبلش اغراغ کرد
دیدی دیدی دیدی دیدی دیدی دیدی دیدی دیدی دیدی دیدی :31::31::31::31::31::31::31: د ندیدی دیگه باز ببین :31:نقل قول:
نه هيتاچي هم خوبه !! ( ولي من شنيدم توي فت ها عمر كمتري داره )
حالا جدا شما به نظرت میاد مایکروسافت همچین کاری بکنه؟ :13: یا شاید کرده؟:دی
ببخشید میشه یکی درباره بازیها توضیح بده.من هنوز کنسولو نگرفتم،وقتی رفتم بازیها رو بگیرم مغازه دار گفت بازیهایی که تو پک هم هست ارجینال نیست،پس چه جوری بازی اورجینال گیر بیارم تا برم xboxlive
مرسي شهاب جان
با c4 هماهنگ كرديم ٢٠ روز ديگه حك ٠٢٢٥ با ال تي جديد مياد ( شايد ال تي زود تر ) :31:
+
كينكت جدا خوبه و مي ارزه ؟؟ من دوستام ميگن چرته !!! :31:
داوود من خودمم از كسي شنيدم چرا ميزني :31::31:
آقا من دیروز رفتم Flohmarkt (بازار مکاره) دیدم طرف بازی های 360 اش رو آورده همینطوری کیلویی ریخته روی هم داره میده دونه 3 یورو !نقل قول:
به این نتیجه رسیدم هَی وای من :31: پاشو برو یه کنسول دستکاری نشده بخر بچه جون .
چه كاريه بچه جون :31: آپديت كن داشبورد رو دسكاريش ميپره ديگه + اونجا كه كپي رايت هست چجوري هك ميكني شما :31:نقل قول:
( اي بابا چرا منو تو اين موقعيت قرار ميدين :31: يادم نبود خودت يه پا C4 اي :31: )
تو خارج از کشور از کنسول ه-ک شده استفاده می کنند ! ( اللخصوص بازی خوره ها )نقل قول:
اونجا كه كپي رايت هست چجوري هك ميكني شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ه-ک یه چیز جهانی برای کنسول هست !
یکی از دلایل فروش بیشتر xbox نسبت به ps3 همین ه-ک بود !
خب اگه کینکت جدا نخری میخوای چطوری بخری:دی:27: منظورت از جدا چیه؟نقل قول:
باید بزنم:31:اون کس کی بوده؟:27::31:
میلاد جون با Slim کار کردی !؟ عین اسباب بازی میمونه !! :31: آدم بلندش میکنه انگار پلاستیک تو خالی دستش گرفته !!نقل قول:
قربون ابهت Phat برم !! :31:
نه بابا چرا بزنمش !؟:31:نقل قول:
آقا حسام روی سره ما جا داره.
والا نمیشه همین جوری نظر داد ! تا زمانی که از طرف متخصصان و سایت های مختلف مورد بررسی قرار نگیره و نظری داده نشه نمیشه گفت که این حرف درسته یا غلط ! اما به نظر من بعید به نظر میرسه کیفیت خوبی نداشته باشه! مایکروسافت اوایل عرضه X360 خیلی اشتباهات بزرگی کرد و خوب تاوانش رو هم پرداخت! ولی هرچه جلوتر اومدیم و با گذر زمان مایکروسافت از اشتباهات گذشتش درس گرفت که خوب نتیجش همین سریه اسلیم هست که خوب همه دارن ازش تعریف میکنن.
خواهش میکنم.نقل قول:
کینکت واقعا خریدنش ارزش داره! من خودم ندارم ولی چند بار تجربش کردم و قبل از اولین تجربه فکر نمیکردم اینقدر ازش خوشم بیاد! حالا به حرف های مراد پی میبرم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کینکت فعلا چون بازی هارد کور یا همون بازی های بزرگسالان که خوب خشن هست و ما خیلی دوست داریم براش نیومده برای همین فعلا توی ایران خیلی طرفدار نداره! بر عکس خارج از کشور! ولی در آینده با عرضه بازی های هاردکوری که از این فناوری پشتیبانی میکنن متوجه قدرت واقعی این ابر وسیله میشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( عجب جمله سنگینی گفتم!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه هنوز خدمتشون مشرف نشدم :31:نقل قول:
فعلا رفتم تو نخ دوربین های مدار بسته :31:
سلام دوستان
دستگاه من وقتی NFS hot ... رو میذارم اررور میده :
this dick is unreadable !!!
مشکلش از چیه ؟؟
با سپاس
ارورش که میگه بازی کثیفه و ناخواناست!نقل قول:
ولی اگه بازیت نو هست مشکل از خود بازیه و باید از یه جای دیگه بخری
پیشنهاد میکنم اکه هارد یا فلش مموری حداقل 8 دارید حتما بازیو روش نصب کنید
من الان یه کمبت دارم نگاش کنی میگی از جنک جهانی اول برگشته ولی چون رو هاردم نصبه بازی مثل هلو اجرا میشه.
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
این بازی la noir چرا اینجوریه؟
نه یه زره هیجان داره نه هدفی داره...
الکی 7500 پول دادیم بهش .
از حلقوم ماکروسافت میکشم بیرون:19:
دارم فکر میکنم ما که 3 تومن پول بازی میدیم, بعدش که از بازی خوشمون نمیاد کفرمون در میاد, , میگیم الکی 3 تومن پول بازی دادیم
حالا اونایی که ps3 دارن و 70 - 80 تومن پول بازی میدن اگه از بازی خوششون نیاد چی؟؟...
نه اقا اینطوری نمیشه . تو مملکت ما باید قانون کپی رایت رعایت نشه ! چون اگه بشه مملکت بهم میریزه.!
خوب شما اگه بازی رو می خوای اول چندتا گیم پلی و تریلر ازش ببین خوشت نیومد نخرنقل قول:
این بازی la noir چرا اینجوریه؟
نه یه زره هیجان داره نه هدفی داره...
الکی 7500 پول دادیم بهش .
از حلقوم ماکروسافت میکشم بیرون:19:
دارم فکر میکنم ما که 3 تومن پول بازی میدیم, بعدش که از بازی خوشمون نمیاد کفرمون در میاد, , میگیم الکی 3 تومن پول بازی دادیم
حالا اونایی که ps3 دارن و 70 - 80 تومن پول بازی میدن اگه از بازی خوششون نیاد چی؟؟...
نه اقا اینطوری نمیشه . تو مملکت ما باید قانون کپی رایت رعایت نشه ! چون اگه بشه مملکت بهم میریزه.!
70 - 80 مال قبلا بود الان 10 -20 کمترم پیدا میشه
تازه می تونه بده بریزن روی هاردش
سلام دوستان عزیز
البته خیلیا که از دوستان قدیمی مون هستن اینجا :D
من احتمالاً PS3 رو بخوام با xbox slim تعویض کنم به نظرتون چند بفروشم خوبه؟ همراه 2 تا بازی اصل و 14 تا کپی ( اصل: NFS HP و God Of War III)
هاردش هم 250 گیگ هست.
شنیدم یکی از مدل های xbox slim -- شده. قیمتش چند هست الان؟ ( مدل 250 گیگ)
کینکت الان جدا چنده؟
و یک مسئله دیگه. ظاهراً حک slim کلی دردسر داره و احتمال اینکه درایو 9504 الان گبر یاد کمه و خیلی هم گرون شده ظاهراً. به نظرتون اگه FAT بگیرم مشکلی داره؟ FAT هکش کامل هست درسته؟ هر مدل و هر درایوی؟
قیمتشم اگه بگذارید ممنون میشم.
در زمینه Xbox من یک noob به تمام معنی هستم. لطفاً راهنمایی بفرمایید:10:
البته اين ارور گاهي اوقات به هارد شما هم مربوط ميشه ... من يادم مياد تازه اين هارد 120 رو گرفته بودم ... هاردم مشكل داشت ... بازي GTA رو نصب ميكردم ... ميرفتم تو بازي و بعد از شايد 5 دقيقه وسط بازي اين ارور رو ميداد ...نقل قول:
شما اگه هارد داري ... هاردت رو جدا كن و دوباره وصل كن ببين مشكلت حل ميشه ايشالا يا نه ...
دوستان توجه کنید که ایشون زمانی که بازی رو داخل دستگاه میزارن این Error ظاهر میشه ! پس نه روی هارد نصب هست و نه بعد از رفتن توی بازی این مشکل پیش میاد .نقل قول:
شما درایو دستگاتون رو Update کردین به +LT ؟
سلام ناصر جاننقل قول:
والا عرضم به خدمتت که یکم این کارت ریسک داره , چون الان که کنسول های Slim با درایو 9504 بشدت کم یاب شده و خیلی هم گرون هستن یعنی زیر 600 تومن من جایی رو ندیدم که بفروشه.
درایو 0225 هم که ه ک اش هنوز Coomin Soon هست و زمان مشخصی برای کپی خور شدنش تعیین نشده .
PS3 رو هم فکر میکنم بتونی بین 250 الی 300 دستگاهت رو بفروشی باید تو دست بفروشی که ضرر نکنی چون کاسب ازت یه قیمتی میخره که بتونه روش 30-40 بوخوره !
اگه Fat نو پیدا کنی که خیلی عالیه ولی حتما باید تاریخ دستگاه بعد از 2010 باشه که از جاسپر بودنش اطمینان حاصل بشه و هم اینکه دستگاه اگه نو نیست کمتر کار کرده باشه , البته خب باز هم FAT گرونه ولی نه دیگه مثل Slim !!
ممنون. شما اگه جای من بودی slim میگرفتی یا FAT ؟نقل قول:
راستش اصلاً حوصله گیر دادن های slim و کپی خور نشدنش رو ندارم. قیمتش هم که خیلی بالا هست تازه. ولی به خاطر بهتر بودن گرافیک بازی هاش نسبت به PS3 البته کینکت میخوام تعویضش کنم.
از نظر من فعلا FAT بهتره چون -- شده !نقل قول:
ممنون. شما اگه جای من بودی slim میگرفتی یا FAT ؟
به نظر من PS3 رو نگه دار ! بیخیال X360 شو !نقل قول:
راستش اصلاً حوصله گیر دادن های slim و کپی خور نشدنش رو ندارم. قیمتش هم که خیلی بالا هست تازه. ولی به خاطر بهتر بودن گرافیک بازی هاش نسبت به PS3 البته کینکت میخوام تعویضش کنم.
گرافیک XBOX درسته قویتر هست و از DX و TESSELLATION پشتیبانی میکنه ! اما تفاوت زیادی ندارن !
از اونظرف PS3 از Blue-ray داره که خیلی خیلی بهتر از DVD9 هست !
نقل قول:
والا ما از Blue-ray که خیری ندیدیم. نمیدونم شما PS3 دارید یا نه. اما FPS اکثر بازی ها نسبت به Xbox پایین تر هست. نمونش AC:brotherhood و HAWX2
تو تقریباً همه comparison های بازی های مولتی جدید اگه تو نت برگردید همیشه اول PC هست. بعد xbox و بعد PS3.
و مهم تر از همه Kinect. راستش اصلاً با move حال نکردم. بازم نظر شما محترم و ممنون بابت راهنمایی:11::10:
اما برام خیلی ارزشمند هست اگه شما عیوب بزرگ xbox رو بهم بگید.
یعنی مثلاً اگه به شما حق انتخاب داده بشه چرا PS3 رو ترجیح می دید. ممنون بازم
ناصر جان اونایی که حوصله ی این مسائل رو داشتن کم آوردن حالا چه برسه به خودت که هنوز نخریده داری میگی .نقل قول:
والا من اگه جای شما بودم از همون اول که قصد خرید PS3 رو داشتم یه 360 میگرفتم که خب الان که جای خودم هستم همین کارو کردم :31:
از نظر کیفیت خب Slim فعلا از همه بهتر هست چون از نظر صدایی که تولید میکنه کمی بهتر شده و همچنین دیگه ساعت بازی کردن با این کنسول مثل PS3 هست و اهمیتی نداره که شما چه میزان بازی کنی.
مثلا به نظر من کنسول Fat بیشتر از 12 ساعت نباید روشن باشه حتی سریه Jasper !
الان اگه صفحه ی اول تاپیک 360 رو مطالعه کنی ( لینک اش تو امضام هست ) متوجه ی تغییرات این 2 کنسول میشی عزیز.
سلام دوستان
میخوام برم xbox360 آرکید بخرم 2 تا سول برام پیش اومده :
1: آرکید خروجی hdmi داره ؟ که من کابل بگیرم به تلویزیون hd مون وصل کنم با رزولوشون 1080 ببینم ؟
2 : دوستان من الان سینما خانگی رو با کابل optical به lcd وصل کردم تا بتونم صدا 6 کانال از تی وی بگیرم .
فرض کنیم آرکید hdmi داشت و من با کابل hdmi به تی وی وصلش کردم - اونوقت صدا هم با همون کابل منتقل میشه ؟؟
یعنی من که فقط با یه کابل optical از سینما خانگی به تی وی وصل کردم میتونم صدای xbox رو هم 6 کانال بشنوم ؟؟؟؟ یا باید یه کابل جداگانه optical از xbox به تی وی بکشم ؟??
دوستان لطفا راهنمایی کنید
آره فعلا blue-ray کارایی اصلی خودش رو نداره ( هنوز حجم بازی های مولتی اونقدر هم بالا نرفتن )
+
کلا بازی های مولتی رو x360 بهتره !
بعد Gamepad خیلی خوبی داره 360 !
+
الان dirt اول برای 360 اومد بعد برای pc و بعد هم ps3
+
kinect که دیگه جای حرف نذاشته !
+
در کل یه جورایی سلیقه ی هست .... من هم SONY رو دوست دارم و هم ms
از ms : x360 به نظرم عالی هست و از SONY : psp
+
در کل بگم که آنچنان تفاوتی ندارن ( زیاد به حرف این تعصبی ها گوش نده ) با اوضاع مالیت هماهنگ باش !
+
امیدوارم که بهترین انتخاب رو داشته باشی
+
موفق باشی
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- بله داره , کلا Arcade یا Elite فرقی در کارایی یا امکانات سخت افزاری ندارن بلکه تنها تفاوت آنها در شکل ظاهری ( رنگ ) و در وسایل جانبی مثل هارد و ... هست.
برای وصل کردن به HD TV هم بله یک کابل HDMI مورد نیاز هست.
2- مدل TV شما چیه ؟ اگه خوده TV دارای Optical Cable باشه که خب میتونید صدای 6 کاناله بگیرید , اما اگه نه , برای وصل کردن کنسول به سینمای خانواده برای گرفتن صدای 5.1 کاناله نیاز به تبدیل صدای Xbox دارین که به شکل زیر است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دیسک تو دستگاه باشه و دسنگاه تکون بخوره مشکلی پیش میاد؟
بله ، بهتره که نباشه چون امکان آسیب درایو بالا هست !
تو خود سایت xbox ایران تو لیست ساپورت live نیست.خوب ملت چی کار میکنن؟