فهرست طلایی ایرانسل و تخفیف 10 درصدی در تعرفه مکالمه
اون ADSL ی که من گفتم 13600 تومانه خیلی جاها دارند ولی پهنای باندش 2 گیگا بایته :5:... برای هر 5 گیگا بایت پهنای باند هم باید 5300 تومان بدی ... ولی با این محدودیت پهنای باند باز هم خیلی کارآیی داره ... ضمن اینکه اکثر شرکت ها ساعت های بامداد رو پهنای باند مجانی می دن ... مثلا این شرکتی که من ازش اکانت گرفتم 3 تا 7 صبح پهنای باند رایگانه یعنی به اون 2 گیگا بایت کاری نداره ... بعضی شرکت ها هم شنیدم 3 تا 10 صبح پهنای باند رایگان می دن ... تو همین پهنای باند رایگان حدود 300 مگابایت میشه دانلود کرد...:8:
خوب .... تو مطلب بالا که هیچی در مورد ایرانسل نبود ... ترسیدم دعوام کنید :47:که اینجا فروم ADSL نیست! ... ایرانسله؟ واسه همین هم یه مطلب شاید برای بعضی ها تکراری در مورد ایرانسل بگم .... تا اونایی که تازه واردن با خدمات ایرانسل بیشتر آشنا بشن ... :46:
فهرست طلایی ایرانسل ( با انتخاب شماره طلایی اشتباه نگیرید)
این امکانی هست که ایرانسل در اختیار فقط سیم کارت های دائمی قرار داده است ( فقط سیم کارت های دائمی )
شما می توانید 5 شماره ایرانسل رو ( چه دائمی چه اعتباری ) به سیستم معرفی کنید . در اینصورت هزینه تماس با شماره های فهرست طلایی شامل 10 درصد تخفیف خواهند شد در حال حاضر تماس از ایرانسل به ایرانسل ( در طرح ثانیه ای) دقیقه ای 50 تومانه ( بدون در نظر گرفته طرح های تشویقی ) که اگر از سیستم فهرست طلایی استفاده کنید 10 درصد تخفیف شامل حال شما می شود یعنی حدودا دقیقه ای 45 تومان برای تماس با شماره های ایرانسلی که در فهرست طلایی قرار داده اید می پردازید ... برای هر شماره که به فهرست طلایی اضافه می کنید 400 تومان هزینه روی قبضتان خواهد آمد ... این 400 تومان فقط یکبار از شما دریافت می شود و تا زمانی که نخواهید این شماره را به شماره دیگری تغییر دهید هزینه ی دیگری از شما دریافت نمی شود ...
برای فعال سازی این سیستم ( فقط برای دائمی ها ) با شماره 130 تماس بگیرید و وارد منوی فهرست طلایی شوید و مراحل را برای وارد کردن شماره های دلخواه پیگیری نمایید. :33: