من حجمم تموم شده 6ماه بود گیگش تموم شد گیگ ازاد میخرم یک 100روزی مونده
نمیدونم بسوزونم بیام روی سرویسهای حدید
یا بمونم همینجا من حجم زود تموم میکنم فکر میکنماین دو سه ماه 100اومنی جحم خریدم ولی سرعتم الان روی 3 مگهو راضیم
Printable View
من حجمم تموم شده 6ماه بود گیگش تموم شد گیگ ازاد میخرم یک 100روزی مونده
نمیدونم بسوزونم بیام روی سرویسهای حدید
یا بمونم همینجا من حجم زود تموم میکنم فکر میکنماین دو سه ماه 100اومنی جحم خریدم ولی سرعتم الان روی 3 مگهو راضیم
پارس آنلاین هم شبانه رو حذف کرده ؟؟؟
نه زده بود داره
من دانلود ندارم ( فیلم و بازی و موزیک و ... ) واسه کارهای روزمه هم جوابم رو میده چون حجم فایلهایی که باهاش کار میکنم زیاد نیست.نقل قول:
نمیگم کافیه ولی باتوجه به کاری که میکنم مشکلی ایجاد نکرده. سرعت پینگم هم خیلی خوبه افت سرعت یا پکت لاست هم ندارم . البته از ماه دیگه 3 مگ میگیرم که بتونم با 9 مگ ببندم حداقل.
منم دقیقا مثل شما آخر هفته ها هم خانواده همه تعطیلن یه بسته 15 گیگی میگرم که واقعا به صرفه است 6500 ت.نقل قول:
شکایت کردی که ۱ روزه تخلیه کردن؟نقل قول:
من شنبه حضوری رفتم درخواست دادم هنوز تخلیه نشده:n27:
نقل قول:
نه. فردا صبحش درخواست دست مخابرات منطقه بود . قبل از ظهر هم تخلیه شد. کمتر از 24 ساعت :n20:
دوستان پارس انلاینی روی سرویس 3 مگ سرعت بازه و تا 16 جواب میده؟ و زیر 3 مگ سرعت اسمی و محدود میشه؟ میخوام اگه دوستان تایید میکنن پارس آنلاین بگیرم ممنون میشم که حتما جواب درست باشه که مطمئن بشم و بعد ثبت نام کنم
نقل قول:
یه نکته ای که باید بهش دقت کنید اینه که از اونجایی که اینکار رو داره تنها پارس میکنه درصورتی که از طرف شرکتهای دیگه به دامپینگ متهم بشه احتمال تغییرش وجود داره. هنوز کمتر از یک ماه گذشته و برنامه ریزی بلند مدت نمیشه کرد!
یه تعداد از کاربرا چوب عجله کردن رو در مورد فن اوا خوردند و یا خواهند خورد... بهتره این مورد رو زمان قرارداد از پشتیبانی تایید بگیرید بعد ثبت نام کنید
همشون سه رو ته یه کرباسن.نقل قول: