نقل قول:
از سرور داخلی حدود 110
ولی قبلآ از سرور داخلی روی 270 دانلود میکردم.
لینک که ثابت هستش و سرعت دانلودم خیلی امده پایین.
Printable View
نقل قول:
از سرور داخلی حدود 110
ولی قبلآ از سرور داخلی روی 270 دانلود میکردم.
لینک که ثابت هستش و سرعت دانلودم خیلی امده پایین.
برا منم کم شده ولی نه در حدی که لینک بپره قبلا 30 بود الان شده 19
شاید کار اپراتور بوده ولی معمولا هر وقت snr اپ استریم بیاد پایین مقدار اپ استریم به زیر 1 مگ افت میکنه که احتمالا برای شما همینطورهنقل قول:
teamviewer ?نقل قول:
مگه پشتیبانی از این کارا هم بلده ؟
کدوم پشتیبانی بود ؟ 2020 یا 3036 ؟
الان 4 ساله دارم از نت طلوع رایانه لقمان استفاده میکنم که حتما اطلاع دارن دوستان عزیز که قبلا اسمش فناوا بود و شرکتش توی تهران بود ( الانم هست البته ) اهواز هم با همین اسم ولی با نظارت کامل از طرف خود شرکت در تهران ( پشتیبانی و بقیه مسائل ) اداره میشد که اون موقع من بهش میگفتم نت رویایی ، پشتیبانیش خدا بود زنگ میزدی مشکل رو نگفته میگفت فلان کن بهمان کن میدی درست شده یا مشکل اگر سمت خودشون بود یه جور رفعش میکرد در عرض سه سوت بعد لحن صحبت و بخوردشون اینقدر خوب بود که حال میکردی فقط بهشون زنگ بزنی الکی صحبت کنی اصلا این مسخره بازیهایی که دوستان میگن چه میدون پشت خط و از این حرفا نداشتیم واسه همین حتی زورم میومد به کسی معرفیش کنم چون نه کسی میشناختش ( چه تو اهواز چه تهران ) نه اصلا سمتش میرفت چون اون موقع پارس مشنگ و یه سری شرکت دیگه سر زبونا بود ، اون موقع بود که یه نت نامحدود 128 بستم و سرعتم 60 بود و قطعی معطی اصلا نداشتم همه چی به جرات میتونم بگم عالی بود ولی از وقتی که اسم طلوع رایانه لقمان ظهور کرد و همه چیزو سرپدن دست این اهوازیا بلاها بود که سرمون نازل شد یه مقایسه کوچیک میکنم :
تحت نظارت تهران :
قطعی = به معنای واقعی کلمه هیچ
سرعت = عالی
پینگ = توپ
پشتیبانی = در حد تیم ملی والیبال
تحت نظارت اهواز خراب شده :
قطعی = کلا شده پیام بازرگانی
سرعت = پرنوسان ( البته سرعت ثابت همون 60 بود )
پینگ = خوبه اکثر موقع ها
پشتبانی = در حد کلمپیچ
یه خاطره بگم خدمت دوستان عزیز یه روز از دستشون خیلی عصبانی شدم زنگ زدم به خود فناوا توی تهران گفتم جناب به خدا دیگه خسته شدیم ، گفت چرا عزیز گفتم من یکی از یوزهای 4 ساله هستم اون زمان که همه چی تحت نظارت تهران بود خیلی عالی بود نه افت سرعت نه قطعی پشتیبانی خوب ولی متاسفانه از وقتی اومد تحت نظارت اهواز دیگه حتی جواب آدمو نمیدن گفت چرا چی شده گفتم سرعتم یه روزه افت کرده در حدی که با 6 کیلوبایت دانلود میکنم پیج هم که اصلا باز کردنش واسم امکان پذیر نیست زنگ هم که میزنیم یا جواب نمیدن امروز که جواب دادن با آدم یه جوری صحبت میکنن که انگار مشکل از مائه با اینکه ما خیلی محترمانه ازشون درخواست کردیم مشکل رو بررسی کنن میگن صبر داشته باشید خدا سرشاهده نه گذاشت نه برداشت چنان گفت غلط کرده که مو به تنم سیخ شد بعدش گفت شما یه لحظه پشت خط منتظر باشید صداش میومد زنگ زد به یارو گفت شما خانم میخواست اسمشو بدونه بعد گفت این یوزر تماس گرفته فلان و بهمان جریان کامل گفت بعدش اونم نمیدونم چی گفت که بعد یارو برگشت گفت بهش که اگه یه بار دیگه یه چنین موردی ببینم باهاتون برخورد شدید میشه بعدم اومد به من گفت ما از همینجا رسیدگی میکنم فقط شما واسه ده دقیقه مودم رو خاموش کنید بعد روشن کنید اگر مشکل ادامه داشت دوباره تماس بگیرید تا رسیدگی کنیم که بعدش مودم خاموش کردم و بعد که روشن کردم دیدم سرعتم شده 120 تا 7 8 ماه همینجوری موند و بعد دوباره به حالت عادی برگشت. خاطره ای بود دوست داشتم خدمت عزیزان دل بگم انشاالله که از اینکه زیاد حرف زدم دوستان ناراحت نشده باشن و دعا میکنم که هر نتی دارید پایدار و پرسرعت باشه.
یا حق
بچه ها امروز متوجه شدم اینترنتم وصل شده اما از شرکت اوتیس (یا یه همچین اسمی)
این الان همون مخابراته ؟ :n13: بعد چرا هنوز وقتی مودمو روشن میکنم چراغش چشمک میزنه ؟
زنگ زدم به پشتیبانیش میگه یوزر و پسوورد میخواد
اینو چجور پیدا کنم ؟
همون پشتیبانی میتونه بهم بدش ؟
user pass چی؟نقل قول:
نمیدونم میگفت باید اونی که نصب میکنه بهت بده:n13:
این شرکته با مخابرات فرق میکنه ؟:n13:
اسم دقیقش چیه؟نقل قول:
kish oasis نیست؟
آره فکر کنم همینه اوآسیس