یه دوست نیست منو راهنمایی کنه خیلی مهمه !
یه دوست نیست منو راهنمایی کنه خیلی مهمه !
این سوال مثه اینه که شما بپرسین چن درصد احتمال داره من تا 5سال دیگه میلیونر بشم؟فکر نمیکنم کسی بتونه جواب خوبی بده ولی من واستون دعامیکنم به ارزوتون برسین:11:نقل قول:
دوستان عزیز سلام ، کسی نمیدونه بر اساس تکمیل ظرفیت های سالهای قبل ، اگه امسال تکمیل ظرفیت سراسری داشته باشه چند درصد احتمال میدین رشته ریاضی محض توش باشه و من با رتبه 9000 منطقه 3 قبول شم؟
سلام بچه ا..
اینجا چقد ساکت شده... پیداس همه درگیر درسان...منم از امروز میانترمام شروع شد.... ریاضی 1 رو دادم خیلی سخت بود.... شرمنده بابت اسپم فقط خواستم یه سری زده باشم به فرم:دی
ما هم اولين ميان ترممون كه رياضي 1 بود 4 آبان داديم رفت(جالبه از اون روز بارندگي تو تهران شروع شده و تا امروز ادامه داشته !، فكر كنم به خاطر امتحان رياضي بوده :27:). از نظر من كه خيلي سخت بود ولي خب باز خوب بود كه تونستم بيشتر از نيمي از نمرش رو بگيرم. البته ميان ترم نبود و دو تا ماهانه داريم كه جمعا ميشه ميان ترممون تو درس رياضي.
ولي برا فيزيك ميان ترم داريم كه فيزيك 1 ( سوالاي سالهاي قبل كه ديدم در حد المپيك بود ) 17 ام و فيزيك 2 هم 23 آبان داريم.
خدا به خير بگذرونه
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با رشتههاي تحصيلي جديد علاوه بر رشتههاي تحصيلي مندرج در دفترچه راهنماي شماره 2 و همچنين تكميل ظرفيت برخي از رشتههاي تحصيلي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي در دورههاي روزانه و شبانه آزمون سراسري سال 1390
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=1111
دوست خوبم درچه زمینه ای راهنمایی می خوای خوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بگو تاراهنماییت کنیم:31::20::20::20::20:نقل قول:
بچه ها پیک سنجش بگیرین تاریخ 16 این ماه چون تکمیل ظرفیت هارو مینویسه توش.:40:
فرداس دیگه... ولی تعطیله:31:
تكميل ظرفيت برخي از رشتههاي تحصيلي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي، در دورههاي روزانه و شبانه آزمون سراسري سال 1390 در نشريه پيك سنجش مورخ 16/8/90 منتشر خواهد شد.
امروز رشته های تکمیل ظرفیت اومد مضخرفه>>>>>>>>>
من لینکشو پیدا نکردم تو سنجش :41:
[HTML][/HTML]نقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=1125