دوستان مبخوام يه backup plus 3tb بخرم
خواستم ببينم بهترين گارانتي سيگيت چيه؟سازگار؟
Printable View
دوستان مبخوام يه backup plus 3tb بخرم
خواستم ببينم بهترين گارانتي سيگيت چيه؟سازگار؟
سلام
چندتا سوال داشتم،
1) هارد توشیبا خوبه؟
2) پیدا میشه؟
3) اگه میشه آدرس سایت یا فروشگاه بدید.
4) هارد WD آبی ـش یارو 15 سال تو کار هارد بود میگفت خیلی خرابی داره، درسته؟ میگفت توشیبا بهتره..
5) پیشنهاد همون یارو هارد سونی بود، میگفت درسته هارد درست کن نیست ولی برند معتبریه و نمیاد هارد آشغال تولید، از هارد توشیبا استفاده می کنه، میخواستم ببینم سونی تاحالا داشتین؟ کیفیتش خوبه؟ سرعتش از همه مهمتر، خوبه؟
شرمنده زیاد پرسیدم.
ممنون
سلام دوبارهنقل قول:
با برنامه ی HDtune تست کردم این شد
هاردم مشکلی نداره که؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
هارد اكسترنال مشكلي نداره . علت ميتونه ناشي از موارد ديگه اي كه گفتم باشه .
دستت درد نکنه عطا جان
هارد یکی از بچه ها دستمه ، با برنامه ی HDtune تست کردم اینجوری شد
مشکلش چیه؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو بخرین خیلی خوبه سه ترابایتم هارد 500 هزار تومان هارد اکسترنال seagate backup plus desk:n26:
بچه ها کسی نیست جوابی واسه سوالای من داشته باشه؟؟نقل قول:
سلام دوستان عزیز
وسترن مای بوک، 1 ترابایت، USB 2.0، به مدت 5 سال استفاده شده، قیمت 150 هزار تومان (البته استفاده فقط آرشیو بوده و یکبار بیشتر روی هارد دیتا رایت نشده است)
برای خرید پیشنهاد می کنید یا خیر؟ البته هاردها بسیار تمیز نگه داری شدند، ضربه نخوردند، و همانطور که گفتم بیشتر از یکبار اطلاعات اضافه نشدند
ایا این هارد را برای خرید پیشنهاد می کنید یا خیر؟ استفاده خودم هم آرشیو فیلم است
مای بوک جدید کی وارد بازار می شود؟
سلام .نقل قول:
بهترین راه برای اطمینان از سلامتی و وضعیت هارد دیسک بررسی smart هارد هست . لطفاً یک عکس از قسمت health برنامه hdtune بذارید تا مشخص بشه دقیقاً چقدر کارکرد داره و آیا status ها ok هستند یا خیر .
این حرف درست هست که برای آرشیو فیلم برای مدت طولانی، مدل های آداپتوری بهتر از پاسپورتی هستند؟
و اینکه هارد های آداپتوری دیرتر از مدل های پاسپورتی آسیب می بینند؟
اگر از لحاظ طول مدت عمر تفاوتی ندارند، پس همان مدل پاسپورتی را بخرم
ممنون