روی خطوط DLC سرویس میدن اما فقط تا 1مگ من امروز ثبت نام کردم معلوم نیست چند ماه دیگر وصل بشه...نقل قول:
Printable View
روی خطوط DLC سرویس میدن اما فقط تا 1مگ من امروز ثبت نام کردم معلوم نیست چند ماه دیگر وصل بشه...نقل قول:
بیشتر 1 مگ سرویس نمیدن؟؟البته مهم نیست من رو همین خط دی ال سی قبلآ طرح برنا داشتم با سرعت دانلود 250 تازه اسم نتم 3 مگ بود و اگه خطم فیبر نوری بود سرعت دانلود 350 بهم میدادن. نگفتن کی وصل میشه؟؟؟؟ تاریخ مشخصی بهت اعلام نکردن؟؟؟؟؟ مالک خط رو هم بردی؟؟؟؟؟نقل قول:
نه گفتن روی این خطوط سرعت بیشتر امکان پذیر نیست ... گفتن برسی بشه ببینیم امکان هست به شما سرویس بدن یا خیر ... تاریخ دقیقی اعلام نکردن ... مالک خط را هم بردم اما افرادی بودند که بدون مالک ثبت نام کردند...نقل قول:
تبریک برای سرویس جدید. از نظر من خیلی هم خوبه.نقل قول:
الان ببنید اگر از isp های دیگه نامحدود بگیریم برای سرعت همین 160 - 170 دست کم 3 برابر
هزینه ایی که شما برای این سرویس دادین باید پرداخت کرد. به نظرم عالی هستش عزیز.
امیدوارم طرح رو ادامه بدهند.
سلام
من تازه ثبت نام کردم و توی سایت بعد از زدن شماره تلفن و شماره توزیع می زنه "منبع آزادی برای شماره شما وجود ندارد." این یعنی چی دقیقا؟؟؟
یا اینکه خط شما dlc هست که نمی شه روش سرویس داد(پرت هاشون پر شده) و یا اینکه به محدوده مورد نظر شما سرویس اصلا نمی دهنقل قول:
مرسی از جواب، خوب از کجا میشه فهمید کدوم حالته؟ باید برم مخابرات؟؟؟نقل قول:
یعنی اگه به محدودمون نخوره هیچ راه دیگه ای نداره؟؟؟ وایمکس مبین نت فقط به ما می خوره ولی خیلی گرونه!!!
با سلام به دوستان
میخواستم بدونم که اگه من طرح یک مگ بردارم بدون هیچ گیگی (یعنی صفر گیگ ) بعد برم سامانه و 20 گیگ شارژ کنم این 20 گیگ تا چه زمانی قابل استفادس ؟! یعنی محدودیت زمانی داره ؟! مرسی از اونایی که جواب میدن
بهتره برید مخابرات ولیعصر ان جا اتاق 107 فکر کنم باشه ان جا سوال کنید.نقل قول:
شما هم باید برید مخابرات ولیعصر ان جا اتاق 107 فکر کنم باشه ان جا سوال کنید.نقل قول:
با سلام
آقا جدیدا اگه مثلا من قبل یک ماه اینترنتم رو استفاده کنم خودش خودکار شارژ میشه. الان من 6 تا بدهی دارم چون هنوز قبضا نیومده وقتی قبضا بیاد پرداخت میشه. ولی من نمیخوام خودش خود به خود شارژ بشه. داداشم اومده کلی ویدئو دیده اینترنتم خودش واسه خودش شارژ شده!!!!
مخابراتم خوب بلدند چی کار کنند. نمیشه یه کار کرد خود بخود شارژ نشه؟؟
با تشکر