عزیز فعلا هیچ محدودیتی نداره با خیال راحت دانلود کننقل قول:
Printable View
عزیز فعلا هیچ محدودیتی نداره با خیال راحت دانلود کننقل قول:
اگه تهرانی که فعلاً طبیعیه ولی نمیدونم توی لباسات کجای این مرز و بومی.نقل قول:
:دینقل قول:
ما سمت آزادی- حبیب اله هستیم
50500 تومن یا ریال؟! من طرح 50500 تومنی توی سایت ایرانسل نمیبینم.نقل قول:
طرح 50500 ریالی هم دیگه فقط مختص ثبت نام جدید نیست. میتونی طرح تعرفه ات رو تغییر بدی روی 128 کیلوبیت 1 گیگابایت. ولی تغییر طرح فقط در پایان دوره زمانی طرح فعلی ات انجام میشه. مثلا اگه طرح سه ماهه، 6 ماهه یا یکساله داشته باشی و پولش رو یکسره داده باشی باید تا آخرش صبر کنی.
مبین نت هم هنوز VoIP سراسری نداره. فقط برای تست VoIP میدن.
اُفت سرعت توی یه سری از مناطق تهران طبیعیهنقل قول:
معمولاً بعضی وقتها اینجوری میشه
تنها راهش هم صبره چون حق اعتراض نداریم
سلام
بچه هها یه چیزی رو شماهاهم تست میکنید؟ فکر کنم مشکل دانلود و تغییر ای پی ایرانسل برطرف شده
الان من بدون چی تی ان دارم با قابلیت رزوم دانلود میکنم :18:
سلام.
2 تا مورد داشتم امیدوارم کمک کنین.
اول اینکه ما توی خونه نزدیک 4-5 تا دیوایس با هم متصل میشیم به وایمکس ( البته برای وبگردی نه دانلود ) - سرعت هم 512 هست.
ولی همین هم موقع لود سایت های سنگین برای یک نفر ، مطمئنا روی بقیه هم تاثیر میزاره.
راهی وجود داره که بشه برای کسایی که از وایمکس استفاده میکنن محدودیت سرعت قائل شد ؟ مثلا برای همه بزارم بیشتر از 128 پهنای باند نره ؟
بعد دوم اینکه این چند وقته سرعت باز کردن صفحات افتضاح شده توی ایرانسل برام. تغییر DNS هم فایده نداره.
سرعت دانلود خوبه ولی بازکردن صفحات خیلی طول میکشه . برای شما هم اینطوریه ؟
پینگ هم 199 هست با سرور تهران اسپید تست
جی تی ام چیه؟اگر منظورت وی پی ان هست مشکلی نداره بگی عزیز خودتو اذیت نکن:31:نقل قول:
درسته... مشکل ریزوم حل شده ولی اُفت سرعت شدیدتر از قبل شده...نقل قول:
دیشب دیگه افت سرعت به حداکثر خودش رسیده بود...من که فقط دو روز اخر هفته ها خونم ناچارم که 24ساعته دانلود کنم ولی دیشب دیدم ارزش نداره سیستم رو روشن بزارمنقل قول:
اما الان سرعت به حالت طبیعی برگشته....(البته اگه چشم نخوره)